bigray 19.08.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 czy materiały np . w pracy hydraulika czyli lut do miedzi czy pasta do lutowania powinny wchodzic w cene za wykonana usługe czy to ja dodatkowo powinienem kupować ? może ktoś pomoże mi bo nie wiem jak rozmawiać z fachowcami? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 19.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Idąc tym tokiem rozumowania operator koparki mógłby żądać dodatkowej zapłaty za zużyte paliwo. Tak samo taksówkarz. Elektronik mógłby chcieć zwrotu cyny do lutowania i amortyzacji lutownicy. Myślę że gdyby hydraulik napomknął na ten temat, to szybko bym mu podziękował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bigray 19.08.2005 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 bardzo dziękuję za podpowiedź.ja nie mam wyjścia nie mogę mu podziękować bo każdy teraz ma " robote a ja muszę jak najszybciej się wprowadzić ale zrobie "aneks do umowy". jeśli nie przyjmie zacznę szuakć innego wykonawcę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 19.08.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ciekawe ile sobie liczy ów Pan za te materiały. Jeśli to duża kwota, to może spytaj ile on tych materiałów zużyje i powiedz , że Ty je kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts