Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moje drogie Panie, a więc DO ROBOTY !!! Każda z Was w przyszłym roku powinna przynajmniej raz zajść w ciążę - dla dobra sprawy 8) Majka ? Nie chowaj się , Ciebie to też dotyczy i nie przyjmujemy żadnych usprawiedliwień. Spełnicie swój obowiązek wobec kraju i społęczeństwa a za otrzymany tysiączek możecie kupić sobie na przykład muszle klozetową do nowo wybudowanego domku ....

.....i jeszcze jedno, jak zawsze możecie liczyc na pomoc w tej kwestii z naszej, meskiej strony :D

Bo wiecie działanie prorodzinne to:

http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,2787874.html /sprzed wyborów/

M. Giertych: Brać przykład z władz Rosji

jame, Białystok 26-06-2005, ostatnia aktualizacja 26-06-2005 20:34

- Trzeba brać przykład z władz Rosji. Tak jak tam, tak i u nas należy zabrać się za robienie porządków z elitą finansową państwa - mówił w sobotę w Białymstoku Maciej Giertych, kandydat LPR na prezydenta.

Przekonywał też, że z bezrobociem będzie walczył, zachęcając kobiety, by zostawały w domach (wtedy będzie więcej pracy dla mężczyzn). A korupcję zwalczy, odbierając nieuczciwym urzędnikom majątki. - Nie podpiszę żadnej ustawy, która w mojej ocenie będzie niemoralna. A jeżeli parlament odrzuci moje weto, to ustąpię z pełnionej funkcji - deklarował też Giertych. Jego wywody słuchacze, głównie starsi, kwitowali oklaskami. Pytań z sali nie było

więc wiesz, zostaja w domach i rodzą. A czy bedzie je za co wychować i wykształcic to nieważne. Poza tym pigułkia to...........sama wiesz, atyrodzinna jesteś, tak ze hohohoho :wink: :wink:

Moje drogie Panie, a więc DO ROBOTY !!! Każda z Was w przyszłym roku powinna przynajmniej raz zajść w ciążę - dla dobra sprawy 8) Majka ? Nie chowaj się , Ciebie to też dotyczy i nie przyjmujemy żadnych usprawiedliwień. Spełnicie swój obowiązek wobec kraju i społęczeństwa a za otrzymany tysiączek możecie kupić sobie na przykład muszle klozetową do nowo wybudowanego domku ....

.....i jeszcze jedno, jak zawsze możecie liczyc na pomoc w tej kwestii z naszej, meskiej strony :D

qrcze, weź mnie nie strasz :roll: Ostatnio prawie mi sie trafiło 8)

Mam dwójkę. Jak zaczną płacic za trzecie /jak we Francji/ to pomyslę. :wink:

Dla mnie działania antyrodzinne to utrzymywanie drakońskiego vatu na artykuły dla dzieci i młodzieży. Likwidowanie małych szkół. Koszmarne ceny za przedszkola, niewliczanie kobietom czasu urlopów dziecięcych do podstawy emerytury, dyskryminowanie na rynku pracy kobiet/bo albo ma dziecii bedzie miała zwolnienia albo może miec dzieci/, brak np. programu wspieranego przez rzad a adresowanego do kobiet /np praca na pół etatu dla matek karmiacych/, brak ulg podatkowych dla rodziców/np. rozliczania dochodu na ilośc osób w rodzinie/ itp

/.../ albo ma dziecii bedzie miała zwolnienia albo może miec dzieci/,/.../

Fajnie to rozwiązali Skandynawowie , bodajże Szwedzi, otóż obowiązkowo część urlopu macierzyńskiego musi wziąć ojciec. Według mnie jest to fantastyczne z dwóch powodów. Ojciec ma szansę zbudować o wiele lepsze więzi emocjonalne z dzieckiem oraz znika problem dyskryminacji kobiet w tym względzie gdyż w takim samym stopniu problem urlopu macierzyńskiego dotyczy obu płci.

Gość gregmena

PRAWDA DROPSIAK!!!!!

KAtarzyno Kulinska, a co ma branie tabletek wspólnego z np. zaliczaniem czasu wychowania dzieci do emerytury kobietom???? coś z główką??? buahahahhaha, chyba za mocno przeżywasz te tabletki skoro myśląć o emeryturze masz skojarzenia z tabletkami, tabletki bierz, jestem za TWOJE PRAWO.... ale co to ma do emerytury i czasu zaliczanego???? wytłumacz!!! masz takie skojarzenia, wszystko ci sie kojarzy z tabletkami?? może idź do lekarza

ale jaja

PRAWDA DROPSIAK!!!!!

KAtarzyno Kulinska, a co ma branie tabletek wspólnego z np. zaliczaniem czasu wychowania dzieci do emerytury kobietom???? coś z główką??? buahahahhaha, chyba za mocno przeżywasz te tabletki skoro myśląć o emeryturze masz skojarzenia z tabletkami, tabletki bierz, jestem za TWOJE PRAWO.... ale co to ma do emerytury i czasu zaliczanego???? wytłumacz!!! masz takie skojarzenia, wszystko ci sie kojarzy z tabletkami?? może idź do lekarza

ale jaja

Schamiałeś ???

A tak dobrze zaczynałeś. Taki jeden też dobrze zaczynał ......

rozumiem że panowie, po propozycji by części narodu zabrać prawa wyborcze są także zwolennikami cenzury, obrazy proaborcyjne tak, obrazy antyaborcyjne nie.......

oczywiście jestem zwolennikiem wszelkich form działań prorodzinnych, każdego które choć w minimalnym stopniu pozowli na wzrośnięcie populacji i liczby narodzin... także przedłużenia urlopów macierzyńskich... jestem także zwolennikiem zaliczania kobietom czasu opieki nad dziećmi do czasu pracy i wliczania do emerytury.... dziwi że to obecne tu towarzystwo jest takie antyfeministyczne.....

To co ja nawet jak biore tableteczki anty to jestem antyrodzinna i proaborcyjna za przeproszeniem? :lol: :lol: :lol:

Au!

Sama siebie przytocze robaczku. Pobuhahahamy razem? :lol: :lol: :lol:

Przeczytaj sam siebie....

/.../ albo ma dziecii bedzie miała zwolnienia albo może miec dzieci/,/.../

Fajnie to rozwiązali Skandynawowie , bodajże Szwedzi, otóż obowiązkowo część urlopu macierzyńskiego musi wziąć ojciec. Według mnie jest to fantastyczne z dwóch powodów. Ojciec ma szansę zbudować o wiele lepsze więzi emocjonalne z dzieckiem oraz znika problem dyskryminacji kobiet w tym względzie gdyż w takim samym stopniu problem urlopu macierzyńskiego dotyczy obu płci.

z tym się zgodzę nie do końca. bo macierzyński to sa pierwsze msc z dzieckiem. A facet piersią nie wykarmi. takiego równouprawnienia jeszcze ni ma :wink:

Ale urlop wychowawczy , jak najbardziej na pół. Tyle że on niepłatny.

A zwolnienia gdy dziecko chore może brac i ojciec i matka. Tylko panowie jakby z tego nie korzystają :cry:

Kasiu, tak jak mówiłam :wink: :wink: :wink: Czytałam gdzies, ze pojmowanie ironii wymaga pewnej dozy........wysiłku intelektualnego.

Komputer mi zwariowal przepraszam bardzo. Najpierw chcialam odpowiedziec Gregmenie to zmienilo mi caly poprzedni post, a potem jeszcze raz tylko, ze to ca JA pisalam wrzucilo w cytacie : gregmena napisal...to o buhahaniu razem :o :o :o

W skrocie jeszcze raz: Poziom, poziom i jeszcze raz poziom dyskusji Gregmena jest Twoja slaba strona robaczku.

Prorodzinna polityka, ktora Ty przedstawiasz smierdzi mi swadem sutanny pana R dlatego buhaham za Toba i nad Toba. Daj se chlopie juz spokoj, smieja sie z Ciebie juz na dwoch watkach. jedno jest plusem:

JESTES POPULARNY chyba o to chodzilo.

z tym się zgodzę nie do końca. bo macierzyński to sa pierwsze msc z dzieckiem. A facet piersią nie wykarmi. takiego równouprawnienia jeszcze ni ma :wink: Ale urlop wychowawczy , jak najbardziej na pół.

Chodziło mi własnie o urlop wychowawczy :)

Tyle że on niepłatny.

Nie wiem niestety jak to jest w szczegółach rozwiązane w Skandynawii, chodziło mi jedynie o pokazanie pewnego pomysłu :)

A zwolnienia gdy dziecko chore może brac i ojciec i matka. Tylko panowie jakby z tego nie korzystają :cry:

Myslę, że to mogłoby się zmienić gdyby faceci wczesniej spędzili z dzieckiem miesiąc urlopu wychowawczego :)

dobrzykowice te urlopy po Szwedzku niczemu nie służą. Populacjęsobie zwiększaja poprzez imigrantów, a to pachnie Francją.

Jeżeli mamy się rozmnażać to mi w kieszeni musi coś więcej zostać, na wykarmienie i wychowanie darmozjadka =

= mniejsze podatki (oczywiście :roll: ). Oczywiście 8) .

dobrzykowice te urlopy po Szwedzku niczemu nie służą. Populacjęsobie zwiększaja poprzez imigrantów, a to pachnie Francją.

Jeżeli mamy się rozmnażać to mi w kieszeni musi coś więcej zostać, na wykarmienie i wychowanie darmozjadka =

= mniejsze podatki (oczywiście :roll: ). Oczywiście 8) .

Według mnie służą i to bardzo ale na pewno nie jest to panaceum tylko jeden z pomysłów który powinien sie znaleźć w sensownej polityce prorodzinnej rządu.

Co do wspomnianego Największego Polskiego Polityka Romana G., to wybaczcie prawicowcy, ale chciałem Wam przypomnieć, ze głosami prawicy został przewodniczącym Komisji Pewnej.

Tak mnie głupiemu Stańczykowi się wydaje, że bycie przewodniczącym tej tej Komisji wymaga przystepnej i pojemnej pamięci.

Wobeg powyższego chciałem przypomnieć iż ten przewodniczący wybrany głosami PiS miał ogromne problemy z pamięcią i kojarzeniem, jak go zapytano z kim jadł obiad na Jasnej Górze.

Całe trzy dni mu zajęło znalezienie odpowiedzi zgodnej z faktami, tzn. że rzeczywiście jadł obiad i rzeczywiście z panem K. :lol: 8)

Oto prawicowa próbka pamięcie wg koalicji parlamentarnej.

Co do Jacka K. to niestety przyznaję, że należalo go przywrócić. Skoro wyrzucono za nieprawdę, która okazała się prawdą. Należy przyznać rację.

Ale racjąteż było, że cios był poniżej pasa. No i idąc za tym ciosem to rodzina K. po mieczu też nie zaciekawie opisywana jest, tzn. brak danych.

Dodatkowo brak danych co do castingu do filmu.. It tak sięmożna przepychać i obdarowywać dobrym słowem.

Ale czy o to chodzi?

:o :-? :(

Co do budowy mieszkańz kredytu to też powróże i bedzie regulaminowo.

W roku bodajrze 2007 wygasa zwrok różnicy w VAT. Prawda?

No to sobie sami znajdźcie odpowiedź jak mniejszościowo koalicyjny rząd zrealizuje obietnicę i z czego to pokryje.

Róznica 13 % na VAT powinna być wystarczająca, aby na nas budujących, albo pragnących budować, albo po prosty pragnących żyć w kulturalnych warunkach jeszcze zarobić.

PS. Może ktoś wykaże błąd w powyższym rozumowaniu. :roll: 8)