monah 29.05.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Moze zle to o mnie swiadczy wedlug niektorych stylistow-super-doradcow tego forum daj spokój, tym się nie kieruj ja mam Hemnesa w sypialni - bo mi się strasznie, strasznie ta seria podoba, a ceny przyjemne. na razie nie narzekamy, wszystko jest w porządku, nic się nie rozlatuje na kawałki. jednak oczywiste jest dla mnie, że to nie są meble na wieki, to tylko Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EksAnka 29.05.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Łóżko musi być solidne, jeśli ma wytrwać lata upojnych nocy...A poważnie - polecam Komandora, bo są ładne i mocne, na dodatek można je bez problemu dopasować do innych mebli w sypialni. Pozdrawiam,Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ben88 30.05.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 My takze mamy lozko z ikea kilka lat. Niestety na dzien dzisiejszy tylko ladnie wyglada. Skrzypi potwornie,materac jest bardzo niewygodny i oczywiscie sosnowy stelarz polamany.Z tego wszystkiego najgorszy jest materac Ale za ta cene bylo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariush19 24.01.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 WitamChciałbym się podczepić pod temat i zapytać co myślicie o tej sypialni? czy warto? bo cena jest dość niska...1700zł za wszystko,łóżko z materacem... http://www.allegro.pl/item866770521_sypialnia_kaja_arsyl_meble.html będę wdzięczny za wszelkie opinie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioZZ 25.01.2010 00:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Witam Chciałbym się podczepić pod temat i zapytać co myślicie o tej sypialni? czy warto? bo cena jest dość niska...1700zł za wszystko,łóżko z materacem... http://www.allegro.pl/item866770521_sypialnia_kaja_arsyl_meble.html będę wdzięczny za wszelkie opinie. pozdrawiam wygląda dość ciekawie, ale cena zbyt niska co wiąże z jakością materiałów. Mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 25.01.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 MAmy lozko i materac z ikea 5ty rok i wszystko z nim w porzadku. Nie wiem jak sie nazywa, materac sultan, ale lozko?? Taka rama kolor brzoza - 4 kawalki dech polaczone, na satynowych prostych nozkach. Nie skrzypi, nic nie polamane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olika 25.01.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a ja sie przymierzam do kolekcji malm ktos cos ma wie itd? dzieci juz posiadam i nie planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 mam łóżko z IKEA, niestety nie pamiętam nazwy. Było tanie, w okleinie chyba dąb, na nóżkach. Nie mam problemów z eksploatacją, poza jednym: łóżko jest bardzo lekkie. Dlatego łatwo przesuwa się po podłodze, co przy pewnej hmm... specyficznej eksploatacji, jest uciązliwe. Zaletą jest łatwe odsunięcie do sprzatania pod nim. Kolejne łóżko bedzie cięzkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 25.01.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 a ja sie przymierzam do kolekcji malm ktos cos ma wie itd? dzieci juz posiadam i nie planuje Mam malma (brzoza) od 4,5 roku i jest ok. Było rozkładane, przenoszone i skręcane od nowa. Jak kupisz to nie montuj takich badziewnych metalowych poprzeczek niby usztywniających ramę. Po paru miesiącach zaczęły skrzypieć. Jak je odkręciliśmy (całkiem się nie dało, ale są przyklejone do belki pośrodku taśmą, zeby się nie dyndały) wszystko działa bez zarzutu. Dziecię mamy jedno, czasem niestety śpimy w trójkę, ale jak śpimy we dwoje , a syn w pokoju obok, to raczej się nie budzi. Dodam, że teraz wcale nie skrzypi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 26.01.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Ja również przymierzałam się dość poważnie do sypialni Malm, ale ostatecznie, właśnie z uwagi na zasłyszane opinie na temat słabej trwałości tych mebli i skłonności do skrzypienia zdecydowałam się na sypialnię Voxa model Visage. Była akurat promocja na tę serię, więc sypialnia wyszła mnie tylko nieznacznie drożej niż ikeowski Malm. Łóżko z Voxa - bardzo stabilne, a całość bardzo estetyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciotka80 26.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Witam, ja mam również meble z Ikei seria Malm i zdecydowanie polecam, dobra jakość w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina81 26.01.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 Mam łóżko z IKEI: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50080315 dwa materace po 80 cm Skrzypi, rusza się, nie polecam - mam go od siedmiu lat i tak było od początku. [choć do samego spania wygodne] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maartaa 09.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ja mam właśnie dylemat. bo podobają mi się dwa Ikeowe łóżka - malm i hemnes. z małym przechyłem na malm jednak. tylko, że moja wizja uwzględnia białe łóżko, a biały malm jest dostępny tylko na allegro, gdyż w polsce (-już? jeszcze?) białych łózek malm nie sprzedają nie wiedzieć czemu : ( w związku z tym trochę się boję tak zamawiać, bo na reklamację w razie czego nie ma potem szans.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOCIAK 28.07.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ja posiadam już drugi egzemplarz ikeowskiego wyrobu z serii łóżka. Pierwsze załamało się w środku nocy (sosnowe) lipa straszna!, drugie natomiast jest solidne i chyba nie do zdarcia bo metalowe.A każde z nich trzeszczy...... chyba śpię niespokojnie. Materac mamy ciągle ten sam, solidny, bo z innego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts