darekola 05.10.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Szukam zkewu gospodarczego.Warunek: kran "od spodu", a nie "ze ściany".Te, które są dostępne mają kran "ze ściany". Najlepiej nierdzewny. Może ktoś wie gdzie można kupić??? D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekola 06.10.2005 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Hey - nikt nie może pomóc ???? D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.10.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 zlewy gospodarcze maja wyjścia na kran ze ściany. Abys np. zmieścił duże wiadro, bez problemów mył kalosze. Jak koniecznie chcesz kupić z wyjsciem z dołu, to kup normalny kuchenny, jednokomorowy i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 06.10.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 To fakt, tylko ze ściany Kupiłem sobie taki do gospodarki i teraz trzeba tynki kuć, rurki przedłużać... bo na dole wszystko było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Kran ze ściany. A zlew jest super,bardzo przestronny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 07.10.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 ...proszę nie siać defetyzmu, ja mam "zwykły" zlew gospodarczy ( Franka ) a bateria ze słuchawką, umieszczona z boku w kawałku blatu... i działa bez problemów Pozdro J ..zawsze jest jakieś inne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 08.10.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 dzięki jerzysio, też nie mam wyjścia ze ściany, zastosuje Twój sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 14.11.2022 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2022 Odświeżę nieco temat. W ostatnich latach w ogóle nie ma na forum tematów o zlewach gospodarczych (do garażu). Czyżby już ich nie stosowano? Może ktoś polecić coś porządnego? Mam w garażu wnękę o głębokości 45 cm w sam raz na taki zlew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts