HomeLess 10.10.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 a jak wiadomo "antyfoliowcy" straszą wszystkich foliowców widmem przekładki za 15 lat najpóźniej Dokładnie tak samo "foliowcy" straszą "antyfoliowców" ("panie, pod tą papą to panu wszystko zgnije, jak pan wilgoć odprowadzi"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Co prawda mam dachówkę nie blachę, ale przy okazji zakupu foli firmy IVT okazało się, że wytrzymuje ona naprawdę wysoką temperaturę przez co nadaję się pod blachę. Tak bynajmniej twierdzi producent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civil 19.10.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 A jaka jest różnica w cenie? Masz na myśli Tyvek Pro? bo na stronie producenta nie spotkałem nazwy Tyvek Plus. Mi też polecali Tyvek Solid, i na taki póki co jestem zdecydowany. Aczkolwiek jeszcze jej nie kupiłem i jestem otwarty opinie szanownych forumowiczów. Tyvek Plus jest dostepny w niewielu miejscach. Takim miejscem jest np. firma BudoArt http://www.budoart.pl/index.html Niestety na polskich stronach niewiele można wyczytać o Tyvek Plus - najblizej u naszych sąsiadów http://www.flexoper.cz/tyvek.html. Byc może imoprter jest za cienki by powalczyć w temacie naprawdę dobrych produktów. A jesli idzie o twoją drugą część pytania to odpowiem tak weź do ręki Tyvek Solid i Delta Maxx, czy Foxx i zdaj się na swoje odczucia. Witaj Goblin! Mam dwa pytanka: 1.Czym, według Ciebie, różni się Tyvek Plus od Supro (skoro sugerujesz, że tylko Plus jest naprawdę dobry)? 2.W jaki sposób "organoleptycznie" sprawdzasz jakość materiału (lepszy ma futerko czy jak?)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts