james 23.08.2005 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 W planie zagospodarowania urbaniści napisali, że obowiązuje dach stromy.Oczywiście nie podali nachylenia w stopniach czy procentach. Urzędasykręcą i nie mają jednoznacznej odpowiedzi. Jeśli ktoś spotkał się z takimniejednoznacznym sformułowaniem to proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 23.08.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Ja miałem podany jaki zakres powinien mieć dach i po kłopocie. Jeśli nie potrafią Ci powiedzieć jaki powinien być to jak mogą zakwestionować, że ten który będziesz miał jest zły? Najlepiej poproś na piśmie czy konkterny dach będzie OK i dopnij pisemna odpowiedź do dokumentacji budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg5 24.08.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Zapytj urbanistę z jakiego dachu spadł - i to będzie dach stromy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaga70 24.08.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Ja myślę, że stromy to po prostu niepłaski. U mnie miał być cztero lub wielospadowy, to mi architekt zrobił malutkie naczółki i napisał czterospadowy i po krzyku. Pogadaj z architektem, oni z takimi bredniami urzędów chyba często mają do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts