Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

MAM pytanie do zwoleników TUSKA jak wam zasady moralne pozwolą głosowac na Tuska, przed kilkoma minutami Tusk przyznał się ze kłamał, ze dziadek był w wermachcie.... to nie ważne że był, w ogóle nie chodzi o dziadka, ale o fakt że kilka dni kłamał w oczy!!!!!!!!!!!!! Mówi ze nie wiedział a jednocześnie dał dziennikarzom wspomnienia dziadka które ma od zawsze i tam jest że służył w armii niemieckiej!!!!!!!!! Dzis tusk przeprasza Kaczke i kurskiego..... PRAWDA zawsze zwyciezy. miec pamiętniki dziadka i mówic o niewiedzy, kłamac kilka dni zamiast powiedziec prawde, nie mogę w to uwierzyć, on juz dziś powinien zrezygnowac ze startowania.... tak uczciwie postyapił cimoszewicz!!!

Jak już z Ciebie uleci cała para i ochłoniesz ździebko, to znajdź sobie w słowniku znaczenie słów: "wcielony" oraz "wojna".

"Do jednostek zapasowych mógł trafić, i z reguły trafiał każdy Polak, który znalazł się na liście tzw. III grupy niemieckiej listy narodowościowej (DVL). Na liście tej znalazła się większość Polaków pochodzących z Pomorza Gdańskiego." [http://www.gazeta.pl]

Protasiewicz: dziadek Tuska nie był w Wehrmachcie dobrowolnie

Tusk: będę dążył do poznania prawdy o dziadku

Ty tak sam z siebie, czy Ci ktoś płaci, a może masz za niskie ciśnienie, co ?

Gość gregmena

ponury powiedz jak sie mają wielokrotne stwierdzenie że dziadek nigdy nie służył w armii niemieckiej do faktu że służył w armii niemieckiej??????dwa udawanie niewiedzy a jednocześnie posiadanie pamiętnika dziadka...

mnie to malo obchodzi czy służył czy nie ale chodzi o fakt KŁAMSTWAAAAA

Gość gregmena

MAM pytanie do zwoleników TUSKA jak wam zasady moralne pozwolą głosowac na Tuska, przed kilkoma minutami Tusk przyznał się ze kłamał, ze dziadek był w wermachcie.... to nie ważne że był, w ogóle nie chodzi o dziadka, ale o fakt że kilka dni kłamał w oczy!!!!!!!!!!!!! Mówi ze nie wiedział a jednocześnie dał dziennikarzom wspomnienia dziadka które ma od zawsze i tam jest że służył w armii niemieckiej!!!!!!!!! Dzis tusk przeprasza Kaczke i kurskiego..... PRAWDA zawsze zwyciezy. miec pamiętniki dziadka i mówic o niewiedzy, kłamac kilka dni zamiast powiedziec prawde, nie mogę w to uwierzyć, on juz dziś powinien zrezygnowac ze startowania.... tak uczciwie postyapił cimoszewicz!!!

patrzcie na wypowiedzi zwolenników powyżej, jakże one same pasują do tuska że zwolennicy platformy sa "targani gniewem", tyle agresji a on ma byc przeciwnikiem, to jego ciągłe zaciskanie pięści!!!!!!!!

jak dziennikarka powiedziała gdy Tusk przegra wybory nie będzie koalicji z PIS, i PO zapewne wtedy stworzy wspólną opozycje z SLD, olejniczakiem, millerem, jaskiernią czyli włąśnie z ludzmi do których PO i TUSK ma najbliżej programowo......... poprostu aferały ciągną do agentów.......

znowu będzie kolejny prezydent kłamca i jak ma być dobrze????? tylko że TUSK swoją agresją nie pozwoli nam na budowę normalnego państwa

ponury powiedz jak sie mają wielokrotne stwierdzenie że dziadek nigdy nie służył w armii niemieckiej do faktu że służył w armii niemieckiej??????dwa udawanie niewiedzy a jednocześnie posiadanie pamiętnika dziadka...

mnie to malo obchodzi czy służył czy nie ale chodzi o fakt KŁAMSTWAAAAA

To wytęż komóry mózgowe i przeczytaj ZE ZROZUMIENIEM te dwie notki, do których linki wkleiłem w moim poprzednim poście.

Jakbyś jeszcze miał jakies pytania, to Stutthof to nie była Szkoła Oficerów Rezerwy :evil:

Gość gregmena

wiem dla was ważne są argumenty który ładniejszy

tych co sie nie zgadzaja wysyłacie na białoruś i to jest wasza demokracja

pisałem już ze ten nick założyłamoja zona i czasami pisze ja a czasami ona i ja nie wyzywam waszych nicków

cóż nie przeszkadzało wam kłamstwa kwasa i na niego głosujecie, to teraz następny kłamca o niskim wykształceniu wam nie przeszkadza, coż ten sam program dla POLSKi

no ale przeciez chccecie prezydenta który program dla Polski będzie układał z tego co pisza w prasie niemieckiej a nie z tego co dla polaków dobre

a mój dziadek był w Armii Krajowej i wolał iśc do lasu niż dać się wcielić....

ale to wolny kraj głosujcie na Tuska bo ma 168 zm wzrostu, 45 rozmiar buta i ładniejsze uszy a kota ma gargamela

...

pisałem już ze ten nick założyłamoja zona i czasami pisze ja a czasami ona i ja nie wyzywam waszych nicków

...

...Tuska bo ma 168 zm wzrostu, 45 rozmiar buta i ładniejsze uszy a kota ma gargamela

No dobra za nicka przepraszam - złośliwy jestem

Jeśli go zgarnęli do obozu to jużdo lasu iśc nie mógł. Zresztą ty nie odpowiaasz za to co zrobił Twój dziadek i czy jakąć sikse w tym lesie nie wykorzystał - kogo to obchodzi. Właśnie chodzi o to że to nie powinien być temat debaty a dzięki Kurskiemu jest.

i Tusk ma PSA....PSA...nie kota. Koty trzymają geje.

I tego nie popuszcze bo głosuje na TUSKa dlatego ze ma psa.

I nie piszcie już więcej że ma kota bo oszaleje :D

Gość gregmena

wiem wiem że to straszne jak harry potter gdy dowiadujesz sie ze ten na którego maiłeś głosowac to totalny kłamca......

a mój dziadek był w AK wolał iśc do lasu niż dać się wcielić.... w Sulisławicach w muzeum obok kościoła sa jego zdjęcia był w oddziale Jędrusie.......

...

...

...Tuska bo ma 168 zm wzrostu, 45 rozmiar buta i ładniejsze uszy a kota ma gargamela

No dobra za nicka przepraszam - złośliwy jestem

Jeśli go zgarnęli do obozu to jużdo lasu iśc nie mógł. Zresztą ty nie odpowiaasz za to co zrobił Twój dziadek i czy jakąć sikse w tym lesie nie wykorzystał - kogo to obchodzi. Właśnie chodzi o to że to nie powinien być temat debaty a dzięki Kurskiemu jest.

i Tusk ma PSA....PSA...nie kota. Koty trzymają geje.

I tego nie popuszcze bo głosuje na TUSKa dlatego ze ma psa.

I nie piszcie już więcej że ma kota bo oszaleje :D

jabol a tak z liscia bys nie kciał.. hę ??

koty trzymają geje ?? :evil: