Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom KasiR i DamianaR

Recommended Posts

Widzialam katalog z Klera z meblami i maja tam takie same sciany. To zbierznosc czy "odgapili" jak mowi moja corka od Ciebie?

Pzdr i mieszkaj szczesliwie - jest pieknie !!!

O tego nie widziałam :o :o

własnie sprawdziłą w necie i masz racje moje ściany http://www.kler.pl/ Może zbieg okoliczności. Może gdzieś widzieli. Podobne ściany są też w katalogu prodecenta tapet , które mamy na ścianie w salonie - może tam widzieli. :wink: :lol:

No nic ja te tapety kupiłam juz w 2005 roku jak nam fundamenty zalewali :lol: :lol: - i pomysł na ściany tez juz miała w głowie- nie wiem kto był pierwszy ja czy Kler :wink: :lol: :lol: skoro to katalog tegoroczny Kler to chyba ja byłam pierwsza :wink: :lol:

Pozdrawiam,

KasiaR :wink:

W TV na reklamie też są Twoje ściany :D

• Odpowiedzi 684
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Widzialam katalog z Klera z meblami i maja tam takie same sciany. To zbierznosc czy "odgapili" jak mowi moja corka od Ciebie?

Pzdr i mieszkaj szczesliwie - jest pieknie !!!

O tego nie widziałam :o :o

własnie sprawdziłą w necie i masz racje moje ściany http://www.kler.pl/ Może zbieg okoliczności. Może gdzieś widzieli. Podobne ściany są też w katalogu prodecenta tapet , które mamy na ścianie w salonie - może tam widzieli. :wink: :lol:

No nic ja te tapety kupiłam juz w 2005 roku jak nam fundamenty zalewali :lol: :lol: - i pomysł na ściany tez juz miała w głowie- nie wiem kto był pierwszy ja czy Kler :wink: :lol: :lol: skoro to katalog tegoroczny Kler to chyba ja byłam pierwsza :wink: :lol:

Pozdrawiam,

W TV na reklamie też są Twoje ściany :D

jeszcze nie widziałam :wink: :lol:

może Pan Kler czerpie z Muratora ;)

izat :o może :wink: :lol:

O matulu........jaki kler.................proboszcz

kuleczko, dobre :wink: :lol: , no w kościele jeszcze nie widziała "mojej" tapety :wink: :lol: :lol:

nieważne czy cały kler czy tylko proboszcz ciesz się że twój dom stał się inspiracją, czemu notabene wcale się nie dziwie, pisałam juz chyba że piekne macie wnetrza? chyba pisałam... no cóż, czasem warto się powtarzać

agiis dziekuję bardzo, jeszcze raz :wink: :oops: :oops:

Kasiu-masz talent dziewczyno, takie malowidła.............super!!!najbadziej jestem zaskoczona, oczywiście pozytywnie- efektem końcowym salonu.Cudo Ci wyszło!!!A schody i ta ściana z cełgy? Niesamowite.....

pozdrawiam

aka z Ina dziękuję bardzo :oops: :) :oops:

pozdrawiam Was serdecznie,

KasiaR

• 2 weeks później...

Witam,

Gratuluje pomyslu i wykonania. Naprawde kawal dobre i oryginalnej roboty !!!!

Mam jednak pytanko odnosnie kuchni. Czy mogl bys cos wiecej napisac na temat mebelkow. Jestem na etapie wybierania projektu i zastanawiam sie na podobnym pomyslem :)

Jezeli to nie tajemnica to kto wam owo kuchnie wykonywal ?!

Pozdrawiam

Piotrek

Witam,

Gratuluje pomyslu i wykonania. Naprawde kawal dobre i oryginalnej roboty !!!!

Mam jednak pytanko odnosnie kuchni. Czy mogl bys cos wiecej napisac na temat mebelkow. Jestem na etapie wybierania projektu i zastanawiam sie na podobnym pomyslem :)

Jezeli to nie tajemnica to kto wam owo kuchnie wykonywal ?!

