Damro 31.01.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Widzialam katalog z Klera z meblami i maja tam takie same sciany. To zbierznosc czy "odgapili" jak mowi moja corka od Ciebie? Pzdr i mieszkaj szczesliwie - jest pieknie !!! O tego nie widziałam własnie sprawdziłą w necie i masz racje moje ściany http://www.kler.pl/ Może zbieg okoliczności. Może gdzieś widzieli. Podobne ściany są też w katalogu prodecenta tapet , które mamy na ścianie w salonie - może tam widzieli. No nic ja te tapety kupiłam juz w 2005 roku jak nam fundamenty zalewali - i pomysł na ściany tez juz miała w głowie- nie wiem kto był pierwszy ja czy Kler skoro to katalog tegoroczny Kler to chyba ja byłam pierwsza Pozdrawiam, KasiaR W TV na reklamie też są Twoje ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 05.02.2007 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Widzialam katalog z Klera z meblami i maja tam takie same sciany. To zbierznosc czy "odgapili" jak mowi moja corka od Ciebie? Pzdr i mieszkaj szczesliwie - jest pieknie !!! O tego nie widziałam własnie sprawdziłą w necie i masz racje moje ściany http://www.kler.pl/ Może zbieg okoliczności. Może gdzieś widzieli. Podobne ściany są też w katalogu prodecenta tapet , które mamy na ścianie w salonie - może tam widzieli. No nic ja te tapety kupiłam juz w 2005 roku jak nam fundamenty zalewali - i pomysł na ściany tez juz miała w głowie- nie wiem kto był pierwszy ja czy Kler skoro to katalog tegoroczny Kler to chyba ja byłam pierwsza Pozdrawiam, KasiaR W TV na reklamie też są Twoje ściany jeszcze nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaaj 05.02.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 potwierdzam widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 05.02.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 może Pan Kler czerpie z Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.02.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 O matulu........jaki kler.................proboszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 05.02.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 nieważne czy cały kler czy tylko proboszcz ciesz się że twój dom stał się inspiracją, czemu notabene wcale się nie dziwie, pisałam juz chyba że piekne macie wnetrza? chyba pisałam... no cóż, czasem warto się powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 06.02.2007 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Kasiu-masz talent dziewczyno, takie malowidła.............super!!!najbadziej jestem zaskoczona, oczywiście pozytywnie- efektem końcowym salonu.Cudo Ci wyszło!!!A schody i ta ściana z cełgy? Niesamowite.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 06.02.2007 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 może Pan Kler czerpie z Muratora izat może O matulu........jaki kler.................proboszcz kuleczko, dobre , no w kościele jeszcze nie widziała "mojej" tapety nieważne czy cały kler czy tylko proboszcz ciesz się że twój dom stał się inspiracją, czemu notabene wcale się nie dziwie, pisałam juz chyba że piekne macie wnetrza? chyba pisałam... no cóż, czasem warto się powtarzać agiis dziekuję bardzo, jeszcze raz Kasiu-masz talent dziewczyno, takie malowidła.............super!!!najbadziej jestem zaskoczona, oczywiście pozytywnie- efektem końcowym salonu.Cudo Ci wyszło!!!A schody i ta ściana z cełgy? Niesamowite..... pozdrawiam aka z Ina dziękuję bardzo pozdrawiam Was serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjanet 17.02.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 Witam, Gratuluje pomyslu i wykonania. Naprawde kawal dobre i oryginalnej roboty !!!! Mam jednak pytanko odnosnie kuchni. Czy mogl bys cos wiecej napisac na temat mebelkow. Jestem na etapie wybierania projektu i zastanawiam sie na podobnym pomyslem Jezeli to nie tajemnica to kto wam owo kuchnie wykonywal ?! Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 19.02.2007 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam, Gratuluje pomyslu i wykonania. Naprawde kawal dobre i oryginalnej roboty !!!! Mam jednak pytanko odnosnie kuchni. Czy mogl bys cos wiecej napisac na temat mebelkow. Jestem na etapie wybierania projektu i zastanawiam sie na podobnym pomyslem Jezeli to nie tajemnica to kto wam owo kuchnie wykonywal ?! Pozdrawiam Piotrek wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxima 19.02.2007 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Widziałam widziałam i też mi się uśmiech na twarzy pojawił że my tu znamy taką aranżację wnętrz Kler a'la KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 20.02.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam serdecznie, Pytałem już tutaj i dostałem namiary do Ciebie chodzimi o tapety w Twoim salonie - bardzo mi się podobają i chciałbym kupić identyczne - czy możeszmi podać jakiej są firmy i ewentualnie gdzie je kupiłaś? Pozdrawiam.[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.02.2007 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Witam serdecznie, Pytałem już tutaj i dostałem namiary do Ciebie chodzimi o tapety w Twoim salonie - bardzo mi się podobają i chciałbym kupić identyczne - czy możeszmi podać jakiej są firmy i ewentualnie gdzie je kupiłaś? Pozdrawiam.[/url] Ja też już o tych tapetach pisałam coś słabo szukałeś jest to tapeta firmy Rasch http://www.rasch.de/main/index.php3 z Kolekcji Ricamo 2006 http://rasch.hu/ricamo2006.html można je zamówić w Leroy Merlin - tylko czas oczekiwania dość długi Pozdrawiam, KasiaR http://www.rasch.de/main/index.php3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carringtontomas 20.02.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Ja też już o tych tapetach pisałam coś słabo szukałeś No wiesz.... jakbym wiedział jaka to firma to dość szybko bym znalazł - trudno bowiem przeszukiwać całe forum wpisując do wyszukiwarki "tapeta" bo zajęłoby mi to chyba trochę więcej czasu :-] W każdym razie dzięki i pozdrawiam. A tak na marginesie.. pamiętasz może jaka cena była za rolkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 20.02.2007 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 A tak na marginesie.. pamiętasz może jaka cena była za rolkę? niestety nie pamietam , kupowałam je w marcu 2005 roku pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UJO 23.02.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam Właśnie obejrałam sobie Wasze włości i jestem pod ogromnym wrażeniem-SUPER!!!!! Bardzo mi się podoba a zwłaszcza kuchnia- o le dobrze się wczytałam kuchnia była robiona przez stolarza według jakiegoś projektu- w każdym razie gratuluję pomysłu. No i te malowidła- cudo ( ale nawet jak bym chciała trochę ściągnąć to u mnie brak talentu) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.02.2007 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam Właśnie obejrałam sobie Wasze włości i jestem pod ogromnym wrażeniem-SUPER!!!!! Bardzo mi się podoba a zwłaszcza kuchnia- o le dobrze się wczytałam kuchnia była robiona przez stolarza według jakiegoś projektu- w każdym razie gratuluję pomysłu. No i te malowidła- cudo ( ale nawet jak bym chciała trochę ściągnąć to u mnie brak talentu) Pozdrawiam Dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 08.03.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Obejrzałam wszystkie zdjęcia Twojego domu i...jestem pod wrażeniem ( jak już zdążyłam się zorientować nie tylko ja ) !!!Mój styl podłóg,mebli w kuchni,wystrój sypialni...i te pasy !!! rewlacja !!!Mam nadzieję, że Cię nie zamęczę (?), jak zapytam w jaki sposób są wykonane w/w pasy - malowane czy to tapeta?I jeszcze co do podłogi - z jak dużą fugą jest ułożony ?...kolejny raz cieplutko pozdrawiam...Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 08.03.2007 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Obejrzałam wszystkie zdjęcia Twojego domu i...jestem pod wrażeniem ( jak już zdążyłam się zorientować nie tylko ja ) !!! Mój styl podłóg,mebli w kuchni,wystrój sypialni...i te pasy !!! rewlacja !!! Mam nadzieję, że Cię nie zamęczę (?), jak zapytam w jaki sposób są wykonane w/w pasy - malowane czy to tapeta? I jeszcze co do podłogi - z jak dużą fugą jest ułożony ? ...kolejny raz cieplutko pozdrawiam... Renata Witam , ściaę w pasy malowalismy sami ( mój mąż i ja ), nie jest to tapeta. Mogę wysłać Ci na skrzynke e-mailowa jak to malowaliśmy. podaj mi tylko adres. Na podłodze mamy fugę 1 mm. Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 08.03.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 [email protected]...i oczywiście bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts