Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość gregmena

Ludzie czy wyscie oszaleli, na TUSKA, przecież to stare afery dalej się bedą ciągnąć, ludzie piskorskiego mają się wspaniale

spójrzcie na wczorajsze wypowiedzi tuska a kaczki po wyborach, tusk to napastliwość, atak, kłotnia. mam nadzieje że apele kaczki o merytoryczną dyskusje choć w minimalnym stopniui tusk poslucha

gdzie jest jakiś program TUSKA???? sam atak na kaczke i tyle, slyszalem wypowiedzi wczoraj Tuska do kilku telewizji, jedno haslo powtarzane wciąc o zaciśniętych pięściach, czy może być prezydentem ktoś kto nie ma nic do powiedzenie poza jednym sloganem

poza tym tylko PO nie chcialo zwolywac sejmu o zwrot VAT

poza tym co to za oszolomstwo LEPPEROWSKIE by tu robić agitke partyjną za tuskiem, czy co???

na kaczynskiego glosowalismy, cala rodzina :p

nie wyobrazam sobie zeby oszolom wygral :wink:

nie wiem co ludzie w tusku widza, lejwoda bez konkretow, nastawiony tylko aby zarzucac niesprawdzonymi zarzutami kaczke.

Podobalo mi sie jak go kaczka zagial gdy byla mowa o pochodach homoseksualistow.

Tusek powiedzial - tylko dlatego ze ktos ma inny poglad niz pan zabrania pan mu pochodu robic?

na co kaczka - przepraszam bardzo ale homoseksualizm nie jest pogladem - hheheheheh

tuskowi az pioruny z oczu lecialy

nie wiem co ludzie w tusku widza, lejwoda bez konkretow, nastawiony tylko aby zarzucac niesprawdzonymi zarzutami kaczke.

hehe, gdybyś mieszkała w Warszawie to inaczej bys patrzyła na rządy Kaczyńskiego, i a propos wodolejstwa to kaczka też jest w tym mistrzem (ale trudno być politykiem bez takiej umiejętności....).

Jedynym plusem Kaczyńskiego jako prezydenta to może być to że w Warszawie się coś ruszy jak zajmnie sie państwem (choć zostanie urbański a to też nie najlepiej dla miasta).

ps. do Tuska też mam wiele zastrzeżeń, ale jego "dokonania" nie są tak widoczne jak Kaczyńskiego (choć szkoda że tylko dla warszawiaków)

pozdrawiam

hehe, gdybyś mieszkała w Warszawie to inaczej bys patrzyła na rządy Kaczyńskiego, i a propos wodolejstwa to kaczka też jest w tym mistrzem (ale trudno być politykiem bez takiej umiejętności....).

Jedynym plusem Kaczyńskiego jako prezydenta to może być to że w Warszawie się coś ruszy jak zajmnie sie państwem (choć zostanie urbański a to też nie najlepiej dla miasta).

ps. do Tuska też mam wiele zastrzeżeń, ale jego "dokonania" nie są tak widoczne jak Kaczyńskiego (choć szkoda że tylko dla warszawiaków)

pozdrawiam

nic nie robil to i nie widoczne :wink:

pozdrowionka

Lawy, widać i ja się cięszę, że po Piskorskim i Kozaku Warszawie trafił się Kaczor. Im dłużej caly ten układzik warszawski cementowałby się i wżerał w tkankę tego miasta, tym gorzej dla Polski, nie tylko dla W-wy. Kaczor ma niewdzięczne zadanie żeby to rozpirzyć. A że do walki się nadaje, jak Wałęsa powiedział, to walczy na ile mu wzrostu staje...

Żeby on taki ładny był jak teraz Kwaśniewski (chyba chory jakiś bo chudy jak nigdy) i w jakimś języku obcym dobrze op....lić był w stanie, to już wogóle nie byłoby o czym dyskutować....

A Tusk to przecież po miesiącu swych gulgotów nerwy wszystkim zszarga. Jak on zaraz do logopedy nie pójdzie, to mu pojadę sam kamieni w gębę nakładę i wiersze każę recytować.

Lawy, widać i ja się cięszę, że po Piskorskim i Kozaku Warszawie trafił się Kaczor. Im dłużej caly ten układzik warszawski cementowałby się i wżerał w tkankę tego miasta, tym gorzej dla Polski, nie tylko dla W-wy. Kaczor ma niewdzięczne zadanie żeby to rozpirzyć. A że do walki się nadaje, jak Wałęsa powiedział, to walczy na ile mu wzrostu staje...

Żeby on taki ładny był jak teraz Kwaśniewski (chyba chory jakiś bo chudy jak nigdy) i w jakimś języku obcym dobrze op....lić był w stanie, to już wogóle nie byłoby o czym dyskutować....

:o :o :o

Ależ ja mam zupełnie inne zdanie. :D Co do Kaczki - źle sie dzieje w Warszawie za jego rządów i dobrego zdania o nim nie mam, wręcz przeciwnie. A wygląd pozostawiam innym do oceny - ja co najwyżej mogę kobiety oceniać, ale facetów nie mam zamiru :D :D

Kaczor (Donald)

http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/8708/tusk_nowy_400_prezydenci_krynicki.jpg

Kaczorek (Kaczynski)

http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/8708/kaczynski_nowy_400_krynicki_prezyde.jpg

Hmmm......ciekawe ktory?

Bo w slowie obaj sobie sa rowni - podobnie zlosliwi i szpile przeciwnikowi wbijajacy i wode lejacy tak ze parasol nie ochroni

Program podobnie obaj maja - tylko gdzie?

Obaj corki maja atrakcyjne :)

Zonki hmmm..... bez komentarza ale maja - to fakt

Hmmm.....kto wygra?

Kaczorek ma poparcie Radia MaRyja hmmm.... czy w zwiazku z tym wygra ?

Ciekawe sa wyniki wyborow Internautow - tu Kaczorek poleg z kretesem pod naporem Kaczora ;)

a co do ukladzikow w Warszawce

byly sa i zawsze beda

Za Piskorskiego - naglosnione

Za Kaczynskiego - tez sa ale jeszcze nie na pierwszych stronach gazet. Cierpliwosci - pojawia sie.

Poza tym hmmmm...... czy zauwazyliscie jak przed zblizajacymi sie wyborami Kaczor cugu dostal i miasto nasze zaczal odmieniac?

Wybory powinny byc co roku - moze wtedy cokolwiek by sie dzialo w 100licy

Moj kandydat przepadl z kretesem ;) Choc i tak bym na niego nie glosowal :lol: ale zawsze moja sympatie wzbudzal imc Pan Korwin :) Ta jego mucha :))))) i te poglady :)

Zadecydują media, które będą pokazywać głównie swojego predendenta.

W decydującym momencie ich rzekoma bezstronność ulotni się jak kamfora.

Kto jest właścicielem mediów - wiadomo.

Wśród gości np. TVN24 od wczoraj (wskakiwałem na program na krótko)było dziewięcioro gości wspierających Tuska a tylko jeden Kaczora. Są na antenie długo i nikt im nie przerywa. Przypadek?

Również podczas planowanej przed wyborami rozmowy Krzemiński - Staniszkis - nawalił transport dla tej ostatniej (popiera ona zdecydowanie Kaczyńskiego). Przypadek?

Zdążyła ona tylko przez telefon przypomnieć noc z odwoływania rządu Olszewskiego, podczas której to właśnie Tusk osobiście podliczał głosy tych "za": Lewica, prawica, KPN, Kongres, PSL. Wszyscy do kupy.

Moczulski siedział cichutko jak trusia.

Naprawdę nic to nikomu nie mówi??

Nikt nie czuje się manipulowany???

Jeśli p. Gronkiewicz-Walz specjalnie z Banku Światowego przyjechała dopilnować obioru kandydata odpowiedniego dla finansowej międzynarodówki? A czyj jest Bank Światowy??

Czas na tworzenie klasy średniej a nie oligarchów, potem dopiero czas na liberalizm w gospodarce.

Argumenty jednej i drugiej strony są niestety bardzo kiepskiej jakości.

Świadczy to jedynie o opinii jaką "elity" mają na temat społeczeńsywa....

Na razie jednak tylko Kaczor!

Koło niego jest znacznie mniej służb specjalnych.

Jeśli p. Gronkiewicz-Walz specjalnie z Banku Światowego przyjechała dopilnować obioru kandydata odpowiedniego dla finansowej międzynarodówki? A czyj jest Bank Światowy??

Czyj?? Pytanie serio bo nie wiem.....

ps. Idąc na wybory słyszałem rozmowę dwóch panów: "Jak Tusk nie wygra to żydzi będą niezadowoleni że nic nie mają i będą blokować Polskę. Tak więc trzeba jednak na Tuska zagłosować żeby żydzi nie blokowali nas." :lol: :lol:

Na początku miałem niezły ubaw, ale jak tak sobie człowiek przemyśli to robi się to mniej zabawne a bardziej żałosne

:roll: