Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

Majeczko najukochańsza moja!

Lech Kaczyński nie ma żadnego wpływu ani nie może ponosić konsekwencji z tytułu poziomu wypowiedzi Gregmeny.

Poza poziomem wypowiedzi jest jeszcze kwestia intencji, choć "dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane". :-?

nie rozpędzaj się, ja jestem monogamistką 8) :lol:

Wiem, że niby za to nie odpowiada. Ale otacza się manipulantami typu Kurski, daje władzę Ziobro, dochodzi do porozumienia z Rydzykiem, Lepperem - sorry to mi się wybitnie nie podoba.

Żyję w Polsce, ale LK nie jest moim prezydentem.

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość gregmena

jak czytam wasze plwociny i rzygowiny na Prezydenta Kaczyńskiego robi mi się niedobrze, czytając wasze posty po wyborach wasnie się tego bałem że jak Tusk wygra taka będzie Polska jak wasze wypowiedzi.....

dajcie człowiekowi szanse, po czynach go oceniajcie

swoją drogą może mi odpowiecie dlaczego od 2 tygodni wszystkie sondaże klamaly i oszukiwaly w celu wybrania Tuska, czemu te klamstwa służą??? i komu wybór Tuska mial służyć skoro sondaże musiały kłamać????

Drodzy koledzy-wyborcy Tuska,

trochę to nieładnie lżyć wybór Kaczora. spierać się możemy dalej ale dopierniczanie sobie dla zasady w sytuacji potrzeby koalicji naszych przedstawicieli do rządzenia, to jest smarkacka głupota.

Rozumiem rozczarowanie i gorycz porażki ale ten wynik to naprawdę nie dramat. Ta opinia to pozostałość po agresywnej części kampanii i to sobie trzeba uświadomić. W kampanii używano różnych chwytów, sloganów, strachów. Teraz trzeba wziąć się do roboty.

Zobaczymy kto z PO oprócz Rokity będzie miał szczerą wolę współpracy i wogóle ciężkiej pracy (PiS ja dotąd pokazał, że jego ludzie umieją harować). O ile ambicyjki usunie się na bok, to będzie dobrze.

Oby tylko w PO podnieśli wreszcie głowy konstruktywni budowniczy i przejęli inicjatywę od takich mąciwodów jak Śpiewak, Komorowski czy Waltz, bo Ci tylko po kostkach dobrze kopią...

Jak Tusk ochłonie i odbędzie jakieś rekolekcje celem zaleczenia duszy po porażce i przekuje w czyny własne hasła o łączeniu i nadziei, to jest swiatło w tunelu... tylko niech teraz nikt nie słucha Wałęsy, bo on zadaje mi się zaślepiony osobistymi urazami stracił poczucie patriotycznej bezinteresowności. Nie stracił jednak zmysłu politycznego i wie jak rozmontować sukces PiSu. Jeśli PO go posłucza i przejdzie do opozycji, to będzie z tego nie budowanie a walka, a skorzysta z tego nikt inny jak SLD...

Mamy cholerne szczęście, że nie musieliśmy sie bać, że wygra Cimoszko, Lepper czy inni... Jest dobrze :D

Majeczko moja droga Ty!

Jesteś monogamistką bo nie poznałaś jeszcze mnie :oops:

Gregmena! Daj sobie na wtrzymanie :evil: Tak nie wolno!

Robisz Kaczyńskiemu i nam wszystkim najgorszą robotę.

Jak zacznie się pokazywanie kto jest prawdziwym Polakiem a kto nim nie jest, to oznaczać będzie koniec!!

Wówczas będzie można tylko powiedzieć: róbta z nami co chceta!

Wznieśmy się wszyscy nad poziom własnych opłotków a więc nad poziom horyzontu zaściankowego kogutka.

Trochę horyzontu i spojrzenia orła!

O wiele dalej dookoła i w przód.

Gość gregmena

ja sobie daje spokój, ale naprawde patrząc na wypowiedzi zwolenników TUSKA raduje się że Kaczka wygrała, toż jeśli Polska byłaby taka jak te rzygi zwolenników Tuska na KAczke po przegranej, to ja sobie takiej ordynarnej Polski nie życzę, cięsze się wygrał ktoś wykształcony na poziomie, a nie kolejny niewykształcony prezydent kłamca

spójrzcie na Kaczke, mówi o zgodzie o budowie, o rządach z PO.

a patrzcie na Ludzi Tuska (opócz Rokity) i tutejszych zwolenników Tuska, zaciśnięte zęby, zaciśnięte pięści, piana, plucie, ci ludzie chcą niszczyć anie budować, odtrącają podaną rekę na zgode

a reasumując patrzcie 15 lat Tusk i jego ludzie są w rządach = KLD, UD, UW, PO ile to afer, ile nowych podatków, ile nowych obciążeń dla firm, jak skomplikowali prawo, a ostatnie 15% i wyslanie tym co mniej dostaną do opieki społecznej to już żenada i bratanie się z pijakami pod mostem

ludzie budujmy a wy tu dalej plujecie, przegrać nie potraficie???

JA GRATULUJE TUSKOWI pięknej walki i wspaniaego wyniku!!!

aha nadal nie mam odpowiedzi czemu i komu suzyly klamstwa sondażowe że niby Tusk wygrywał???

aha nadal nie mam odpowiedzi czemu i komu suzyly klamstwa sondażowe że niby Tusk wygrywał???

Może to nie były kłamstawa tylko dynamika sytuacji zmienila obrót spraw.

Krzywa poparcia dla kandydatów powtórzyła sie z wyborów parlamentarnych: PO i Tuskowi rosło i rosło a na kilka dni przed wyborami załamała się krzywa i zaczeła pikowac w dół. Natomiast u Kaczyńskiego i PiS mozolnie pięło się w górę. Przcięły sie te krzywe zapewne gdzieś w soboty i podążyły trendem wyznaczonym tuż przed wyborami Tuskowi i PO w dół, Kaczyńskiemu i PiS w górę.

Na załamanie trendu u Tuska miała wpływ słabsza kampania przed druga turą jak i fakt że był dużo "cieńszy" w debatach.

...masz racje, najbliższe dni pokażą co z tego będzie!

..a dla mnie probierzem uczciwości Kaczyńskich, będzie postawa wobec Leppera!

...zobaczymy

Pozdrawiam

J

gregmena może trochę więcej :D :D :D ?

ale ich postawa wobec Andy'ego jest niezmienna: w koalicję z nim nie wchodzą i zapewniaja o tym do znudzenia. A głosami elektoratu jakiejkolwiek partii (także Samoobrony,SLD i LPR) żaden normalny polityk nie pogardzi, tylko o nie zawalczy. Polityk nie moze się obrażać na społeczeństwo tylko mu służyć. O tym nie wiedział niestety Cimoszewicz bo bielmo pychy rozrosło mu się z rozumku na oczy...

Pycha była też matką porażki PO, która nie traktuje obywateli równo. Jako minus Kaczki sugerowano proporcje w wyborcach Mądrych (wykształconych, zamożniejszych, młodszych - tych więcej miał Tusk) i Głupich (moherowe berety, niedorajdy, lenie, staruchy wypadłe z obiegu - roszczeniowcy na Kaczkę).

Co do ankiet, to dla mnie nic nowego: śmiałem się jak GW 2 dni po 1-ej turze nadmuchała przewagę Tuskowi do 12% nad Kaczką...

Teraz wypadałoby tylko wszystkich prezesów tych firm ankieterskich wypier...lić z hukiem ze stołków, tak jak redaktorów mediów, podających uporczywie i z premedytacją ludziom te bajkowe wyniki.

Teraz wypadałoby tylko wszystkich prezesów tych firm ankieterskich wypier...lić z hukiem ze stołków, tak jak redaktorów mediów, podających uporczywie i z premedytacją ludziom te bajkowe wyniki.

katerhasser teraz tak nie wolno.

Pomylili się, to prawda jednak nie wolno ich wyrzucać z pracy tak jak by to było gdyby działał normalny wolny rynek.

musisz się z nimi solidaryzować, pomylili się, nie udało im sie...dać im podwyżkę i nową szansę.

Solidaryzujmy się !!

no to się solidaryzuję...

wiadomo o co chodzi, było zamówienie na wyniki, trzeba je było opublikować. nikomu włos z głowy nie spadnie bo tych wyników chcieli właściciele mediów a wykonawcy faktycznie tylko premię dostaną na osłodę, ze wyszli na idiotów i nieprofesjonalistów :oops:

Gość gregmena

widze że jerzyusio zresztą jak wielu wokól tuska to zwolennik spiskowych teori dziejów ;)

ciekawe że ci od sondaży sie zawsze mylą

ciekawe że nie są prezentowane wyniki firm sondażowych np PGB gdzie wyniki sie sprawdzają

mam wielką nadziejeże jednak zwolennikom tuska emocje opadną przestaną rzygać bluizgami i przyjmą podaną ręke kaczki..... choć właśnie się tego u ludzi tuska boje ciąglej kotliwości, spiskowości, epitetowania (patrz wyżej)

widze że jerzyusio zresztą jak wielu wokól tuska to zwolennik spiskowych teori dziejów ;)

ciekawe że ci od sondaży sie zawsze mylą

ciekawe że nie są prezentowane wyniki firm sondażowych np PGB gdzie wyniki sie sprawdzają

A owszem są. Cytowałem je rano w piatek w tym watku i juz w tym sondażu zwyciestwo przypadało Kaczyńskiemu

smartcat a publikowano je w oficjalnych mediach??, czy tkz popularnych mediach???, ja w sobote widzialem na onet.pl ze tusk prowadzi 52-48, a ani slowa o PGB, ale ci sie chwali mówienie PRAWDY

Cytowałem je ze stony TMSu ( Treasury Management Services) a oni za PAP ( notabene w TMSie pracował kiedyś kandydat na ministra finansów Marek Zuber), jednakze na własne uszy słyszałem że radio też cytowało ten wówczas zaskakujacy wynik.