Gość e-prezes 27.10.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Po tylu opiniach znajomych i dużej loteryjnosci odpuściłem na wieki. Teraz muszę znaleść dobrze płatną pracę co by mieć na kierowcę po 3-4 latach od wpisu w końcu się podjąłem zdać, ale puki co dwie próby i pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmajak72 29.06.2018 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2018 Ja podobnie jak koleżanka wyżej, testy poszły bez problemu za pierwszym podejściem, ale niestety za pierwszym się nie udało zdać jazdy, za drugim już udało się zdać i mam prawko już 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.07.2018 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Ja podobnie jak koleżanka wyżej, testy poszły bez problemu za pierwszym podejściem, ale niestety za pierwszym się nie udało zdać jazdy, za drugim już udało się zdać i mam prawko już 20 lat Gratulacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 12.07.2018 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2018 Za 1 razem. Daaawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pristromer 18.07.2018 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Za 7 razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.maciejewski 19.07.2018 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Za pierwszym, ale to wieki temu było i trochę inaczej wyglądało niż dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 19.07.2018 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 Za pierwszym razem we Wrocławiu. Na Świdnickiej jadąc od KDM mam polecenie skręcić za operą w lewo, od rynku (też spod trójkąta) stoi furka. Stoi to stoi, nie rusza no to jadę. Wykonałem lewoskręt a egzaminator mówi: Pan wymusił pierwszeństwo. Ja pytam się: Na kim? I dlaczego? Egzaminator: Na tym pojeździe z prawej strony (No fakt, z przeciwka przy lewoskręcie jest z prawej strony). Ja: Gdyby był dzwon, to wina moja byłaby oczywista. Furka teoretycznie była w ruchu, lecz praktycznie stała. Może zgasł, to nie ruszy szybko. Ale jeśli tamten kierowca dostał zawału serca, to wystarczy czekać do przyjazdu pogotowia czy mam stac aż do przyjazdu karawanu na czarnych kogutach? Zapadła cisza. Wróciłem na ul. Św. Antoniego do siedziby firmy i usłyszałem: Ma pan egzamin zdany. Było to równe 40 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikrona 30.08.2018 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2018 Ja swoją teorię zdałam za pierwszym razem. Z praktyką nie było ta łatwo, ale udało się za 3 razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deegree39 01.09.2018 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2018 Za pierwszym, ale to przez przypadek bo zamyśliłem się w trakcie parkowania i przez to jak nigdy wyszło idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.12.2018 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2018 Za pierwszym razem dawno temu ... Za pierwszym, ale to przez przypadek bo zamyśliłem się w trakcie parkowania i przez to jak nigdy wyszło idealnie Ban po pierwszym wpisie czy ban za nowe konto przy banie za stare konto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 18.12.2018 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Za pierwszym, ale to przez przypadek bo zamyśliłem się w trakcie parkowania i przez to jak nigdy wyszło idealnie Tiaa, zagapił sie na ładną kursantkę, na której oko zawiesił także egzaminator na tyle długo, że manewr był zakończony. Zresztą zamyśleć to się można po .............. , lecz nie za kierownicą. Zamyślony kierowca to nieszczescie. Kierowca ma być myślący i przytomny czyli szybko reagujący na sytuację na drodze. Zamyśleć to się można za stołem, nad talerzem z rosołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 18.12.2018 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Wczasy z prawojazdami, zdane za 1 razem . ale to była już trzecia kategoria więc z górki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 18.12.2018 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Ja zdałem za pierwszym razem ale było to w roku 1989 tak więc : były jeszcze papierowe testy, egzamin praktyczny był samochodem Fiat 125p i 126p na placu było tylko parkowanie tyłem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts