Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

a karawana niech jedzie dalej...

Jarek niech zbiera na klatę te wszystkie ataki, słuszne czy niesłuszne, taki sobie wybrał los.

Marcinkiewicz okazał sie gościem w porządku i z czasem się umocni, nabierze szacunku, nawet wśród przeciwników politycznych (tak, jak na razie wśród dziennikarzy, co nie jest łatwe). Oznacza to, że są tam gdzieś w drugich rzędach wartościowi ludzie.

SB-ecja zaczyna w popłochu salwować się na emerytury, krętacze boją się o zerwanie siatki układów i układzików... oj, chyba już nic nie zatrzyma (mam nadzieję) procesu zamiatania starych śmieci :D

trybunalik może też zacznie wreszcie pracować, kwaśny jakoś schudł ze zmartwienia... Zobaczycie ilu da nogę za granicę... 8)

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość gregmena

wlaśnie mój kolega z pokoju, opowiedzial mi że oglądał Pospieszalskiego wczoraj (kolega to zwolennik PO)

i wyszedl wniosek ze podobno PO już w jakimś lewicowym piśnie oglosilo czego chce

3 razy nieudany wybór rządu z PO

i rząd tworzy Kwaśniewski (przypominam na dzis to nadal prezydent)

i tworzy rząd lewicowy z PO......

ciekawe wyszlo szydlo z worka, oglądał to ktoś???

jednym okiem - zmordowany byłem i przysypiałem...

ten plan ujawnił juz wcześniej Komorowski w wywiadzie w bodaj Newsweeku (ale tytułu nie jestem pewny). Oznacza to, że taka strategia to jego dziecko najprawdopodobniej i od początku nie było u niego woli dogadania się z PiS, u Donalda chyba też, bo Komorowski nie snułby planów niezgodnych z wizją szefa...

Przećwiczył to Donald już raz przy wycięciu Olszewskiego, skwapliwie wtedy dogadywał się z komuszkami w sprawie głosowań - wtedy też zanosiło się na dobranie do du..y układom/agentom. Cholerny strach panuje w PO przed wyjaśnianiem "who is who..."

wlaśnie mój kolega z pokoju, opowiedzial mi że oglądał Pospieszalskiego wczoraj (kolega to zwolennik PO)

i wyszedl wniosek ze podobno PO już w jakimś lewicowym piśnie oglosilo czego chce

3 razy nieudany wybór rządu z PO

i rząd tworzy Kwaśniewski (przypominam na dzis to nadal prezydent)

i tworzy rząd lewicowy z PO......

ciekawe wyszlo szydlo z worka, oglądał to ktoś???

Może podejdę do tematu z innej strony:

1) przez okres rządów Belki mój kredyt hipoteczny denominowany w CHF "schudł" o 14 tysięcy

2) przez zaledwie kilka dni urzędowania błyskotliwej minister finansów w rządzie PiS mój kredyt "spuchł" o 7 tysięcy. Aż boję się myślec jak dociągnę do 1-wszego

Nigdy w swoim zyciu nie głosowałem na SLD. Ale zaczynam tego pomału żałować.

Więc jako podsumowanie powiem tak: Gregmena - mam w d....e taką Polskę solidarną. Chyba to się powinno tłumaczyć: "Solidarnie zapłacimy za głupotę rządu PiS"

Gość gregmena

markus o Polsce solidarnej czesciej pomiędzy 1 a 2 turą mówił TUSK

zmiany kursów walutowych w krótkim okresie są zależne od polityków... dlatego podziękuj PO że nie weszło do rządu

http://wiadomosci.onet.pl/1192070,11,item.html

co do programu pospieszalskiego to nie on, ale zaproszeni goście (także ci po stronie PO) mówili o tym że PO nie chcialo wspónego rządu, a rządu z lewicą..... (przekazuje za wyborcą PO), ale jak czytam powyżej inni też to slyszeli....

jak się teraz czują wybiorcy PO, skoro od pół roku byli okłamywani że PO chce rządu z PIS, a od dawna to nieprawda????

markus nie bądź jak jabco cieszący się z zlych wiadomosci dla Polski...

owszem rozumiem twój ból... masz racje, ale z drugiej strony exporterzy (zmęczeni do granic mocną złotówką) się cieszą....

wiadomosci jest wiele dobrych, mi znacznie spadnie opodatkowanie, moze bedą mistrzostwa w Polsce w pilke nożną!!!

urlop macierzyński dłuższy...... brawooo

zmiany kursów walutowych w krótkim okresie są zależne od polityków... dlatego podziękuj PO że nie weszło do rządu

co do programu pospieszalskiego to nie on, ale zaproszeni goście (także ci po stronie PO) mówili o tym że PO nie chcialo wspónego rządu, a rządu z lewicą..... (przekazuje za wyborcą PO), ale jak czytam powyżej inni też to slyszeli....

jak się teraz czują wybiorcy PO, skoro od pół roku byli okłamywani że PO chce rządu z PIS, a od dawna to nieprawda????

owszem rozumiem twój ból... masz racje, ale z drugiej strony exporterzy (zmęczeni do granic mocną złotówką) się cieszą....

wiadomosci jest wiele dobrych, mi znacznie spadnie opodatkowanie, moze bedą mistrzostwa w Polsce w pilke nożną!!!

Ja juz zamykam temat.

Gadał dziad do obrazu, a obraz ani razu. Powodzenia

coś z serwerem nie tak i dorzucił drugi raz od siebie

Gość gregmena

może wlaśnie to jest metoda... zamiast wylewania pomyj na PIS, zobaczmy co zrobili a co nie... no chyba że założenia PO się sprawdzą i na wiosne beda już rządzili z SLD czy czymś co stworzy Kwaśneiwski, ale powiedzmy wtedy szczerze czy po 4 latach rządów SLD o to nam chodzi???

ja na razie ciesze się z obniżenia podatków, wreszcie realna kasa w ręku a nie kombinacje....

co do gadania o solidarnosci, moze ktoś pamięta, może nie, ale po pierwszej turze oglądałem program wyborczy (na TV1) i liczyliśy z żoną, Tusk powiedzial 5 razy o Polsce solidarnej, KAczyński 3 razy.... liczyliśmy bo byliśmy wkurzeni, że Tusk nie mając programu kradnie hasła KAczyńskiemu..... co tylko nas upewniło że Tusk to zwykły socjałek