Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość gregmena

aha ja podawaem że tabletki zwiększają ryzyko raka piersi za badaniami szwedzki i norweskimi za rzeczpospolitą

chyba że xena wiesz o tym że skandynawowie skłamali, a rzeczpospolita umyślnie te kłamstwa podała....

podkreślam że badania były na najnowszych tabletkach i były wieloletnie....

baba rzęsorki uzywają antykoncepcji głownie w stosunku do mienczaków.

Jak juz na nie naplują to one świntuchy już niewiele mogom.

Dlaczego Świntuchy, bo doszły mnie słuchy, że one mogą każdy z każdym taki ślimaki, jak te Sodomity. Tfu. Niby ładne zaciszne domki (forumowo choć zoologicznie), a sodomia i gomoria.

Całe szczęście, że rzesorek czuwa i pluje jadem. :roll: :-?

Dodam jeszcze, że on może opuć także większe zwierzęta, nawet te z wyrobinym kręgosłupem, na przykąłd żabe. :roll:

A jeszcze:

Żyje w czystych, płynących lub stojących wodach o gęsto porośniętych brzegach

podkreślam że badania były na najnowszych tabletkach i były wieloletnie....

może w ogóle były na lekach, których jescze nie wymyslono....

Słuchaj Gregmen zakończmy ten temat

Bo dojdę do wniosku, ze w Tarnobrzgeu dzieją się cuda i dziwy - masowo nie działają antykoncepcyjne tabletki hormonalne.

Gość gregmena

kto chce wierzyc niech wierzy

kto nie wierzy niech nie wierzy

mam nadzieję że uszanujecie wybór innego człowieka...

każdy robi z swoim życiem co chce, bierzesz tabletki - bierz, palisz - pal....

pierwszy powód że żona nie bierze tabletek to że jest katolikiem, a według tej religii kościół zabrania używania tabletek hormonalnych w celu antykoncepcyjnym

chyba nie jest możliwe być katolikiem i brac tabletki to byłaby hipokryzja, mam nadzieję że rozumiecie względy moralne mojej żony????

2 powód to:

w wykazie czynników rakotwórczych Ministra Zdrowia

obok m.in azbestu są środki antykoncepcyjne

oraz

Rzeczpospolita 5 kwietnia 2002

Nowe badania raka piersi i jajników

Antykoncepcja: więcej korzyści czy zagrożeń

Piotr Kościelniak

Pigułki antykoncepcyjne zwiększają ryzyko zachorowania na raka piersi - twierdzą specjaliści ze Szwecji i Norwegii po przeanalizowaniu wyników trwających 7 lat badań. Niemal jednocześnie zaprezentowane zostały wyniki analiz wskazujących, że stosowanie zastępczej terapii hormonalnej zwiększa ryzyko zachorowania na raka jajników.

Łączenie doustnych środków antykoncepcyjnych i ryzyka zachorowania na raka sutka jest od lat tematem bardzo kontrowersyjnym. Mimo trwających badań nie znaleziono dotąd bezpośredniego związku przyczynowego między korzystaniem z pigułek antykoncepcyjnych a zachorowaniem na nowotwory piersi. Przedstawione podczas odbywającej się w Barcelonie europejskiej konferencji poświęconej rakowi piersi badania przeprowadzone przez skandynawskich naukowców są pierwszymi przeprowadzonymi na tak dużej grupie kobiet - informuje agencja Ekspres Naukowy.

Korzyści i ryzyko

Eksperci ze Szwecji i Norwegii przebadali w ciągu 7 lat ok. 50 tys. pań. Stwierdzono u nich ponad tysiąc przypadków nowotworów piersi. Częstość występowania raka była wyraźnie powiązana ze stosowaniem doustnych środków antykoncepcyjnych - twierdzą badacze. Ich zdaniem większość stosowanych przez skandynawskie kobiety pigułek to środki bardzo nowoczesne.

............................

A od 1 stycznia 2006 roku kalendarzyki, jeżeli będą miały wyraźny nadruk firmowy, taki że można je będzie zaklasyfikować do grupy PKWIU:

22.22.12 Materiały reklamy komercyjnej, katalogi handlowe i tym pdobne

Bedą podlegały, jako odpad poużytkowy, opłacie recyklingowej.

a jadac z szybkoscia zgodna z ograniczeniami wynikajacymi z Ustawy o Ruchu Drogowym nie sposodujesz wypadku ;)

ble ble ble i ciagle cle cle i tak w kolo Macieju

statystycznie kura znosi dwa jaja dziennie. W kurniku sa dwie kury z ktorych jedna znosi 4 a druga zero.....tu masz temat do rozwiniecia. Miedzy bajki takie wyniki badan wsadzic mozna jak i wiekszosc podobnych w czym przoduja amerykanie. Na bazie statystyki feruja jednoznaczne opinie i wyroki hehehehe

A ja jechalem tylko 40 - o 10 km mniej niz dopuszczaly przepisy a taka jedna mi auto skasowala :( w zeszlym roku

Gość gregmena

a co maja kalendarzyki do raka piersi???????

TYLKO NIE RADZĘ STOSOWAĆ KALENDARZYKÓW JAKO METODĘ ANTYKONCEPCYJNĄ!!!! BUAAHHAHA :) :) niska skuteczność

xeno co myślisz o wynikach badań skandynawów..???

a ja dostalam mandat bo skrecilam tam gdzie zawsze mozna bylo, ale policjant sobie rano znak ustawil ze nie wolno ( no moze nie policjant ustawial ale mniejsza z tym, znak ustawiono rano), a policjant stanal i lapal w pulapki.

A tydzien pozniej widzialam jak woz policyjny sam sobie skrecil tam wlasnie :evil:

Ja grega ni rozumiem. :(

Bo jak nic się między Odrą a Bugiem nie zmieni na lepsze to chociazbyśmy się i rozmnażali najszybciej jak się da i to za pomocą hormonów statystycznie w sposób, dajmy na to trojaczy, to i tak wszystkie nasze młode pokolenia taką polityką jaka jest od 10 lat zmuszamy do emigracji, a tu pozostaje tylko to co albo za stare, albo nieriskowne albo co najgorsze niekumate i elementarne.

Facet coś ty taki cietrzew, o te środki.

Kwicz z radości, masz 3 córki im mniej dziecków tym mniej kosztów od państwa na kształcenie cudzych.

a na emeryturę od tych wykształaconych nie licz, bo i tak będą ucziekać, jak nic się nie zmieni.

Gość gregmena

a ja mam pytanie dlaczego nie możecie po prostu przyjąć do wiadomości że po prostu badania mówią że tabletki antykoncepcyjne są rakotwórcze???

i co ma za związek z tabletkami i rakiem piersi jazda samochodem???