winston 16.02.2003 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2003 U mnie jest sunia Owczarek kaukaski. wyslę ją żeby ścięła jakiegos urzędasa w gminie(ogonkiem oczywiście).A co podatku za psa to nie płacę bo....... mam suczkę a nie psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.02.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2003 Winston a nie boisz się że przyjdą sprawdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian1 22.02.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2003 Co prawda nie mam dużego psa - jest to zmodyfikowany jamnior (taki rasowy jamnik razy póltora z zadartym, ewidentnie kundlowategopochodzenia ogonem), ale zaplanowałem dal niego budę w postaciu rury fi40 o długości 1.5 metra. (Pies mierzy jeden metr)Marian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lewek 25.03.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Moi znajomi mają na działce dwa wielkie psy coś w stylu owczarek kaukaski tylko kundlowate , Mało co daje radę podrosnąć na jakąś sensowną wysokość. Aha, koty też strasznie niszczą wszelkie krzaczki - bujają się na gałązkach i łamią. Jest chyba tylko jedna rada SADZIĆ SZYBCIEJ NIŻ PIES NISZCZY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 18.08.2003 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 ... Pies w ogrodzie to problem ze wzgeldu na mocznik i podlewanie krzaczkow... Tez myslalem ze pies w ogrodzie to problem, ze nigdy sie nie nauczy i trzeba bedzie go trzymac w domu lub na smyczy. A tu taka niespodzianka, wystarczylo powiedziec ostrzej, dac malego klapsa jak probowal podniesc noge i juz ... Poprostu niesamowite, jak szybko zrozumial. Oczywiscie wyprowadzam go na spacerek i on zaraz za plotem juz moze, najgorzej jak sie wyrwal i pooznaczal wszystkie iglaki w okolicy. Czy wasze psinki tez tak szybko zalapaly o co biega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 18.08.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 znajomi, ktorzy mieli w swoim czasie chyba ze 4 psy, zrobili po prostu podwojne ogrodzenie: z zewnatrz zywoplot z dekoracyjnym plotkiem na podmurowce, a jakis metr-poltora do wewnatrz siatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipp 18.08.2003 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Wygląda na to, że mój pies (owczarek niemiecki - suka) jest jakiś dziwny Nie niszczy zieleni, nie biega wzdłuż płotu i nie załatwia się na działce. Nawet za dużo nie szczeka. W kojcu trzymam go tylko podczas wizyty co wrażliwszych gości, a na spacer wychodzi się z nim 3-4 razy dziennie. Na początku próbował bawić sie z drzewkami, ale porządny klaps a potem ostre słowa i już nie ma żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 20.08.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 No cóż: pieski w ogrodzie -fajna sprawa. Ja mam dwa dużego i małego. raczej nie niszcą kszaków. Podsikują raczej na spacerach. POza tym co wrażliwsze i droższe iglaki sązabezpieczone płotkiem. Najgorzej jest kiedy na ich terenie pojawi si ę jakiś kret albo nornica: Cała dzialka rozkopana i nic żaden płotek nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts