kasiaR 24.01.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Witam, domek masz sliczny, bardzo mi sie podoba... a w szczegolnosci interesuje mnie twoj gres, i jesli mozesz to napisz mi jak sie nazywa i ile orientacyjnie kosztowal... Dziekuję za komplemety, a namiary na gres wysłała juz jakis czas temu na priva. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.01.2007 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kiedys ktoś prosił mnie o zdjęcia kominka, kominek "robi się" cały czas. Nie wiem kiedy "się zrobi". Mam nadzieję,że do końca stycznia bedzie gotowy. Wtedy dodam zdjęcia Pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.01.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 o ja kominek z chęcią zobaczę Ale czaderski ten czerwony saloon Ja to jakaś taka rozlazła jestem - u kogoś mi się podoba i robi wrażenie, ze hej ale u siebie bym się nie odważyła...jakoś może lepiej się czuję w spokojnych i stonowanych kolorkach - dlatego cały dół mam taki..hehe za to na górze sobie poszalałam z pastelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.01.2007 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 o ja kominek z chęcią zobaczę Ale czaderski ten czerwony saloon Ja to jakaś taka rozlazła jestem - u kogoś mi się podoba i robi wrażenie, ze hej ale u siebie bym się nie odważyła...jakoś może lepiej się czuję w spokojnych i stonowanych kolorkach - dlatego cały dół mam taki..hehe za to na górze sobie poszalałam z pastelami Dziękuję arcobaleno, jak tylko kominek będzie gotowy dodam zdjęcie pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek82 24.01.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNY DOMMM !!!! Naprawdę super i gratuluje gustu i dobrego wyboru )) Nie miałem jeszcze czasu przeczytać i zapoznać sie z całością "Dziennika" ale jestem bardzo ciekaw skąd jest projekt (jaka pracownia???) ile to cudo ma powierzchni i jeśli to nie jest tajemnica jakie są koszty wybudowania takiego domu "pod klucz" bo jestem teraz na etapie wyboru projektu. Pozdrawiam gorąco i życze miłego i spokojnego "mieszkania" )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 24.01.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 a kiedy kominek w tym pięknym domujuż się nie mogę doczekaćciekawe jaki będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.01.2007 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 a kiedy kominek w tym pięknym domu już się nie mogę doczekać ciekawe jaki będzie? mam nadzieję ,że do końca stycznia się wyrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 24.01.2007 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNY DOMMM !!!! Naprawdę super i gratuluje gustu i dobrego wyboru )) Nie miałem jeszcze czasu przeczytać i zapoznać sie z całością "Dziennika" ale jestem bardzo ciekaw skąd jest projekt (jaka pracownia???) ile to cudo ma powierzchni i jeśli to nie jest tajemnica jakie są koszty wybudowania takiego domu "pod klucz" bo jestem teraz na etapie wyboru projektu. Pozdrawiam gorąco i życze miłego i spokojnego "mieszkania" )) Dziekujemy bardzo za komplementy Projekt indywidulany. Moge wysłać na priva namiary na Panią Architekt . Powierzchnia domu z poddaszem to prawie 300m2 + garaż 2 miejscowy (około 36m2) Jeżeli chodzi o koszta wybudowania domy- niestety nie podam Ci ponieważ w momencie kiedy przekroczylismy plnowane fundusze przestalismy liczyc żeby sie niedenerwować. Wyszło duzo wiecej niz planowaliśmy. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poldek82 24.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A ile planowaliście )) ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.01.2007 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 A ile planowaliście )) ??? poldek82, Dużo wyszło jeszcze więcej. Nawet gdybym podała Ci kwotę jaką wydalismy (choc naprawde jak już pisałam przestalismy liczyć aby sie niedenerować) nic by Ci to nie dało w chwili obecnej. Ceny materiałów budowlanych zmieniły się bardzo, więc myśle, że nie masz co porównywać wydatków poniesionych w 2005 roku przez nas czy kogoś innego do wydatków jakie poniesiesz obecnie. Wilele informacji na temat poniesionych kosztów za stan surowy znajdziesz tu (radzę zwracac uwage na daty pisanych postów) http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=17856 i tu http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=54 Pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Styl fantastik.Wnetrza cudowne.Brawo KasiuR.Masz czym się chwalić.Nie napisze nic więcej bo mnie zatkało.Kot ,dom,itp.bardzo mi się podoba. pozdrawiam.SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 26.01.2007 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Styl fantastik.Wnetrza cudowne.Brawo KasiuR.Masz czym się chwalić. Nie napisze nic więcej bo mnie zatkało.Kot ,dom,itp.bardzo mi się podoba. pozdrawiam.SUPER Dziękuję bardzo. NS fajnie, że nie tylko mi się podoba. Cieszy fakt ,że innym też . Nam się bardzo dobrze mieszka i to dla nas jest najwazniejsze Pozdrawiam serdecznie , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rcube 28.01.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Schody !! Czerwona cegla... piekne !! ... reszta wnetrz rowniez Natomiast "elewacja" domku jest troche oczojebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.01.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Schody !! Czerwona cegla... piekne !! ... reszta wnetrz rowniez Natomiast "elewacja" domku jest troche oczojebna Dzięki , a co do elewacji potwierdzam była bardzo oczojebna , zreszta widac na zdjęciach - całe szczęście trochę zbladła- ale nadal jest za ostra. Niestety kolor wyszedł inny niz na wzorniku. Ale co zrobić , jest Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.01.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Niestety kolor wyszedł inny niz na wzorniku. Ale co zrobić , jest Wiem coś o tym U nas wybieraliśmy kolor z palety brązów - miał być taki "kawa z mlekiem" a w rzeczywistości jakoś dziwnie wpada w pudrowy róż Tak więc, żeby wszystko dalej pasowało dobraliśmy do niego kolory kostki i słupków, schodów zewnętrznych - całość miała być w innej tonacji ale przez tę elewację musieliśmy zmienić nieco plany- ale cóż - przynajmniej całość jakoś się zgrywa i trzyma kupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 29.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 potwierdzam, kolor elewacji to nie jest taka prossta sprawa, u nas tez wyszzzło nieco inaczej jak zamierzaliśmy, a mianowicie kontrast pomiędzy dwoma odcieniami różu jest zbyt mały, na małych próbkach był o wiele bardziej wyraźniejszy niż na ściaanie, no ale cóż zawsze będzie można to popraawić, odśśświerzzyć, itd.... ps. dziękuję CI KasiuR za przepis na paseczki, dzięki temu wyszły superanckie, wkrótce ssię pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.01.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Nam też nie udało się uzyskać takiego koloru elewacji, jaki chcieliśmy Miał być taki delikatny piaskowy- beżowy, a wyszedł miodowo - żółty Jednak nie jest tak źle KasiaR jak pięknie wyglądają te świecidełka na lampie super przełamują prostą i surową formę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.01.2007 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 KasiaR jak pięknie wyglądają te świecidełka na lampie super przełamują prostą i surową formę dzięki, świecidełka już zostały zdjęte, były w czasie świąt pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OczkoM 31.01.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Widzialam katalog z Klera z meblami i maja tam takie same sciany. To zbierznosc czy "odgapili" jak mowi moja corka od Ciebie? Pzdr i mieszkaj szczesliwie - jest pieknie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 31.01.2007 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Widzialam katalog z Klera z meblami i maja tam takie same sciany. To zbierznosc czy "odgapili" jak mowi moja corka od Ciebie? Pzdr i mieszkaj szczesliwie - jest pieknie !!! O tego nie widziałam własnie sprawdziłą w necie i masz racje moje ściany http://www.kler.pl/ Może zbieg okoliczności. Może gdzieś widzieli. Podobne ściany są też w katalogu prodecenta tapet , które mamy na ścianie w salonie - może tam widzieli. No nic ja te tapety kupiłam juz w 2005 roku jak nam fundamenty zalewali - i pomysł na ściany tez juz miała w głowie- nie wiem kto był pierwszy ja czy Kler skoro to katalog tegoroczny Kler to chyba ja byłam pierwsza Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts