Aga J.G 17.01.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Pieknie pięknie Bardzo ładnie i kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.01.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Siłaczko, fajnie masz z tymi córkami . Fajnie jest mieć taką pomoc. Napisz, proszę, czy Twoje parapety to konglomerat marmurowy Botticino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 17.01.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Siłaczko, widzisz jak szybko poszło? Już kolorowo!!! jeszcze ciut i firaneczki będą fruwać w otwartych oknach, pamiętasz? Zyczenia dużo zdrówka dla Shreka. A z tymi zdjęciami rtg to nawet jest myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.01.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Siłaczko, widzisz jak szybko poszło? Już kolorowo!!! jeszcze ciut i firaneczki będą fruwać w otwartych oknach, pamiętasz? Zyczenia dużo zdrówka dla Shreka. A z tymi zdjęciami rtg to nawet jest myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.01.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Siłaczko jest cudnie, ogromnie podoba mi pomysł z tym blatem w łazience. Kiedy wirtualna parapetówka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 21.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Napisz, proszę, czy Twoje parapety to konglomerat marmurowy Botticino. Zdaje się Brecia Aurora. Ciemniejsze trochę o Botticino. Ale bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 21.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Siłaczko, widzisz jak szybko poszło? Już kolorowo!!! jeszcze ciut i firaneczki będą fruwać w otwartych oknach, pamiętasz? Zyczenia dużo zdrówka dla Shreka. A z tymi zdjęciami rtg to nawet jest myśl Czasem myślę, że za szybko. Nie nadążam. Ale znów mam alianta (teściową), będzie trochę łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 21.01.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Kiedy wirtualna parapetówka?? Możemy już zaczynać, parapety są. A jak się przeprowadzimy, to pewnie będziemy odcięci od internetu. Na jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Idziecie jak burza! siłaczka mam pytanie w związku z ... Najpierw stolarz - zaczął robić futryny z sosny i chciał już wiedzieć, jakie będą skrzydła. Zatem w środę pojechaliśmy wybrać drzwi. 12 sztuk – bagatelka. Nie możemy szaleć, ale na szczęście te tanie nam się spodobały. Fuj, jaki tani gust! ile kosztuje zrobienie drzwi z futrynami u stolarza. Komplet. Prosze napisz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.01.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Domek pieknieje z dnia na dzień Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 28.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Czytam z podziwem Twój dziennik od jakiegoś czasu.Jestem pod wrażeniem rodzinnego zaangażowania w prace w wykończeniowe domku,który jest coraz bardziej "domowy"i cudny.Przeprowadzką się nie martw.Ja to przeżyłam wczoraj-śnieg i zawierucha-z pomocą rodziny i przyjaciół poszło jak z płatka.Szkoda tylko ,że wyprowadzałam się chwilowo do teściów,ale myślę,że ostatnia moja przeprowadzka bedzie za rok-do naszego wymarzonego domku.Pozdrawiam i życzę samych słonecznych dni w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fal 28.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Możemy już zaczynać, parapety są. A jak się przeprowadzimy, to pewnie będziemy odcięci od internetu. Na jakiś czas... Z najlepszymi życzeniami zdrówka i powodzenia w nowym domu, na parapet po sasiedzku stawiam http://www.debowa.pl/images/debowa_polska_dr_1_5_s.gif Fala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 29.01.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Siłączko dawno u Ciebie nie byłam (generalnie rzadkobywam na tym forum), dziś zajrzałam a tu proszę : przeprowadzkia. Gratuluję !!! Pięknie u Was, bardzo pieknie. I naprawdę sami wybudowaliscie ten dom, "własnymi ręcami", bo u nas tylko nadzór odbył się "włąsnymi ręcami" . Powodzenia w nowym domu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Siłaczko, piszę to któryś raz z wielkim podziwem - masz naprawdę wspaniałe córki, takie pomocne we wszystkim i piękny domek:D . Jak sobie czytam dzisiejsze wieści na Onecie iście "prokreacyjne", że dziecko kosztuje 1200 zł na m-c zastanawiam się skąd brane są takie statystyki. Tyle to może dziecko posła kosztuje. Mnie samej marzy się większa rodzinka. Nie takie modelowe 2+1 ale co najmniej 2+3. Już nie mogę się swojego trzeciego potomka doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.01.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Nie mogę wprost wyjść z podziwu dla Waszego uporu, poswiecenia i zaangazowania w budowę i wykończeniówkę domu Mam wrażenie, że jesteście bardzo szczęśliwą rodziną, która umie spędzać czas razem, przy pracy i nie tylko Dobrze wychowujecie swoje dzieci, szczerze Wam tego gratuluję I oczywiście życzę samych cudownych chwil w tym Waszym nowym miejscu na ziemi Pozdrawiam ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.01.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Siłaczko,nie mogę wyjść z podziwu, błyskawicznie posuwają się prace. Jak będzie gdzie postawić stawiam wirtualnego szampana na wirtualnej parapetówce, A zdrugiej strony może wspólna impreza przy waszej przeprowadzce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Trzymam kciuki za przeprowadzkę I jakie dzielne macie te swoje dziewczyny i pracowite nic tylko pozazdrościc Gratulje piekne domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 03.02.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Przeprowadzka zapewne w toku. Podziwiam Was i trzymam kciuki za powodzenie całej Waszej przygody z budowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 06.02.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Co słychać SIŁACZKO? Już jesteście na swoim?Podziwiam Ciebie, Inwestora i śliczne, pracowite dziewczynki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goralandrzej 12.02.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Witaj siłaczko Chyba jestem pierwszy z gratulacjami przeprowadzka zakończona, humory wyśmienite, rewelacja. Dziewczęta działają jak solidna ekipa, tak trzymać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts