galka 04.01.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 A ja już biedna skończyłam....i nic mi nie zostało do przeczytania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 05.01.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 ... a ja męczę IMPRIMATUR... idzie mi jak krew z nosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 05.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Jestem w trakcie Woody'ego Allen'a "Czysta anarchia" i dlektuję się tym jegobełkotem intelektualnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.01.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Jestem w trakcie Woody'ego Allen'a "Czysta anarchia" i dlektuję się tym jegobełkotem intelektualnym rozważałam zakup....warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 06.01.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Jestem w trakcie Woody'ego Allen'a "Czysta anarchia" i dlektuję się tym jegobełkotem intelektualnym rozważałam zakup....warto? dostałam "pod choinkę" i przyznaję bez bicia - większości opowiadań nie zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 06.01.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 A wg mnie jest super. Faceta inspirują najprostsze rzeczy i potrafi dorobić do tego niezłą historię. Ja uważam że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.01.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wczoraj doszłam do opowiadania "Nadzieję zostawcie w szatni" i poczułam się swojsko - opowiada o perypetiach z firmą budowlaną podczas remontu starego domu. Wszystkim budującym polecam. Niby to Ameryka, ale brzmi znajomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ... a ja męczę IMPRIMATUR... idzie mi jak krew z nosa... O, to tak jak i mnie szlo, na razie stracilam do tego cierpliwosc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.01.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wczoraj doszłam do opowiadania "Nadzieję zostawcie w szatni" i poczułam się swojsko - opowiada o perypetiach z firmą budowlaną podczas remontu starego domu. Wszystkim budującym polecam. Niby to Ameryka, ale brzmi znajomo... o, to mi się też spodobało i o konsekwencjach nieprzyjęcia dziecka do elitarnego przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.01.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wczoraj doszłam do opowiadania "Nadzieję zostawcie w szatni" i poczułam się swojsko - opowiada o perypetiach z firmą budowlaną podczas remontu starego domu. Wszystkim budującym polecam. Niby to Ameryka, ale brzmi znajomo... o, to mi się też spodobało i o konsekwencjach nieprzyjęcia dziecka do elitarnego przedszkola No też fajne. I to o pobycie dziecka na filmowym obozie też super. I o garniturze z nowoczesnych tkanin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 07.01.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Wczoraj doszłam do opowiadania "Nadzieję zostawcie w szatni" i poczułam się swojsko - opowiada o perypetiach z firmą budowlaną podczas remontu starego domu. Wszystkim budującym polecam. Niby to Ameryka, ale brzmi znajomo... o, to mi się też spodobało i o konsekwencjach nieprzyjęcia dziecka do elitarnego przedszkola No też fajne. I to o pobycie dziecka na filmowym obozie też super. I o garniturze z nowoczesnych tkanin... powoli się przekonuję bo na początku jakieś opory /zaćmienie umysłu? / miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 07.01.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ... a ja męczę IMPRIMATUR... idzie mi jak krew z nosa... O, to tak jak i mnie szlo, na razie stracilam do tego cierpliwosc ... Njalepiej wychodzi mi to rano w tramwaju, bo po południu od razu padam nochem w knigę... a już wieczorem w domu nie mam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 07.01.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 powoli się przekonuję bo na początku jakieś opory /zaćmienie umysłu? / miałam Ten jego styl przepełniony jakimiś dziwnymi słowami, dla przeciętnego zjadacza chleba niezrozumiałymi tak oddziałuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.01.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 kupiłam dzisiaj Marley i ja słyszałam niezłe opinie ...czytał ktoś ? sama mam labradora i bardzom ciekawa tej książki Miłość nad rozlewiskiem przeczytałam ....z żalem odłożyłam na półkę ,a własciwie w pozyczyłam koleżance ,ktora po 2 dniach oddała przeczytaną nie mogła sie oderwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 13.01.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 A ja kupilam sobie na dluga 9h podroz Przygody Mikolajka Goscinnego. Jakos nigdy przedtem nie mialam okazji ich przeczytac - lekkie i przeogromnie sympatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 14.01.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Jestem w trakcie "Poza ciszą" J. Carrolla. Zapowiada się ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.01.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 kupiłam dzisiaj Marley i ja słyszałam niezłe opinie ...czytał ktoś ? sama mam labradora i bardzom ciekawa tej książki cudowna książka Polecam ją wszystkim psiarzom i nie tylko W kinach niedługo będzie jej ekranizacja - jestem bardzo ciekawa jak im wyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Sok 15.01.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 A ja się wziąłem teraz za "Zieloną Milę" Stephen'a King'a. Nie oglądałem jeszcze filmu, więc obejrzę dopiero po przeczytaniu... Słyszałem, że książka i film są rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.01.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Ja dzisiaj mam nadzieje napocząć : "Zarys dziejów traktora po ukraińsku" Mariny Lewycki i "Madam" Libery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 15.01.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 a ja właśnie przy dwusetnej stronie Imprimatura odpuściłem sobie... nie mogę tego przebrnąc... muszę coś o samurajach znowu poczytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts