Ivonesca 16.07.2007 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Bardzo fajne meble ogrodowe. Będą na pewno praktyczne. Jak spadnie deszczyk to wystarczy później wytrzeć i można siadać .. wyczuwam tu jakiś sarkazm ...ale metalowe po prostu nam się nie podobają Chyba coś źle zinterpretowałaś.. Uważam, że są praktyczne. Nie jestem fanem metalowych mebli, a w ogrodzie drewnianie meble sa w sam raz. uffff ....źle odczytałam w takim razie Twój post pozdrawiam fanka drewnianych mebli ogrodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 16.07.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witaj Iwonko, dopiero dziś przeczytałam Twój uzupełniony dziennik. Jakos nie myślałam, ze znów się zebrałaś i coś naskrobałaś. ale fajnie wygląda Twój kominek i te kolorki wokół niego. Śliczne. Nad schodami się już wprawdzie nawzdychałam ale myślę, że nie zaszkodzi jeszcze jedno ach !!!! Góra super - ale wam zazdroszczę. I jak dobrze, że dzieciaczki przez wakacje mogą się urządzać. My w końcu sami zakasujemy rękawy i partoliznę po Edku dokańczamy bo nikt nie przyjdzie coby nam jeden pokój zrobić. Może do września zdążymy. Dziś oglądałam te same meble ogrodowe na stronach Jyska i zastanawiałam sieczy ich nie kupić - nawet się nie zdziwiłam jak je zobaczyłam w Twoim dzienniku - to już standard. Ale w tym roku juz ich chyba nie kupimy. Poczekamy na przyszły. Czekałam na Ciebie na spotkaniu Nie przyszłaś . Nie ładnie. Brzydko i bardzo brzydko. ale i tak pozdrawiam, nie jestem taka obrażalska. Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2007 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Agnieszka - nie wierzyłaś we mie że coś napiszę w dzienniku?? cieszę się że podoba Ci się nasze wykończenia - mam nadzieję, że kiedyś nadejdzie ta chwila i obejrzysz wszystko w realu co do spotkania - poznałam Cię na zdjeciac umieszczonych w grupie i przykro mi że sie mnie nie doczekałaś ale cieszę się że nie jesteś obrażalska ...przez te upały to wyjechaliśmy późno od rodziców - w domu bylismy ok.20... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 16.07.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ivoneska Schody są SUPER!!!!!!!ZAJEFAJNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2007 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ivoneska Schody są SUPER!!!!!!!ZAJEFAJNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowionka cieszę sie razem z Tobą ...też mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 17.07.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Cześć, chyba do Ciebie jeszcze nie zaglądałam , bardzo mi się podoba , piękne malwy schody super, dom sprawia wrażenie bardzo ciepłego i tak dużo słońca, fajne zdjęcia a dzieciaczki to już całkiem spore i kociaki super, fajnie, że się tolerują, bo moja starsza kicia wciąż warczy na małego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.07.2007 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 witaj Sylwia cieszę sie że zajrzałaś - nie wstydzaj sie bo ja u Ciebie tez nie byłam dziękuję za miłe słowa dom rzczywiście jest słoneczny - zimą przydaje sie bardzo, latem trzeba używać okiennic bo za gorąco a wiesz że u nas duża kicia też prycha w dalszym ciągu na małą szczególnie wtedy kiedy mała skacze na nią by sie bawić ale mała tez nie jest święta odpycha dużą od jedzenia albo skacze na kolana kiedy widzi że duża u kogos siedzi na kolanach pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Dobrze że mój pies tak nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.07.2007 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Dobrze że mój pies tak nie robi no tak....jak by skakał tam gdzie kot to by mogło być wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 18.07.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam,przepraszam, ale kiedyś podglądnęłam Twoją rozmowę z Żabą- Gonią na temat jej firanek z Ikei:))) I właśnie dzisiaj przeglądałam sobie allegro w oszukiwaniu pościeli i natrafiłam na tę firankę. Podaję linka: http://www.allegro.pl/item216376371_ikea_andrea_rand_zaslony.html#photo Mam nadzieję, że jakoś pomogłam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2007 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Witam, przepraszam, ale kiedyś podglądnęłam Twoją rozmowę z Żabą- Gonią na temat jej firanek z Ikei:))) I właśnie dzisiaj przeglądałam sobie allegro w oszukiwaniu pościeli i natrafiłam na tę firankę. Podaję linka: http://www.allegro.pl/item216376371_ikea_andrea_rand_zaslony.html#photo Mam nadzieję, że jakoś pomogłam. Pozdrawiam. witaj nie masz za co przepraszać - wręcz przeciwnie - dziękuję bardzo za pomoc pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.07.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Jakież cudowne maki jestem zachwycona. zauroczona normalnie. jedziecie w dzikie zakątki lasów Bieszczadzkich czy w bardziej cywilizowane miejsca? Ostatnio byliśmy w najbardziej zatłoczonych chyba w tamtych okolicach miejscach to ledwo samochód było gdzie wcisnąć. Udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2007 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 maki też mi sie podobają produkt gotowy firmy IKEA a gdzie tak tłoczno było? my będziemy koło Wetliny... a jutro będę przejeżdżać przez Twoje rejony w drodze do Przemyśla pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.07.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Mielismy jechać do Polańczyka, ale tam tylko zjedlismy obiad. kiepski zresztą W Wołkowyjach siedzieliśmy na "super" plaży- 2 zł wejście na cały dzień za całą trójkę, brak piasku tylko patyki i nawet szkło ale mnóstwo rowerów wodnych po 14 zł/h. Po przeciwnej stronie jest plaża piaszczysta w ratownikiem i tamtą polecam bo tam można chodzić bez paniki na bosaka. A do Wetliny nie dojechaliśmy. ALe nad Soliną na tamie ludziów jak mrówków-jak na sopockim molo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2007 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Mielismy jechać do Polańczyka, ale tam tylko zjedlismy obiad. kiepski zresztą W Wołkowyjach siedzieliśmy na "super" plaży- 2 zł wejście na cały dzień za całą trójkę, brak piasku tylko patyki i nawet szkło ale mnóstwo rowerów wodnych po 14 zł/h. Po przeciwnej stronie jest plaża piaszczysta w ratownikiem i tamtą polecam bo tam można chodzić bez paniki na bosaka. A do Wetliny nie dojechaliśmy. ALe nad Soliną na tamie ludziów jak mrówków-jak na sopockim molo czyli gdzie jest to kapielisko - w Wołkowyjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.07.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ivo udanego urlopu Maki Super proszę o szczegóły makowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.07.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ivo jak u Was sie zrobilo pieknie. Podlogi super, lazienka piekna... Bardzo mi sie podobaja te maki w pokoju Karolinki. W ogole domek caly zyskal, a ogrod tez juz rosnie i pieknieje..., altanka super... Dawno mnie nie bylo a tu takie wielkie zmiany. Super, po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.07.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 czyli gdzie jest to kapielisko - w Wołkowyjach? tak, miejscowość Wołkowyja. Mijasz zjazd na uzdrowisko i i jedziesz trasą na CZarną Górną. szukam Wetliny na mapie znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.07.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 dobrej zabawy a potem wypoczynku a te maki....... na ścianach.... takie bardziej śliczne są.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ivoneska masz na prwadę super w domku. Troszkę zazdroszczę Ci, że u mnie jeszcze budowa, ale... Mam nadzieję, że niedługo dogonię Cię. Udanego wypoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts