tomek1950 15.03.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 "Mięszasz" Bracie Piwny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Zamiast się chwalić co który pije, lepiej poczęstowalibyście koleżankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 16.03.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Zamiast się chwalić co który pije, lepiej poczęstowalibyście koleżankę tola proszę http://img519.imageshack.us/img519/7050/specjal9fh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.03.2007 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ..znaczytsja co dżentelman to dżentelman a mnię tesz poczestujesz bo mnię kaski zabrakło aktualnie J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.03.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ..znaczytsja co dżentelman to dżentelman a mnię tesz poczestujesz bo mnię kaski zabrakło aktualnie J Bracie Piwny, ja dziś też zauważyłem, że w kieszeni mam głównie płótno. W tutejszym sklepie, to albo gotówka, albo "na zeszyt". Kartą to mogę tylko zapłacić na stacji benzynowej. A wiejski bankomat powiedział "proszę zabrać kartę". Dobrze, że jej nie zabrał. No to Bez Piwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwopijca 16.03.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Hehehe ... Wlasnie znalazlem ten tamacik. zdaje sie,ze idealnie pasuje do mojego aliasu No coz moge sie tylko przylaczyc do tej wirtualnej popijawki. W tej chwili wlasnie popijam weissbier'a w Munich, ale niedlugo wracam do Wawy i moze zaczne cos dzialac z budowa Pozdrawiam Tych ktorzy tez lubia piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.03.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Dziękujemy za pozdrowienie i też pozdrawiamy Ale Ci dobrze. Być w "sercu" piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.03.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Tak tylko weszłam w ten męski wątek na chwilkę, bo też lubię piwo Przycupnę tylko w kąciku i popatrzę No dobrze, już idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 16.03.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Ale Kuleczko, po pierwsze nie jesteś jedyną przedstawicielką piękniejszej płci w tym piwnym gronie, a po drugie nikt Cię nie wydania. Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.03.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 ..znaczytsja co dżentelman to dżentelman a mnię tesz poczestujesz bo mnię kaski zabrakło aktualnie J jasne... http://www.nielegalna.republika.pl/piwo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.03.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 No tak, męska solidarność, jak Tomkowi to cysterna piwa, jak dla mnie tylko jedna butelczyna Jea, ale i tak dziękuję Z piwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.03.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 No tak, męska solidarność, jak Tomkowi to cysterna piwa, jak dla mnie tylko jedna butelczyna Jea, ale i tak dziękuję Z piwnym Siostro piwna to na smaka było... teraz myślę, że zaspokoję Twoje pragnienie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4b/Heineken_experience_amsterdam.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.03.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 No tak, męska solidarność, jak Tomkowi to cysterna piwa, jak dla mnie tylko jedna butelczyna Jea, ale i tak dziękuję Z piwnym Siostro piwna to na smaka było... teraz myślę, że zaspokoję Twoje pragnienie http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4b/Heineken_experience_amsterdam.jpg ooo jak ja lubie roczną prenumeratę zpp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 18.03.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Jea, teraz to inna rozmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.03.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Idzie wiosna Heinekena czas zacząć ale po taaaaaaaaaaakiej półce to cheba nie bedzie rozmowy ino jakisik bełkot . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.03.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 no właśnie taka rozmowa "inaczej" z piwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 19.03.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Zamiast się chwalić co który pije, lepiej poczęstowalibyście koleżankę i kolege, co to na statkowym wikcie i tylko ten "Beck's" od trzech miesiecy... czasem turecki "Efes". Juz tylko miesiac Ale za to taniej, bo Duty Free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.03.2007 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 A ja nocną porą spijam czeskie Kruśovice . Jest doskonałe . Polecam . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 21.03.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Zamiast się chwalić co który pije, lepiej poczęstowalibyście koleżankę i kolege, co to na statkowym wikcie i tylko ten "Beck's" od trzech miesiecy... czasem turecki "Efes". Juz tylko miesiac Ale za to taniej, bo Duty Free Ostatnio piłem Efes. Rzeczywiście powspółczuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.03.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Jea, teraz to inna rozmowa Tolu, staram się jak mogę no to z piwnym http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dd/Beer_in_glass.jpg/200px-Beer_in_glass.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts