Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

[a nie łamiesz jakiegoś punktu regulaminu? 8)

Chyba trafiłaś w dziesiątkę :) ale z drugiej strony to nie bardzo rozumiem tego świętego oburzenia :)

Majka podaj jeszcze ten życiorys naszego prawnika ateisty o którym sam wspomina a Ty chyba "zapomniałas " go podać :wink:

Majka ? Duże brawa :D

XENO dokładnie się wszystko zgadza 3 córki

Mam problem. Czy trzeba zgłosić na policję zaginięcie dwójki dzieci ?

A tak na poważnie, to warto sobie ustalić - jeśli się różni od prawdziwego - i na kartce spisać swój "wizerunek sieciowy" - coby w ferworze rozpalonej od nawiedzonej dyskusji głowy nie palnąć kompromitującej [ostatecznie] głupoty :wink:

PS: a ja naiwnie myślałem, ze wiadoma osoba była tylko w jednym egzemplarzu... :roll:

Czemu od razu poniżej i całą duszę?

Nie rozumiem o co drzesz szaty?

Podejrzewam, że Majka właczyła google. Prędej czy później ktoś by to zrobił.

Jeżeli chcesz inne twierdzenia, albo ograniczone klikać na jednym formu, a inne na drugim to weź facet uzyj minimum wysiłki i inteligencji i sosuj osobne nicki na forach.

A i na przyszłość zmień filozofię odpuść Kalego. Bo Kali może kopać i walić komuś, a już ten ktoś Kalego kopać i mu z letka, albo z ciężka przywalić to już nie. Tak więc możesz sobie jeszcze cały wąteczek i jego okolice poprzeglądać i zmienić zdanie, lub nie. Do czego namawiam osobiście lub nie (oczywiście :roll: ). Oczywiście 8) .

PS. teraz musisz się liczyć z obroną swoich wypowiedzi wypisanych na drugim forum. Tak to już jest jak temat polityczny kończy się na zoologicznym seksie.

Majka udało Ci się mnie osobiście skopac do samej duszy..

1 raz w moim życiu ktoś grzebał mi w życiorysie

wygraas, skopałaś mnie

wszyscy ci podziękują, więc i ja

Gratuluję

Rany Gregmena, czemu sie tak wkurzasz, nie podejrzewam, zeby ktokolwiek chcial Cie skopac. Po prostu dyskusja trwa i najzwyczajniej zostal wyciagniety argument, ktorego sie nie spodziewales a jednoczesnie sam w glebi dobrze wiesz, ze twoje wypowiedzi czy opinie sa "rozne". Atakowales ludzi personalnie, to w koncu trafila kosa na kamien. Tylko pewnie nikt sie nie spodziewal, ze ten kamien to dla Ciebie Twoje wlasne wypowiedzi. Jesli sie ich nie wstydzisz to sie nie wsciekaj, a jesli niektore z pogladow zmieniles to tez dobrze.

Narobiles sobie nieprzychylnych opinii na swoj temat wlasnorecznie a teraz sie denerwujesz, ze za Toba, a raczej Twoja wirtualna osobowoscia ne przepadaja. Pomysl dlaczego a nie brnij dalej.

Pozdrawiam. :D

no to Majka skoro stosujemy juz metody śledcze

co tatuś by w SB, czy w UB

może jeszcze detektyw i kilka fotek z życia???

może z Twojej przeszłości kilka fotek???

może jeszcze mi życie przefiltruj

to ja dziękuję

Do widzenia

No nie mogłem się powstrzymać :lol: :lol: :lol:

Majka gratulacje za odstrzał ......

[a nie łamiesz jakiegoś punktu regulaminu? 8)

Chyba trafiłaś w dziesiątkę :) ale z drugiej strony to nie bardzo rozumiem tego świętego oburzenia :)

Majka podaj jeszcze ten życiorys naszego prawnika ateisty o którym sam wspomina a Ty chyba "zapomniałas " go podać :wink:

chyba mu odpuszczę, jak będzie grzeczny oczywiście :D

jakis pokątny handelek się znalazł 8)

Gość gregmena

grzebanie komuś w przeszłości tylko po to by go zbrukac, jest żenująco ohydne

czy jak rozmawiacie z kimś, to potem grzebiecie mu w przeszłości??

zastanówcie się gdybym każdemu z was wyciągnął coś z przeszłości, co w ogóle nei ma związku z dyskusją o benzynie, becikowym.... gdybym nagle napisał, jareko w 2002 oszukał US, xena była z facetem nie mówiąc mężowi....

jest mi przykro, nic to was nie obchodzi, ale że tylko dlatego że mam inne zdanie niż więszość, zastosowana styl NIE, UB, SB

i co że głosowałem przeciwko integracji z UE, że byłem z moim 1 dzieckiem w kościele.... ja się boję że następny krok to będzie zhakowanie mojego komputera.., do czego jeszcze ludzie pokroju Majki sązdolni??

ja wiem że moje uczucia są nieważne, ale czuje sie skopany

Kasiu Kulpińska, nie zgadzaliśmy sie wiele razy, ale nigdy nie pomyślałbym by wpisać Twoje dane na google by szukac haka na Ciebie, po prostu rozmawiam z Tobą, a nie wyjmuję na Ciebie asy z rekawa

wygraliscie, Majka trafiła w mój najczulszy punkt..., w mojej rodzinie grzebanie komuś w przeszłości to upiory wspomnień, wiem że tego nie zrozumiecie, ale mieliśmy dziadka był w Ak i na niego też doniesiono... ale chyba i tak mnie nie rozumiecie......

jest mi bardzo przykro, czuję upodlony, możecie już sobie po mnie dowoli jechac... ja już przegrałem

Agnieszko, jak sie uspokoje odpisze na Twój post

PRZEPARSZAM za wszystko, szczególnie tych których obraziłem

wygraliście

Gregmena, oberwałeś z własnej broni - kto tu wypominał [żeby wziąć przykład pierwszy z brzegu] głosującym na Tuska głosowanie wcześniej na Kwaśniewskiego, na KLD, na UW ? Kto ?

Niby przepraszasz, ale ani na chwilę nie wylazłeś ze swej mantry "obrażacie mnie - macie mnie natychmiast przeprosić i uznać moje racje".

Sztuczki socjotechniczne trzeba dobrze poznać, by się nimi zabawiać.

Niektórzy np. politycy to potrafią, Ty wcale.

I nie wściekaj się tak strasznie - masz jakieś własne, sztywne zasady, myśli, postawy, wyznawane wartości - i dobrze, tylko czemu chcesz je wciskać na siłę drugim ? I po co ?

raaany....no niemalże przeswietlenie na całego....te 3 wątki z innego forum...porównywalne do metod SB i UB :o :o

wstydźcie się....nawet oni nie używali google'a....

a tak wszyscy wszystko wiemy, kto gdzie jak kiedy kogo dlaczego dlaczeg nie - atramentu by zabrakło żeby raport z prześwietlenia spisać.....

taka histeria i emocje ...nie tylko tutaj ale i poprzednio....to się czasami nazywa niezrównoważenie emocjonalne....

chyba że dobre wyjście na wycofanie się z dyskusji w roli wielce pokrzywdzonego...

Ale jaja. :o Wpisalam swoje imie i nazwisko w google i wyskoczyly mi co najmniej trzy Katarzyny Kulpinskie a zadna nie jest mna :o

Wogole mnie w googlach nie ma. :cry: Natomiast jest moja nastoletnia siostra za udzial w jakims konkursie. Pogooglujcie siebie, fajna zabawa.

Co do Gregmeny; daj spokoj i nie dramatyzuj, zamiast robic sobie wrogow, zacznij zbierac przyjaciol. Naprawde pomaga na samopoczucie. :D

Ale się porobiło!! :o :o :o

Czytam z wypiekami na obliczu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Piękne rzeczy.

Brawo Majka!!

Kto mieczem wojuje od miecza ginie.

Ale żeby dorosły odpowiedzialny /jak tywierdzi/ facet wstydził się swoich słów, które wpuscił w sieć?? :lol: :lol: :lol: :lol:

I jeszcze miał do innych pretensje? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ps. Tak to bywa z wyznawcami Kalego.

Prosze uprzejmnie :D :

Premier: becikowe od 1. stycznia

IAR - dodane 46 minut temu (aktualizowane 21 minut temu)

Premier Kazimierz Marcinkiewicz zapowiedział, że tak zwane becikowe będzie wypłacane od początku przyszłego roku. Wyniesie ono 1000 złotych i będzie przysługiwało osobom o najniższych zarobkach.

Premier dodał, że według rządowego projektu becikowe mają otrzymać osoby, które otrzymują pomoc socjalną. Kazimierz Marcinkiewicz zaapelował jednocześnie do samorządów, by wsparły - z racji urodzin dzieci - rodzin, które wprawdzie nie otrzymują pomocy socjalnej, ale w których dochody są niskie.

Projekty odpowiednich rozwiązań prawnych ma jutro przyjąć rząd razem z autopoprawką do budżetu.

Premier zasugerował także, że rząd zdecyduje jutro o wycofaniu z Trybunału Konstytucyjnego wniosku w sprawie ustawy o emeryturach górniczych. Domagają się tego górnicze związki zawodowe.

Dla przełamania passy :D :D :D :D :D :D :wink: