Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jestem za uspokojeniem atmosfery , dobrzykowice mam nadzieje ze ty tez :wink:

Chyba to jasno wynika z mego postu do gregmeny ? :)

Możemy nawet tzn. moderatorzy mogą symbolicznie zamknąć ten wątek i utworzymy nowy w którym bedzie można dyskutowac o polityce rządu i opozycji oraz krytykowac obie strony :D

Również jestem za. Swego czasu ustalaliśmy z G. pewne uniwersalne zasady dyskusji. Proste 3 punkty.

Zgadzam się z Dobrzykowicami. Wątek powinien być zamknięty do pisania, co by miało symbolizować ową grubą kreskę.

A bez formalnego zamknięcia wątku nie da się dyskutować spokojnie, bez obrażania?.

Podrzucam paczkę chusteczek* :lol: i pół litra do pogaduszek :wink:

Edzia, to wątek o prezydentach, z ankietą, można by rzec że już nieaktualny, a przynajmniej archiwalny.

Proponuję nowy - "Polityka" albo cuś w podobie.

Kto założy ?

* mnie nie biorą akcje obliczone na efekt - ani tupanie i krzyki, ani mazanie się

To może jeszcze ja.

Wcale nie czuję się rewelacyjnie i nie chodzę w laurze zwycięzcy.

Poprostu cierpliwość mi się wyczerpała.

Od początku w tym wątku, drugim /prezydenckim/, perełkach, wątku Moniki - gregmena manipulował cytatami, wielokrotnie przypinał mi łatkę, że mam bliżej do Millera, Urbana itp ludzi, że mam związek z aferałami. Powtarzał to do znudzenia, przeklejał, mieszał i znowu wklejał. Bezkarnie mnie obrażał, i nie tylko mnie.

Ani razu admina nie zauważyłam. Jedynie opiernicz dostał jareco :roll:

Ktokolwiek zgodził się w choćby najmniejszym punkcie z gregmeną, był traktowany jako odskocznia dla jego kolejnych popisów oratorskich.

Ostatnie jego manipulacje :evil: Eh, no i z ciekawości zerknęłam do wyszukiwarki. A tam co innego 8)

Wybrałam ta metodę zastopowania. Może niedobra, ale skuteczna.

tyle,

Popieram wniosek Edzi i Maksia!!!!!

KTO JEST ZA??

Ja jestem za .

Pozwole sobie jeszcze tylko na gratulacja dla Majki . Zasluzyla na nie .

Agnieszka 1 porownala sytuacje Gregmeny do sytuacji Mimi .

Roznica polega na tym, ze Mimi nie potrafila wyciagnac wnioskow z sytuacji i ciagle brnela glebiej i glebiej .

Gregmena chyba potrafi . Co ? Dasz rade ?

Podrzucam paczkę chusteczek* :lol: i pół litra do pogaduszek :wink:

Edzia, to wątek o prezydentach, z ankietą, można by rzec że już nieaktualny, a przynajmniej archiwalny.

Proponuję nowy - "Polityka" albo cuś w podobie.

Kto założy ?

* mnie nie biorą akcje obliczone na efekt - ani tupanie i krzyki, ani mazanie się

Masz rację.

Watek się wyczerpał. Juz dawno po wyborach. Ankieta nieaktualna.

Zamknijmy ten i komentujmy polityczne i gospodarcze newsy w nowym.

Może ktos ma pomysł na temacik?????

Jeszcze jeden glos za

Tyle ze mi sie refleksja nasuwa, ze przeciez nie chodzi o to, zeby zakladac nowy watek tak naprawde, ale zeby juz w zaistnialym normalnie dyskutowac :wink: Jak sie na tym polu nic nie zmieni to i tak lipa i tak lipa.

Jeszcze jedno; nie uwazam, ze powinno sie atakowac Majke,

dziewczyna zrobila to, co uwazala za stosowne w danej chwili. I Ci, ktorzy sledza ten watek i pare innych od poczatku a nie od trzech stron raczej beda wiedzieli o co mi chodzi. Czasami jedynym wyjsciem jest albo wycofac sie - jak zrobilam na dluzszy czas ja, mTom i pewnie jeszcze pare osob, ktorych teraz nickow nie pamietam (za co pardon) albo atak "z grubej rury" na ktory zdobyla sie Majka tez po wielokrotnych atakach. Osoby a nie pogladow. Mysle, ze dobrze sie stalo. Ewolucja wymaga porodu w bolach. Moze wreszcie do czesci dotrze, ze poszanowaniem dla rozmowcy zdobywa sie jego szacunek nawet jesli ma inne zdanie.

Majka.

Wątek jest "prezydencko- pisowski". Temat traktujemy bardziej lub mniej poważnie.

Ostatnie zacięcie gregmena na antykoncepcji porównałem do padaczki.

Wydawało się, że temat został zwałkowany do cna a tekst wracał jak deja vu. To było męczące. I to już nie była dygresja wobec głownego tematu wątku.

Padaczkę leczy się poprzez przerwanie błądzącego impulsu kontrimpulsem elektrycznym bądź chemicznie.

Ty to właśnie zrobiłaś. I dobrze.

Wypowiedzi Gregmena były niespójne oraz w rozmaitej temperaturze.

Raz ugodowe, raz niepotrzebnie agresywne. Stylistycznie też różne.

Stąd moje wrażenie, że teksty pisały różne osoby lub ktoś niestabilny....

Całodzienne uczestnictwo w wątku też rodziłó pytania, kto zacz?

Don Kichot?

Etatowy oponent?

Prowokator?

Z pewnością nie bardzo zajęty człowiek (ludzie?)

Rzekome zróżnicowanie poglądów w rzeczywistości może być próbą

chęci znalezienia odpowiedzi poprzez wskazywanie słabych punktów własnej czy też cudzej argumentacji.

W ten sposób można się wzajemnie naprowadzać na wspólny "złoty środek" .

Jestem pewien, że Gregmena nadal będzie uczestniczył w tym wątku :p

Przecież takiego maniaka trudno nie lubić. :wink:

Inaczej wątek dawno zdechłby śmiercią naturalną.

To oczywiście ja, ckwadrat!

Tak swoją drogą to ciekawe ile razy wypowiadający się na tym forum Opal był rzeczywiście Opalem 8)

Ja tylko ad vocem. Oczywiście opal był/jest i będzie zawsze opalem i ckwadrat ckwadratem. Chyba, że w "ps." lub cytacie napisano inaczej. Przykład jak wyżej.

Jako Ogar Stańczyk Gończy coś naklikałem, ale mi zeżarło.

Więc odpuszczę po chrześcijańsku z miłością. Co nie oznacza, że jak będzie podłaził pod nogi z głupimi tekstami to nie dostanie pouczenia. Pewnikiem wielokrotnego bo raz naklikać nie wystarcza. :roll: :wink:

No dobra.

Wczoraj mnie nie było co widać słychać i czuć.

Na dodatek byłem odcięty od AudiovideoMedialnych źródeł informacji nawet RM nie słuchałem.

Wstaję dzisiaj rano, a budzikiem radio. I dobrze że kłopotów z błędnikiem nie mam. Słucham a w tym wynalazki głos Miłościwie Nam Rządzącego trzeszczy.

Co on tam trzeszczy? :o :x :o :evil:

Jemu sięchlapło, że strzyżeniem owiec zgromadzonym na Pollum Forrum Murratorum dzirę budżetową zatka. Ze z tego VATu co na budownicwie weźmie cały naród nakarmi.

I co wy Owce Moje tak milczycie?

Nikt Kazimierza M. od Lectera nawet nie wyzwie?