Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja niestey obawiam się o swój kredyt - jesli jako efekt "rozdawniczej" polityki ruszy w górę inflacja i stopy procentowe (szczególnie jak RPP zostanie rozwiązana i "Balcerowicz odejdzie")

narka - Krzysiek

trzeba było wybrać Leppera. Wszystko byłoby jak w twoim opisie tylko w expresowym tempie.

Ale o nic nie musiał byś sięmartwić bo i tak mógłbyś NIE SPŁACIĆ KREDYTU he heh .

Ale nie martw się. Ja też biere kredyt niedługo.

Teraz państwo solidaryzuje się zbudującymi więc dopłąci ci do kredytu z twojego podatku.

Czyli kredyt podrożeje tylko 10% a podatek podniosą ci tylko 5%.

:lol: :lol:

oj od razu manipulacja i czarnowidztwo ;) ;)

Wybor prezydenta jest wbrew mojej opinii i wewnetrznemu przeswiadczeniu kto powinien nim zostac ale jestem spokojny (no moze czesciowo)

Ponad 50% narodu z 50% bioracego udzial w wyborach wybralo Kaczynskiego - widac im bardziej przypadl do gustu i trzeba to uszanowac.

Obawiam sie tylko tego o czym wpominalem - tandem PiS i Prezydent bez zadnego nadzoru i egzotyczne koalicje zawarte by tylko na stolek sie dostac moga zaowocowac ciekawymi ustawami za ktore nie oni lecz my wszyscy placic bedziemy z wlasnej kieszeni

Co do Balcerowicza :lol:

Od dawna wiadomo iz musi odejsc ale miejmy nadzieje iz on sie ostanie i choc on naszych finansow publicznyc bronic bedzie bo jak tu PiS i Samoobrona zamach na kase zrobia to juz faktycznie ostatni powinien swiatlo zgasic

Moja znajoma co Radia M wyznawczynią jest , z obrzydzeniem wytknęła mi skłonność do Tuska : " Na tego Żyda ?????"

No comments.

Bo w Polsce Żydem się nie "jest", lecz Żydem się "bywa"; zwykle przez krótki okres czasu. Po prostu jednego dnia ogłasza się, że obywatel X jest Żydem, a za kilka dni zazwyczaj ten argument staje sie nieaktualny. Ot taka narodowa ciekawostka.

P.S. Nie tak miało być z tymi wyborami

witam :(

najciekawszy jest wynik sondy na forum. Niestety, w dużej pewnie części wygrał dzięki głosom ludzi bez inicjatywy, bezradnych, obawiających się o swoją ciepłą posadę, obawiających się utraty świadczeń socjalnych, tych którzy wolą aby za nich ktoś inny myślał, tych dla których komuna znaczy coś więcej no i oczywiście dzięki RM z jego Dyrektorem którzy to przygotowali jedynie słuszą wersję zdarzeń emitowaną na falach.

Tak na marginesie, kiedy w przyszłym roku będzie dzień wolności podatkowej cokolwiek by te słowa nie znaczyły??

zastanawiam się, jak daleko moje słowa o szarej strefie przy okazji betonu się zde...................?

I jeszcze jedno, dlaczego mam pracować na rzesze stojące w kolejkach po świadczenia socjalne?