wcich 06.09.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witam wszystkich FORUMOWICZÓW. Z budową domu wystartowałem w czerwcu i chyba najwyższy już czas żeby dołączyć do Waszego grona. Myślę że dzięki Waszej wiedzy uda mi się uniknąć wielu błędów. Pozdrawiam ctur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 06.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 witaj witajpowodzenia w dążeniu do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 07.09.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witaj witaj .... a buduj sie buduj .... co masz mieć lepiej niż my ..troche stresu, nerwów, podniesionej adrenaliny po wyczynach "fachowców" jeszcze nikomu nie zaszkodziło Powodzenia !!! życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MATIZEK1 07.09.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 WITAJ Ja też od niedawna jestem na forum. Można tutaj dużo się dowiedzieć. Powodzenia w dalszym boju z budową. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 07.09.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 witaj ,jak wpadniesz w szał to napisz, forum koi nerwy.....!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 07.09.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 WITAJ. Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi wredny jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 07.09.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 WITAJ. Zanim zapytasz poszukaj odpowiedzi wredny jestem. okrutnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.09.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Witajcie,pilnie czytam różne tematy i chłonę,nie jest żle,będzie lepiej.Cieszę się że,na forum jest silna grupa wsparcia.Mam nadzieję że,ruszę w przyszłym roku i będę pytać,pytać i jeszcze raz pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wcich 08.09.2005 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Dziękuję wszystkim za wsparcie na początku mojego startu na forum !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts