Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość gregmena

mtom ty jesteś zwykly klamca i manipulator, przecież kazdy moze sprawdzić jak bylo, jareko pyta ile mam lat, ja mówię że 30 a on:

jareko

Odpowiedzi : 1240

Wyświetleń : 9902

Forum : Klub BUDUJĄCY Wysłany : Pon Paź 17, 2005 9:11 pm Temat : Kto Prezydentem

Co ty - 30 letni szczawiku mozesz mowic o dawnej, czerwonej polsce. Gowno pamietasz, w pieluchach tetrowych (jesli udalo sie Twoim rodzicom ...

i to jest OK w dyskusji???????

hahahaaha, widzisz, jak kłamiesz. "Szczawiku" znaczy opluwanie? Ja bym nie chciał, żebyś reprezentował moje interesy w sądzie. Masz nisko ustawiony próg wrażliwości. :D :D :D

I zaczęło się kupczenie:

"Roman Giertych z Ligi Polskich Rodzin został przewodniczącym sejmowej komisji ds. służb specjalnych. Na wiceprzewodniczącą komisji wybrano Elżbietę Kruk z Prawa i Sprawiedliwości - poinformował marszałek Sejmu Marek Jurek.

Komisja wybrała w środę swoje prezydium na pierwszym w nowej kadencji posiedzeniu. Marszałek uczestniczył w tym inauguracyjnym posiedzeniu."

Będzie czad.

tak tak Giertych szefem.

A do tego Kurski ma zostać szefem TVP.

Teraz jest spotkanie z Lepperem (chocjuzmu dali Marszałka) ciekawe co jemu dadzą.

Byle by do koryta. Byle do koryta - objecajmy i rozdajmy wszystko za poparcie.

Byle do koryta.

Widze ze PiS jest na poziomie SLD i PSL jeśli chodzi o trzymanie władzy i trwanie na stanowiskach.

greguś tam od razu pluć. Czy ja jadem pluję? Czy co?

Przeca sam pod wiatr stajesz, a wtedy i ślinę przyjąć łatwiej, zwłaszcza że frontem stajesz honorowo, jakbyś z letka bokiem stał to może bym nie trafił. :lol:

A i jak z wiatrem stoisz to i gazy biologiczne może do ciebie przynieść.

Dzięki za odpowiedzi. W takim razie odpadam, chybaś fanatyk. O zobacz nowy epitet.

A wiesz skąd mi się alergia na prawicowe poglądy wzienła. Z Cichych Przerw i wieszania krzyży. Ci co najbardziej wrzeszczeli to potem najmniej się zmieniali.

A teraz zapis, który zmieni moje położenie w rankingu podczas długiego weekendu.

W drugiej turze presidenta byłem za Lesiem.

I jak widać już się wstydzę, że zmieniłem pogląd od jego pierwszego ekspoze, a konkretnie od słow:

"Panie prezesie zadanie wykonane!"

Twardszy był od Tuska i miałem nadzieję, że nie musi pożyczać (czy dobrze? :roll: :oops: ) jaj od brata.

Gość gregmena

kroyena nadal "MAŻYSZ" o rządzie utęsknionym PO z SLD???? jak to ostatnio wyszło o co chodzi Platformie.....

mTOM czy uważasz że tekst "szczawiku" i "gówno wiesz" to jest argument w dyskusji???

mam 30 lat, kończyłem kilka uczelni, także prawo, ale i inormatykę, mam żonę od 4 laty, Ala 3,5 roku, bliźniaki 1,5 roku, buduje dom normalny konserwatywny 3w plus dachówka na dziace na wsi pod miastem, jestem z normalnej chłopskiej rodziny, generalnie bardzo mi się powodzi i nei narzekam, jedynym moim kiedyś kompleksem było to że byłem wysoki, teraz to wspaniały atut i w pracy i wobec kobiet....

a ja myslalam , ze wiadoma osoba jest tylko jedna

:o :o :o

mam 30 lat, kończyłem kilka uczelni, także prawo, ale i inormatykę, mam żonę od 4 laty, Ala 3,5 roku, bliźniaki 1,5 roku, buduje dom normalny konserwatywny 3w plus dachówka na dziace na wsi pod miastem, jestem z normalnej chłopskiej rodziny, generalnie bardzo mi się powodzi i nei narzekam, jedynym moim kiedyś kompleksem było to że byłem wysoki, teraz to wspaniały atut i w pracy i wobec kobiet....

Toż to Roman Giertych

u he hehehh hehe e :lol: W końcu się zdemaskował.

Gość gregmena

dobre

nie ma jak sie uśmiać z samego siebie

gratuluje przednego dowcipu jabco.....

wiesz co cholera nawet z deka podobny jestem, ale kurcze programowo i gospodarczo mam inne myślenie

gdy dla starych polityków najważniejsze własne ambicje to młodzi:

http://wiadomosci.onet.pl/1192070,11,item.html

hahahaha, to samo sobie pomyślałem. :D :D :D

Myślisz, że mamy tym razem do czynienia z męskim wcieleniem? :wink:

hahahaha, to samo sobie pomyślałem. :D :D :D

Myślisz, że mamy tym razem do czynienia z męskim wcieleniem? :wink:

narcyzm się szerzy 8)

Słucham sobie expose.

Jarek K. szystkim da...a co dziwne nikomu nie zabierze.

Powstaje na naszych oczach nowe przysłowie:

Z PUSTEGO TYLKO KACZYŃSKI NALEJE.

Stadiony zbujdują. Olaboga.

PiS: Jak wygramy wybory to nasza reprezentacja wygra mistrzostwa świata. A jeśli nie wygramy - to nie zdobędzie.

Ot ZŁOTA KACZKA

Gość gregmena

jabko a myslaleś że jak premierem będzie Rokita to obieca że wszystkim zabierze, a sobie da??? :)

rząd jak rząd, musimy go ocenić po czynach, na razie jedyny plus to obniżanie podatków to realne, a cała reszta wirtualna

poza tym może zakończmy już pluwajke....

nie przypominam sobie bym opluwał tu mTOm (nawet pare razy dobitnie się z nim zgadzałem) czy Maje i itd....

nie wiem ja jestem taki be a nie epitetuje was, a wy tacy cacy a non stop zamiast dyskusji atak personalny??? wiem wy jesteście INTELIGENCJA

podobnie powtórze 1000 raz, zwolennicy PIS nigdy tu nie mówili o ciemnych masach i zabieraniu innym praw wyborczych w przeciwieństwie do zwolenników PO.... toż chcecie demokracji GNOMÓW

pozwólcie miec inne zdanie niż WY

rząd jak rząd, musimy go ocenić po czynach, na razie jedyny plus to obniżanie podatków to realne, a cała reszta wirtualna

Musze Cię zmartwić. Będziesz płacił 50% stawkę PIT oraz 10 i 22% VAT. :D

Póki co składasz kolejną obietnicę bez pokrycia. :wink:

nie przypominam sobie bym opluwał tu mTOm

Potwierdzam, nie zostałem opluty przez Gregmena (ani wirtualnie ani w realu). Co najwyżej kpi sobie z mojej inteligencji. :wink:

wiem wy jesteście INTELIGENCJA

Ty też. Masz dyplomów na pęczki. :lol:

Gość gregmena

apropos dawno zakończylem pluwajke nie używam epieteów w dyskusji z 2 osobą, a poczytaj swoje ostatnie posty

OK

mTom przyjmuje zaklad, jesli jesteś odważny... czy zamiast 40% PIT

będzie 50% PIT jak twierdzi mTom

czy mniej jak 40% PIT np 28% albo 32 jak byly rożne propozycje PIS jak twierdzi gregmena

gra flaszka whisky

zaklad

PRZYJMUJESZ???

kto przegra to TROLL

kto wygra ma WHISKY

uczciwe zasady!!!

TCHÓRZYSZ???

zobaczymy PRAWDĘ!!!!! rozmawiajmy o faktach!!!!! skończcie to ciągle kreowanie końca Polski, pit 50% i radości jabca z zlych wiadomości dla Polski....

apropos dawno zakończylem pluwajke nie używam epieteów w dyskusji z 2 osobą, a poczytaj swoje ostatnie posty

Ale używałeś i nie widziałeś w tym nic złego. Zgadza się? Znudziłeś się i teraz tylko manipulujesz. :wink:

mTom przyjmuje zaklad, jesli jesteś odważny... czy zamiast 40% PIT

będzie 50% PIT jak twierdzi mTom

czy mniej jak 40% PIT np 28% albo 32 jak byly rożne propozycje PIS jak twierdzi gregmena

To nie ja twierdzę, a kolega Andrew, co to koalicję teraz tworzy.

Mam zasadę nigdy się nie zakładam, a już w szczególności z trollami.

A z tej koalicji to ja się autentycznie cieszę.

Gość gregmena

na górze niejaki mTom napisał

Musze Cię zmartwić. Będziesz płacił 50% stawkę PIT oraz 10 i 22% VAT.

nie widzę żadnego podpisu Andrew.....

fantasy się mtomowi wkrada do głowy a także urojenia bo nie wie co pisze....

jej prawda wychodzi na wierzch pod nickiem mTOM pisze jaki ANDREW czyżby to 1 MULAT tu pisał????

nie zakładasz się, tchórzysz OK, za kilka miesięcy prawda wyjdzie czy będzie stawka 28% czy 50%, ale Ty i tak mi nie przyznasz racji, wolisz mącić dla samego mącenia, wolisz kreować spiskowe dzieje......

na górze niejaki mTom napisał

Musze Cię zmartwić. Będziesz płacił 50% stawkę PIT oraz 10 i 22% VAT.

nie widzę żadnego podpisu Andrew.....

fantasy się mtomowi wkrada do głowy a także urojenia bo nie wie co pisze....

jej prawda wychodzi na wierzch pod nickiem mTOM pisze jaki ANDREW czyżby to 1 MULAT tu pisał????

nie zakładasz się, tchórzysz OK, za kilka miesięcy prawda wyjdzie czy będzie stawka 28% czy 50%, ale Ty i tak mi nie przyznasz racji, wolisz mącić dla samego mącenia, wolisz kreować spiskowe dzieje......

Nie chrzań. :D :D :D

""Mamy pewien problem" - tak szef Samoobrony Andrzej Lepper skomentował w czwartek sejmowe expose premiera Kazimierza Marcinkiewicza. Jak powiedział, jest "trochę rozczarowany", w związku z tym klub parlamentarny Samoobrony zastanowi się nad poparciem gabinetu Marcinkiewicza"

Gość gregmena

Musze Cię zmartwić. Będziesz płacił 50% stawkę PIT oraz 10 i 22% VAT. :D

Póki co składasz kolejną obietnicę bez pokrycia. :wink:

nie przypominam sobie bym opluwał tu mTOm

Potwierdzam, nie zostałem opluty przez Gregmena (ani wirtualnie ani w realu). Co najwyżej kpi sobie z mojej inteligencji. :wink:

wiem wy jesteście INTELIGENCJA

Ty też. Masz dyplomów na pęczki. :lol:

wg mtoma

Mtom nigdy nie pisał że bedzie 50% PIT

ale pisał tu Andrew

KIM JEST MTOM

wnioski wyciągnijcie sami

wieszczycie jakas koalicje PISU z Samoobroną a tu MTOM ANDREW pisze o rozczarowaniu???