Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ivonesca - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

Bardzo fajne meble ogrodowe. Będą na pewno praktyczne. Jak spadnie deszczyk to wystarczy później wytrzeć i można siadać .. :wink:

wyczuwam tu jakiś sarkazm :roll: ...ale metalowe po prostu nam się nie podobają ;-)

Chyba coś źle zinterpretowałaś.. :roll: Uważam, że są praktyczne. Nie jestem fanem metalowych mebli, a w ogrodzie drewnianie meble sa w sam raz. 8)

uffff ....źle odczytałam w takim razie Twój post ;-)

pozdrawiam

fanka drewnianych mebli ogrodowych 8)

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Iwonko,

dopiero dziś przeczytałam Twój uzupełniony dziennik.

Jakos nie myślałam, ze znów się zebrałaś i coś naskrobałaś.

:roll: :roll:

ale fajnie wygląda Twój kominek i te kolorki wokół niego. Śliczne.

Nad schodami się już wprawdzie nawzdychałam ale myślę, że nie zaszkodzi jeszcze jedno ach !!!!

Góra super - ale wam zazdroszczę. I jak dobrze, że dzieciaczki przez wakacje mogą się urządzać.

My w końcu sami zakasujemy rękawy i partoliznę po Edku dokańczamy bo nikt nie przyjdzie coby nam jeden pokój zrobić. :evil: :evil: :evil:

Może do września zdążymy.

Dziś oglądałam te same meble ogrodowe na stronach Jyska i zastanawiałam sieczy ich nie kupić - nawet się nie zdziwiłam jak je zobaczyłam w Twoim dzienniku - to już standard. Ale w tym roku juz ich chyba nie kupimy. Poczekamy na przyszły.

Czekałam na Ciebie na spotkaniu :cry: :cry: :cry: Nie przyszłaś :cry: :cry: :cry: . Nie ładnie. Brzydko i bardzo brzydko.

ale i tak pozdrawiam, nie jestem taka obrażalska.

Agnieszka

Agnieszka - nie wierzyłaś we mie że coś napiszę w dzienniku?? :roll: :wink: 8) :p :lol:

cieszę się że podoba Ci się nasze wykończenia - mam nadzieję, że kiedyś nadejdzie ta chwila i obejrzysz wszystko w realu :-)

co do spotkania - poznałam Cię na zdjeciac umieszczonych w grupie ;-)

i przykro mi że sie mnie nie doczekałaś :cry: ale cieszę się że nie jesteś obrażalska ;-)

...przez te upały to wyjechaliśmy późno od rodziców - w domu bylismy ok.20...

pozdrawiam

Cześć, chyba do Ciebie jeszcze nie zaglądałam :oops: ,

bardzo mi się podoba :D, piękne malwy :p schody super, dom sprawia wrażenie bardzo ciepłego i tak dużo słońca, fajne zdjęcia :D

a dzieciaczki to już całkiem spore :D

i kociaki super, fajnie, że się tolerują, bo moja starsza kicia wciąż warczy na małego ...

:D

witaj Sylwia :-)

cieszę sie że zajrzałaś - nie wstydzaj sie bo ja u Ciebie tez nie byłam :oops: :wink:

dziękuję za miłe słowa :D :D :D :D dom rzczywiście jest słoneczny - zimą przydaje sie bardzo, latem trzeba używać okiennic bo za gorąco ;-)

a wiesz że u nas duża kicia też prycha w dalszym ciągu na małą :o szczególnie wtedy kiedy mała skacze na nią by sie bawić :roll:

ale mała tez nie jest święta ;-) odpycha dużą od jedzenia albo skacze na kolana kiedy widzi że duża u kogos siedzi na kolanach :lol:

pozdrawiam cieplutko

Witam,

przepraszam, ale kiedyś podglądnęłam Twoją rozmowę z Żabą- Gonią na temat jej firanek z Ikei:)))

I właśnie dzisiaj przeglądałam sobie allegro w oszukiwaniu pościeli i natrafiłam na tę firankę. Podaję linka: http://www.allegro.pl/item216376371_ikea_andrea_rand_zaslony.html#photo

Mam nadzieję, że jakoś pomogłam.

Pozdrawiam.

Witam,

przepraszam, ale kiedyś podglądnęłam Twoją rozmowę z Żabą- Gonią na temat jej firanek z Ikei:)))

I właśnie dzisiaj przeglądałam sobie allegro w oszukiwaniu pościeli i natrafiłam na tę firankę. Podaję linka: http://www.allegro.pl/item216376371_ikea_andrea_rand_zaslony.html#photo

Mam nadzieję, że jakoś pomogłam.

Pozdrawiam.

witaj :-)

nie masz za co przepraszać - wręcz przeciwnie - dziękuję bardzo za pomoc :D :D :D :D :D :D :D

pozdrawiam serdecznie

Jakież cudowne maki :o

jestem zachwycona. zauroczona normalnie.

jedziecie w dzikie zakątki lasów Bieszczadzkich czy w bardziej cywilizowane miejsca? Ostatnio byliśmy w najbardziej zatłoczonych chyba w tamtych okolicach miejscach to ledwo samochód było gdzie wcisnąć. :evil:

Udanego wypoczynku :D

Mielismy jechać do Polańczyka, ale tam tylko zjedlismy obiad. kiepski zresztą :-?

W Wołkowyjach siedzieliśmy na "super" plaży- 2 zł wejście na cały dzień za całą trójkę, brak piasku tylko patyki i nawet szkło :o ale mnóstwo rowerów wodnych po 14 zł/h.

Po przeciwnej stronie jest plaża piaszczysta w ratownikiem i tamtą polecam bo tam można chodzić bez paniki na bosaka.

A do Wetliny nie dojechaliśmy.

ALe nad Soliną na tamie ludziów jak mrówków-jak na sopockim molo :-?

Mielismy jechać do Polańczyka, ale tam tylko zjedlismy obiad. kiepski zresztą :-?

W Wołkowyjach siedzieliśmy na "super" plaży- 2 zł wejście na cały dzień za całą trójkę, brak piasku tylko patyki i nawet szkło :o ale mnóstwo rowerów wodnych po 14 zł/h.

Po przeciwnej stronie jest plaża piaszczysta w ratownikiem i tamtą polecam bo tam można chodzić bez paniki na bosaka.

A do Wetliny nie dojechaliśmy.

ALe nad Soliną na tamie ludziów jak mrówków-jak na sopockim molo :-?

czyli gdzie jest to kapielisko - w Wołkowyjach?

Ivo jak u Was sie zrobilo pieknie. Podlogi super, lazienka piekna... Bardzo mi sie podobaja te maki w pokoju Karolinki. W ogole domek caly zyskal, a ogrod tez juz rosnie i pieknieje..., altanka super... Dawno mnie nie bylo a tu takie wielkie zmiany. Super, po prostu. :p

• 2 weeks później...