Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Promocja Robena

Bonzai

Recommended Posts

Dachówki są KRZYWE, reklamowałem i przedstawiciel wziął do ekspertyzy ale pewnie nic z tego nie bedzie, bo dla niego dach wygląda OK.

OSTRZEGAM wszystkich zainteresowanych Robenem, żeby sie 5 razy zastanowili zanim kupią ich dachówku.

Zainteresowanym moge przesłać zdjęcia, aż przykro patrzeć

• Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie jest znowu aż tak źle, te krzywe lub lekko pęknięte, właściwie to nie są pęknięcia tylko rysy - zazwyczaj na zamkach górnych, można wykorzystać do cięcia na kosze, mój dach też już skończony , czekam tylko na nietypowe kształtki od Marleya - to i rynny będą całe. Ogólnie to dach wygląda naprawdę porządnie, muszę przyznać , że jestem zadowolona :wink:

Dachówki są KRZYWE, reklamowałem i przedstawiciel wziął do ekspertyzy ale pewnie nic z tego nie bedzie, bo dla niego dach wygląda OK.

OSTRZEGAM wszystkich zainteresowanych Robenem, żeby sie 5 razy zastanowili zanim kupią ich dachówku.

Zainteresowanym moge przesłać zdjęcia, aż przykro patrzeć

Witajcie, ja mam na dachu położoną miedzianą Robena i nie narzekam. Oglądałam specjalnie jak przyjechału i były rozłożone przed położeniem na dachu : żadnych specjalnych rys czy kropek. Dekarz również twierdził, że były lepsze niż się spodziewał. A dach po prostu wygląda pięknie.

Pozdrawiam

kładę robena miedzianą . Myslę że do jakości można mieć pewne zastrzeżenia- nie jest zbyt równa, ma płytsze zamki niz np. rupp. Jeśli się przyjrzeć z bliska to niektóre dachówki trochę tańczą, ale generalnie dach wygląda bardzo efektownie, chyba bym nie zamienił. Za dach 300m2 zapłaciłem 26000zł .Tj o 2tys. drożej niż euronit , ceny ( okolice trójmiasta )

dachówka podstawowa- w promocji +7%VAT

dachówki kształtowe, dodatki,rynny,15%upustu + 7%VAT

robocizna 23zł/m2 (z łaceniem)

Gdzie kupowałeś dachówkę?

czy to prawda, że są takie kolejki na robena że nie nadążają z produkcją, bo ja czekam i czekam i ponoć dają 2 gat. :evil:

I gat. idzi na zachód :evil: do swoich wysyłają a tu tylko fabryka za psie pieniądze dla ludzi...

chyba zrezugnuję

:cry: podajcie mi tylko proszę aktualne promocje na iine ceramiki

bo mnie zima z więźbą zastanie :roll:

pozdrawiam

Mack,

Moja cena dotyczy wyłącznie dachówki, ale obejmuje jej cały komplet, tj. dachówkę podstawową, gąsiory, dachówki skrajne, łączniki kalenic, kominek wentylacyjny itp. Dach mam czterospadowy z dwoma dwuspadowymi daszkami. O ceny pytałam w wielu firmach i były bardzo podobne, różnica to może 200 zł na całym dachu. Jak już napisałam, wybrałam Ruppa, bo jest podobno lepszy od Robena.

Rupp jest barwiony w masie, a Roben nie.

Rupp ma dokładniejsze zamki, Roben nie.

:) nie żebym reklame robiła, czy była handlowcem. :)

ale roben wyglada lepiej na dachu bo ma wieksze odstepy fali od siebie i wyg;lada zdecydowanie ładniej,mialem do wyboru kazda dachowke i wybralem brazowa ROMENA wyglada klasa,a co do betonowych to radzil bym pojezdzic i poogladac dachy te betonowe wygladaja po paru latach jak satre ktore maja po 30lat!!

czy to prawda, że są takie kolejki na robena że nie nadążają z produkcją, bo ja czekam i czekam i ponoć dają 2 gat. :evil:

I gat. idzi na zachód :evil: do swoich wysyłają a tu tylko fabryka za psie pieniądze dla ludzi...

chyba zrezugnuję

:cry: podajcie mi tylko proszę aktualne promocje na iine ceramiki

bo mnie zima z więźbą zastanie :roll:

pozdrawiam

z tego co wiem to miedziana jest wykupiona do lutego 2006 :lol: ja naszczescie mam brazowa i udalo mi sie zalatwic cena wyzsza ale dla mnie ladniejszy dach no i nie widac brudu sadzy itp.

Ja już czekam na Robena miedzianego od 20-08-2005. Wtedy też zapłaciłem. Sprzedawca zapewniał mnie że towar jest dostępny. Dach już obity folią i łatami a DACHÓWEK BRAK !!!. Dzwoniłem do producenta "wznowią produkcję za 2 tygodnie bo teraz robią na eksport a w piecu może być tylko jeden kolor" :evil: