seti 18.08.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Z góry przepraszam, jeśli pytane jest głupie. Ciągle czytam - "dalszy ciąg w grupie krakowskiej, poznańskiej..." itp. W menu po wciśnięciu grupy stoi, że żadna grupa nie istnieje. znaczy dla mnie czy w ogóle próbowałem coś znaleźć na ten temat ale nie ma. Jestem z Krakowa - chetnie wymienię doświadczena z ziomkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec 18.08.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Sprawdź w menu głównym w Klubie Budującychpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seti 18.08.2005 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 dzięki, jest krakowska. ale po co te "Grupy" w menu powyżej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts