mkmar 11.08.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Witam Co poradzicie na izolację ściany fundamentowej gdyż są różne środki tj. dysperbit, abizol, czy jakiś izolbet, który będzie lepszy i skuteczniejszy. Na to pójdzie folia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 11.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Były wypowiedzi na forum, że abizol śmierdzi i to bardzo długo.Wybierz coś innego - sprzawdź tylko czy nadaje się do kontaktu ze styropianem (jeśli stosujesz styropian do ocieplenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.08.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 U mnie abizol tam gdzie nie ma styro a tam gdzie jest styro to dysperbit abizol smierdzi moze kilka dni na budowie i to wszystko wg mnie kompletnie nie ma sie czym przejmowac Inna sprawa jakby cos nim robic w zamieszkalym (zamknietym) domu ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mack 11.08.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 ja dałem izolbet do wewnatrz fundamentów - śmierdział długo ale po zasypaniu piachem i wylaniu chudziaka nic nie czuć.Na zewnątrz dysperbit - nie rozpuszcza styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 11.08.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Na i pod styropian dysperbit a w środku fundamenty izochan (to samo co izolbet czy abizol). Śmierdzeniem nie ma się co przejmować gdyż jest to naprawdę krótkotrwałe i w żaden sposób nie zaszkodzi przyszłym domownikom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts