Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

Marcinkiewicz zaproponował PO następujące resorty: (Na 16 resortów)

1 Spraw Zagranicznych + Komitet Intergracji Europejskiej

2 Ministerstwo Rozwoju (m.in.zagospodarowywanie środków unijnych)

3 Ministerstwo Obrony Narodowej

4 Ministerstwo Zdrowia

5 Ministerstwo Sportu

6 Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego,

7 Ministerstwo Skarbu,

8 Ministerstwo Gospodarki lub Ministerstwo Finansów.

Rokita odparł, ze go to nie satysfakcjonuje i chce jeszcze MSW lub Ministerstwo Sprawiedliwości :o

Czy oprocz teczek PiS daje mozliwosc realizowania swojego planu w tym zakresie? bo jezeli politycy PO maja realizowac program PiS to ja bym nawet z MSWiA nie bral.

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość gregmena

sorry Lechu ale ile można nudzic o przyjaciołach TUSKA I PO, cóż mnie to boli że po drodze im z Urbanem, Millerem i kompanią, ale skoro Tobie pasi, więc to jest ważne

a co jest w Kaczyńskim z homofoba??? bo przepraszam ale ja mam żone i 3 malutkich dzieci

faszyzujący??? jak ktoś mnie wysyła na białoruś bo Polska jest nie dla wszystkich jak czynią tu niektórzy zwolennicy Tuska to jest dopiero NAZIZM i to przykre że zwolenników Tuska przede wszystkim cechuje brak tolerancji wobec innych

sorry Lechu ale ile można nudzic o przyjaciołach TUSKA I PO, cóż mnie to boli że po drodze im z Urbanem, Millerem i kompanią, ale skoro Tobie pasi, więc to jest ważne

a co jest w Kaczyńskim z homofoba??? bo przepraszam ale ja mam żone i 3 malutkich dzieci

faszyzujący??? jak ktoś mnie wysyła na białoruś bo Polska jest nie dla wszystkich jak czynią tu niektórzy zwolennicy Tuska to jest dopiero NAZIZM i to przykre że zwolenników Tuska przede wszystkim cechuje brak tolerancji wobec innych

Proponuję mniej masła (wpływa podobno na sklerozę) :D - homofob? Rozumiem że o takim drobiazgu jak parada równości nie słyszałeś? Faszyzujący? Ktoś kto trzyma z rm i mw musi liczyc na takie porównanie...

Ale jak wspomniałem -poczekajmy na wyniki prezydentury.

Gość gregmena

i tu masz racje bo dziś ni emożna liczyć na żadną opiekę

mammografia u nas zapisy na za 5 miesięcy, ale prywatnie choćby za 10 minut

troche mnie dziwi że PO i TUSK popierają obecny system, przecież jak pomyślę o całych tysiącach darmozjadów w NFZ, biurowcach i całej otoczce która przejada moje podatki i nie ma na leczenie to mnie horror ogarnia, a krzyczą dajce za darmo antkoncepcyjne a na leki na raka nie ma kasy

osobiście jestem za prywatnym ubezpieczeniem, plus państwowe gwarantowane minimum (wiadomo nie każdego stać na prywatne ubezpieczenie, plus pogotowie ratunkowe), system tani i wydolny, a przede wszystkim mam kasę w ręku i daje tam gdzie mi zagwarantują leczenie

Gość gregmena

mały ale na szczęscie trzymanie z Urbanem, Kwasem, Millerem jest OK, twój wybór, gratulacje

mam 3 dzieci i nie chciałbym w moim mieście żadnej manifestacji, ludzi heteroseksualnych, homoseksualnych, pedofili, nekrofili i w ogóle nie uważam że publiczne fetyszyzowanie swoich skłonności seksualnych jest na miejscu.... tak jak nie ma manifestacji jaroszy, zwolenników mięsa drobiowego..... jestem za pełną tolerancją, ale pozwólmy bym ja decydował jak wychowuje dzieci i pozwólcie mi bym spokojnie spacerował po ulicach i nie musiał na spacerze z dziecmi oglądać manifestacji heteroseksualistów czy jaroszy... ale swoją drogą przykre że w kampani TUSk porównał homoseksualistów do niepełnosprawnych, nie wiedziałem że aż w atakiej pogardzie ma homoseksualistów, przykreee że brak mu tolerancji

Gość gregmena

a z won dziadu to było totalne chamstwo, a fe kaczka

chociaz mały jestem w szoku ty tu dajesz argument za kaczką, parę osób argumentowało że kaczka to ten co będzie dawał pijakom i zabierał bogatym, a tu patrz on nie lubi pijaków.... heheheh za to moje pijaki lubia Tuska, biedaczyska obiecywały se swobodne obkradanie kiosków za Tuska

...Ja juz reagowac na posty prawnika nie zamierzam...

Łączmy się w bólu.

Ja już raz próbowałem ale nie wytrzymałem.

Teraz wytrwam obiecuje (Mam okrutnie silną wolę aczkolwiek krótką..)

...mam nadzieje, ze niektorzy skorzystaja z pomocy psychologa w ramach tej opieki...

u he hehe Lechu :D to było dobre.

Co bym o tym pomyślał wcześniej to też bym na Kaczyńskiego głos oddał.

Gość gregmena

widze że porażka Tuska głęboko wpłynęła na psychikę jego wyborców

a szkoda bo teraz TUSK naprawde mi sie podoba, chce stworzyć rząd, chce odpowiedzialności, chce zgody, szkoda tylko że podobnie jak tu to i u niego są w parti takie Komorowskie które wola sie dalje żreć bo im sie ambicje uraziły

Gregmena - masz Ty jakies kłopoty z myśleniem? Nigdzie nie napisałem ,że lubię "małego uszatego",albo "poważne zero". Jak widzę wolisz zaszufladkować wszystkich w/g swojego widzimisię i spokój. W pierwszej turze nie głosowałem ani na jednego ani na drugiego.

A całe wybory uważam za wielką manipulacje - wystarczy popatrzeć na to kogo faworyzowały media od początku .Na dwunastu kandydatów tylko dwóch ciągle było we wszystkich mediach do porz... . Spotkałem sie z uwagą ,że "ich było stac na kampanię" czyli nieźle za to zapłacili - ale ja nie jestem k...ą ani niewolnikiem żeby mnie kupować.

Mały troszke sie niezgodze.

We wrocku najwiecej na bilbordach było Leppera a jako drugi Borowski.

Wydaje mi sie że patrzyłem obiektywnie

Ponaddo w tym samym czasie byłem na delegacji w Bochni i po drodze jak i juztam za Krakowem wydaje mi sie że janwięcej Leppera.

Pisze tu o bilbordach.

A w TV rzeczywiscie najwięcej LK i Tuska.

Natomiast widziałem jedna debatę Tymiński, Słomka, Pyszko w TVN24 z Morozowskim i na pytanie dziennikarza "Dlaczego przy tak małym poparciu poniżej 1% pan nie zrezygnuje" Słomka obraził się i wyszedł prawie urywając mikrofon.

Tymiński poszedł za nim.

Moze po prostu Ci ludzie nie nadawali się do pokazywania ich w TV ? Choć to niezła komedia była.