Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dlaczego montowaliście sanitariaty na stelażach?

lonly

Recommended Posts

czy ktoś z Waz ma dostęp do opisu, regulacji, działania zestawu podtynkowego prod. polskiej VALSIR ...... coś mnie nie działa jak nalezy.... mały przycisk puszcza tyle samo wody co duży..... nie zawsze... uruchomi po spuszczeniu napełnianie zbiornika, czasem się zatnie.... i woda się przelewa do muszli....

Rozebrałem to wszystko, dużo poprawiłem... ale i tak nie jestem pewien, że jak mnie nie ma w domu.... to właśnie si to wymienione wyżej prtzytrafi.... i zaraz szambo pełne.... może ktoś pomoże???

• Odpowiedzi 44
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jareko.... moze i dupochlap.... ale to kwestia wyobraźni.... i może przyzwyczajenia, ale lejowe też mają wiele zalet /trzeba rzucić na szale/

ja cały czas miałem półkowy sedes....teraz odrotnie.... i nie robie z tego tragedi..... ma jednyną niezaprzeczalną zaletę..... można chwilkę posiedzieć i nie smierdzi..... a że czasem pochlapie "policzki"??...

Chciałem na stelżu ale nie było muszli z półką wszystkie tylko lejowe :....

tak zwany dupochlap ;)

tez tego nie znosze

Niestety nie mialem wyboru - te nowinki jeszcze nie dotarly wtedy do nas za rozsadna cene wiec mam kompakt - i jakos sie to sprzata ;)

Ja nie mam kompakta. Spłuczke mam taka z przyciskami Geberit na stelażu zabudowaną w ścianie a kibelek stojący.

Pozdrawiam