PRO 27.09.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Mam taki problemik trudno mi go opisać, ale spróbuję otóż podłoga w garażu, podbeton + 8cm styropianu + 7cm posadzka,podjazd pod garaż na wysokości około 50cm, przed wjazdem ma być kostka ale jak połączyć kostke z progiem do garażu.Brama segmentowa za otworem (sciana 24 cm) i czy ten styropian i posadzka z garażu ma być wyprowadzona do końca ściany fundamentowej czy do momentu gdzie sie kończy brama . Nie wiem czy jest jasno o co mi chodzi ale moze macie jakieś zdjęcia z miejsca o którym pisze czyli wjazd do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 28.09.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Wyłóż sobie kostką całość aż do momentu bramy garażowej, tj. jak dobrze zrozumiałam na ściance fundamentowej też (jeżeli Ci się nie zgadza poziom to poprostu skuj trochę ściankę fundamentową na grubość kostki) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts