Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dobrzyk, żeby nie było 8)

Popraw duże litery. :-?

napisałem to z premedytacją, duża litera jest jakimś wyrazem szacunku, którego ja nie mam dla tego człowieka. Wiceminister ma jeszcze u mnie pewien kredyt, który wyczerpuje się w zastraszającym tempie.

Widzisz kochanie, nawet nie umiesz się przyznać i idziesz w zaparte.

Przykre to.

Tym niemniej ja nie zamierzam juz z tobą dyskutować o realiach, bo ty nie wiesz co to dyskusja. Manipulujesz, wyrywasz zdania i osadzasz je w innym kontekscie. Dyskutowac trzeba umieć. Po tej wymianie postów utwierdzam się w swej koncepcji Gregmeny Wallenroda wśród popierających pisowców.

Przekre to bardzo, bo mimo ze na PiS nie głosowałam uwazam, ze to mój rząd i nieprzyjemnie mi jest czytac teksty Gregmeny tworzące wokół niego/rzadu/ taki obrzydliwy klimat. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

plus post z 7.36

Podtrzymuję to rybko. Nie gadam z tobą. I z zadnym innym manipulatorem.

Gość gregmena

Zamiast tego, moim zdaniem, lepiej byloby ta kase przeznaczyc dla rodzin naprawde w biedzie zyjacych.

Gdzie na ubrania brak, na strawe ciepla - doslownie na wszystko brak

Niestety okazuje sie, ze to tylko opium dla ciemnych mas.

majka BARDZO ŹLE odrobiłaś lekcję domową

wręcz skłamałaś mówiąc że to moje słowa

autorem cytatu jest jareko, a ja z ironii przepisałem jego cytat, szkoda że nabijasz się z jareko, dodając jego teksty do perełek tego forum

majka napisała:

serio?

to jeszcze raz, i może by tak okulary, jak nie dowidzisz swoich słów

gregmena napisał"

Cytat:

oczywiście możecie także pamiętać o setkach wypowiedzi gdzie PO i Tusk obiecywali że nie bedą brali kasy na partię, ale dla dobra parti te 84 miliony wezmą....

Zamiast tego, moim zdaniem, lepiej byloby ta kase przeznaczyc dla rodzin naprawde w biedzie zyjacych. Gdzie na ubrania brak, na strawe ciepla - doslownie na wszystko brak.

dropsiak a co masz gadać ze mną jak wyszło że fantazjujesz i zmyślasz o tym co ja myślę o Lubińskiej

widzę że nowe ataki na PIS wychodzą... bez zoologi nie da się żyć

Jasne Gregmen, ale może nie widzisz zaprzeczenia własnym słowom.

Otóz piszesz

Xeno, ale dajmy wolność ludziom, .....albo inna forma, albo jak jareko napisał podwiązanie, wszystko jest OK, różnie są drogi i już, wielokrotnie podkreślałem antykoncepcja to wolny wybór, zgodzisz się ze mną???

....to każdego wybór...

a wczesniej z lekko pejoratywnym tonem piszesz

podwiązanie to akurat dość skrajna metoda... nie znam osoby która by sie na to zgodziła, chyba że ty to zrobiłeś... co wiele tłumaczy...

ZGODNIE Z REKLAMĄ WYCHODZI MI IŻ

prawie tolerancyjny

prawie uczony

prawie nowoczesny

prawie lekarz

prawie ateista

Gość gregmena

xeno ale powiedz o co ci chodzi

w sprawie antykoncepcji każdy ma swój wybór

jesteś przeciwnikiem tego stwierdzenia??

znajdź miejsce gdzie pisałem odwrotnie

wybór ludzie uzależniają od różnych czynników, moja żona i ja np od badań co do rakotórczości tabletek i od wiary katolickiej żony. czy mam prawo do wolnego wyboru????

Rzęsorek rzeczek, Neomys fodiensssak

Rzęsorek rzeczek jest agresywnym samotnikiem i nie znosi obecności konkurentów. Prowadzi koczowniczy tryb życia zmieniając terytoria co 2-3 miesiące.

Wszystkie trzy gatunki rzęsorków są jadowite – rzecz wyjątkowa wśród ssaków. Jad zawarty jest w ślinie i pomaga w upolowaniu większej ofiary (żaby, traszki czy ryby), paraliżując ją. Na szczęście jad rzęsorków nie jest niebezpieczny dla człowieka

Zamiast tego, moim zdaniem, lepiej byloby ta kase przeznaczyc dla rodzin naprawde w biedzie zyjacych.

Gdzie na ubrania brak, na strawe ciepla - doslownie na wszystko brak

Niestety okazuje sie, ze to tylko opium dla ciemnych mas.

majka BARDZO ŹLE odrobiłaś lekcję domową

wręcz skłamałaś mówiąc że to moje słowa

autorem cytatu jest jareko, a ja z ironii przepisałem jego cytat, szkoda że nabijasz się z jareko, dodając jego teksty do perełek tego forum

majka napisała:

serio?

to jeszcze raz, i może by tak okulary, jak nie dowidzisz swoich słów

gregmena napisał"

Cytat:

oczywiście możecie także pamiętać o setkach wypowiedzi gdzie PO i Tusk obiecywali że nie bedą brali kasy na partię, ale dla dobra parti te 84 miliony wezmą....

Zamiast tego, moim zdaniem, lepiej byloby ta kase przeznaczyc dla rodzin naprawde w biedzie zyjacych. Gdzie na ubrania brak, na strawe ciepla - doslownie na wszystko brak.

to juz jest szczyt manipulowania wypowiedziami forumistów. Jestes oszołom :evil: i ........ możesz sobie wybrać jakie chcesz określenie 8)

jareko te zdanie umieścił w związku z becikowym, a ty niby cytujesz /ale bez cudzysłowia/ i umieszczasz w kasie dla PO

Gość gregmena

jasne jak wyszło że skłamałaś że to nie ja pierwszy napisałem taki tekst a ktoś inny to jestem oszołom... jasne, miło mi udowadniać jak łatwo się mylisz....

majka czyli Ty i Dropsiak możecie dowolnie kłamać i wkładać mi w usta słowa których nie jestem autorem????????????

babo rzęsorki pewnie nie znają badan o antykoncepcji hormonalnej i pewnie nie są katolikami by :) :) :) :) :) :) :)

Gregmen to może najpierw odpowiedz na pytanie co Ci tak wiele tłumaczy, ze ktos przeszedł zabieg podwiązania. Ze nie je jajek rano? Ze nie chodzi do Kościoła?Ze jest brunetem? Ze jest be?

Co Ci to tłumaczy....Opisz to "WIELE", bo założę się, że WIELE zostało użyte jako negatyw....

Moim zdaniem bawisz sie w Zbawce za Miljony, z powodu Twoich własnych przekonań, a Miljony mają z tego powodu cierpieć...

poza tym poczytaj sobie troche ulotek ale nie takich dwuwyrazowych typu ANTYKONCEPCJA NIE, tylko bardziej medycznych.

I jak chcesz to odprowadzaj ze swojej pensji kase na niechciane dzieci z metod NPR.

A kitów o paru znajomych z tabletek mi nie wciskaj. Bo już Ci mówiłam,że nie rozmawiamy o sytuacjach kiedy ktos tabletki nie weźmie.

Poza tym chciałam zauważyć za u nas paliwko poszlo UP.

Szczegolnie dieselek. A mnie się wydawało, że powinno byc odwrotnie.

I coż wyszedl taki mały wybieg benzynka w góre nie ale ropka tak... za chwilę będzie mąka w góre nie, ale cena wypieku tak....

to juz jest szczyt manipulowania wypowiedziami forumistów. Jestes oszołom :evil: i ........ możesz sobie wybrać jakie chcesz określenie 8)

jareko te zdanie umieścił w związku z becikowym, a ty niby cytujesz /ale bez cudzysłowia/ i umieszczasz w kasie dla PO

te dyskusje z panem ekspertem od wszystkiego mają mimo wszystko jeden ekonomiczny plus - niskociśnieniowcy mogą zaoszczędzić na porannej kawie :D

Gość gregmena

xeno ale o co ci chodzi???

to dlaczego tabletki mają pearla 2-6??????

NPR 2-20, jeśli kilka połączonych 2-8

czy wy nie potraficie uszanować że moja żona jest katoliczką i przecież zgodnie z jej religią nie może brac tabletek????

badania że tabletki zwiększają ryzyko raka piersi to nie moja zasługa i nie moja wina, to że tabletki są w wykazie czynników rakotwórczych pytajcie dlaczego tak jest expertó z SLD to za ich rządów je tam umieszczono

tak dobrzykowic niewierzące rzęsorki moga brac tabletki :) :) :) :) wolny kraj rzesorkowy