Pozdrawiam

Piotrek

wysłałam na priva :wink:

Witam serdecznie,

Pytałem już tutaj i dostałem namiary do Ciebie :lol: chodzimi o tapety w Twoim salonie - bardzo mi się podobają i chciałbym kupić identyczne - czy możeszmi podać jakiej są firmy i ewentualnie gdzie je kupiłaś?

Pozdrawiam.[/url]

Ja też już o tych tapetach pisałam :wink: :D coś słabo szukałeś :wink: :lol:

jest to tapeta firmy Rasch http://www.rasch.de/main/index.php3 z Kolekcji Ricamo 2006 http://rasch.hu/ricamo2006.html

można je zamówić w Leroy Merlin - tylko czas oczekiwania dość długi :wink:

Pozdrawiam,

http://www.rasch.de/main/index.php3

Ja też już o tych tapetach pisałam :wink: :D coś słabo szukałeś :wink: :lol:

No wiesz.... jakbym wiedział jaka to firma to dość szybko bym znalazł - trudno bowiem przeszukiwać całe forum wpisując do wyszukiwarki "tapeta" bo zajęłoby mi to chyba trochę więcej czasu :-]

W każdym razie dzięki i pozdrawiam.

A tak na marginesie.. pamiętasz może jaka cena była za rolkę?

Witam

Właśnie obejrałam sobie Wasze włości i jestem pod ogromnym wrażeniem-SUPER!!!!! :o

Bardzo mi się podoba a zwłaszcza kuchnia- o le dobrze się wczytałam kuchnia była robiona przez stolarza według jakiegoś projektu- w każdym razie gratuluję pomysłu.

No i te malowidła- cudo ( ale nawet jak bym chciała trochę ściągnąć to u mnie brak talentu)

Pozdrawiam

Witam

Właśnie obejrałam sobie Wasze włości i jestem pod ogromnym wrażeniem-SUPER!!!!! :o

Bardzo mi się podoba a zwłaszcza kuchnia- o le dobrze się wczytałam kuchnia była robiona przez stolarza według jakiegoś projektu- w każdym razie gratuluję pomysłu.

No i te malowidła- cudo ( ale nawet jak bym chciała trochę ściągnąć to u mnie brak talentu)

Pozdrawiam

Dziękuję za miłe słowa :wink: :D

• 2 weeks później...

Obejrzałam wszystkie zdjęcia Twojego domu i...jestem pod wrażeniem ( jak już zdążyłam się zorientować nie tylko ja ) !!!

Mój styl podłóg,mebli w kuchni,wystrój sypialni...i te pasy !!! rewlacja !!!

Mam nadzieję, że Cię nie zamęczę (?), jak zapytam w jaki sposób są wykonane w/w pasy - malowane czy to tapeta?

I jeszcze co do podłogi - z jak dużą fugą jest ułożony ?

...kolejny raz cieplutko pozdrawiam...

Renata

Obejrzałam wszystkie zdjęcia Twojego domu i...jestem pod wrażeniem ( jak już zdążyłam się zorientować nie tylko ja ) !!!

Mój styl podłóg,mebli w kuchni,wystrój sypialni...i te pasy !!! rewlacja !!!

Mam nadzieję, że Cię nie zamęczę (?), jak zapytam w jaki sposób są wykonane w/w pasy - malowane czy to tapeta?

I jeszcze co do podłogi - z jak dużą fugą jest ułożony ?

...kolejny raz cieplutko pozdrawiam...

Renata

Witam :D ,

ściaę w pasy malowalismy sami ( mój mąż i ja ), nie jest to tapeta. Mogę wysłać Ci na skrzynke e-mailowa jak to malowaliśmy. podaj mi tylko adres.

Na podłodze mamy fugę 1 mm.

Pozdrawiam serdecznie,