Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

z innej beczki

Teoretycznie dziecie pelnoletnie jest majac 18 lat i mozna je wykkopac na swoje ;)

Tak wiec mamy 1000 becikowego

na te 18 lat uzbiera sie tego 55,50 zeta.

az 4.60 na miesiac

I stad tez uwazam ze to tylko nic nie znaczacy gest by tylko poklask zdobyc

Tylko faktyczna pomoc dla najbardziej potrzebujacych jest konieczna oraz zmiany w calym kraju wzrost populacji zagwarantowac moga - moze nie moga bo bylby to gwalt ;) - ale przynajmniej maja szanse

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość gregmena

Dropsiak i o to chodzi.. Brawo..

i właśnie o tym mówią politycy PIS, między innymi nasz Świętokrzyski poseł Gosiewski...

o całościowej polityce prorodzinnej, becikowe to akurat tylko początek....

czas na następne posunięcia po wprowadzeniu becikowego, pełne poparcie dla postulatów dropsiaka... sam pisałem o identycznych sprawach.. ale chętnie podpiszę sie i pod kogoś innego

masz racje Lawy CIELMOTA totalna i brak znajomości prawa powoduje że kobiety otumanione przez jakieś piśmidła ala TINa czy Życie na gorąco i reklamy firm farmaceutycznych, nie wiedzą o tym że od dawna i badania niezależne (np szwedzkie) czy polskie prawo uznaje tabletki antykoncepcyjne za czynnik silnie rakotwórczy....

whisper popatrz toż panowie z PO szykowali się że bedą jeździć codziennie do papcia Michniak po prikazy jak ratować Polske jako ministry, a tak muszą być tylko koalicją z SLD.... ale przeciez to stare marzenie papcia Michnika

Gość gregmena

jareko celny punkt za becikowym... znam rodziny które nie maja nawet 4.60 na chleb... więc przyda sie i 1000 zł....

kroyena bardzo słusznie.. adopcja powinna byc natychmiastowa w pewnych przypadkach... zgadzam się z Toba w pełni

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sorry ale nie mogę.... :lol: :lol: :lol:

ciemnota to raczej świadomość polaków na ten temat.

Bardzo bym prosił abyś nie uogólniał, jest to dla mnie równie oczywiste jak i dla Ciebie. A jak ktoś gada bzdety i wręcz najnormalniej w świecie kłamie to trzeba to wprost powiedzieć a nie uogólniac to na całe społeczeństwo :)

....i teraz czekamy na n-ty pościk jak to "dobrzykowic" (pisownia oryginalna) przy pomocy TVP, SB, KGB, NKWD, LPR i PO wprowadził w całej Polsce bezpłatną mammografię z pominięciem miasta Tarnobrzeg :D

jareko celny punkt za becikowym... znam rodziny które nie maja nawet 4.60 na chleb... więc przyda sie i 1000 zł....

kroyena bardzo słusznie.. adopcja powinna byc natychmiastowa w pewnych przypadkach... zgadzam się z Toba w pełni

A zmieni to ich sytuację??? Skończy się kasa i będą mieli jeszcze mniej, bo dodatkowa buźka przy stole. Super rozwiązanie

Proszę nie kopiuj stylu gregmeny, bo sama się w ten sposób obrażasz.

dobrzykowice,daruj sobie ten szkolny styl pouczania.Nawet mnie to nie smieszy.Na pewno nie Ty decydujesz,co mnie obraża.

Twój Opal, twój bo jej po prostu nie rozumiesz....

Pochlebiasz mi.Jeśli nie rozumiem,to dla mnie zaszczyt.

To była jedynie prośba a nie pouczenie, ....no ale jak sama to stwierdzasz niezrozumienie swojego rozmówcy poczytujesz sobie za zaszczyt, to nie pozostaje mi nic innego jak przyjąć to do wiadomości.

Gość gregmena

dobrzykowic a kto tu w czymś kłamie????

Przyznaje racje i Cie przepraszam, rzeczywiście wszyscy zaświadczą że w całej Polsce dzięki TVP2 jest bez kolejki bezpłatna mammografia, pech że bez Tarnobrzega, dobrze że wszystkim to przekazałeś!!!!!!!!!!!!!

Gość gregmena
nie kroyena ale czekam jak z dobrzykowicem nazakladacie setki nowych wątków, walki z RM, moherami, becikowym, Lepperem, Giertychem, Gregmeną itd itp.... przeciez ostatnio głownie tym się zajmujecie syczeniem nienawiścią i jadem.....

A zmieni to ich sytuację??? Skończy się kasa i będą mieli jeszcze mniej, bo dodatkowa buźka przy stole. Super rozwiązanie

Ale kto o tym teraz mowi?

Bog dla dzieci Bog da na dzieci

Pamietam jak moja Babcia tak mowila widzac jak bardzo czesto w rodzinach wielodzietnych rodzilo sie kolejne. Taki punkt widzenia jak naszego Pana Prawnika jest wyjatkowo krotkowzroczny i jakby hmmm.....ok - nie powiem bo znow sie obrazi i zacznie o PO i SLD gadac jak nakrecony.

Becikowe to pomysl LPR kory w wyborach znalazl poparcie mniejszej czesci elektoratu. Wygrala naprawa gospodarki - ale poki co z hukiem realizowane sa koncepcje ta gospodarke dolujace. I takze likwidacja 9teoretyczna) agencji rzadowych, tak obiecywana i bedaca sloganem wyborczym, zamienia sie w Tworzenie nowych z budzetem o wiele wyzszym niz kasowane.

Zastanawiam sie skad na to wszystko kase rzadzacy znajda? Hmmmm....wiem :) z naszych kieszeni

Powem tak - juz wolalbym co miesiac i 100 dawac jakiejs rodzinie co w klopotach zyje niz na to becikowe lozyc - bo faktycznie jak np. Giertychowa urodzi to tez dostanie. Ktos w debacie sejmowej dobrze to na jego przykladzie ujal

...

masz racje Lawy CIELMOTA totalna i brak znajomości prawa powoduje że kobiety otumanione przez jakieś piśmidła ala TINa czy Życie na gorąco i reklamy firm farmaceutycznych, nie wiedzą o tym że od dawna i badania niezależne (np szwedzkie) czy polskie prawo uznaje tabletki antykoncepcyjne za czynnik silnie rakotwórczy....

Czysta demagogia...to ja idąc Twoim śladem twierdzę, że jesteś otumaniony słuchaniem RM i czytaniem Naszego Dziennika, tam już wprawdzie nie mówią o tym że za dużo siarki w tych tabletek - teraz twierdzą że jest dodatkowo rakotwórcze...aha i prezerwatywy zapewne też....nie używać bo na starość odpadnie.... 8)

Gość gregmena
nie nie pamiętam, ale pamiętam opowieści rodziców jak było po wojnie... ale pomimo wszystko nie musisz opowiadac że Twoi rodzice woleli kupic jabola niż chleb... kogo to obchodzi.... to nie miejsce na Twoje przeżycia... inny dział

Gość gregmena

Ławy ale mówmy o faktach a nie o tym jakie słuchasz stacje i co czytasz....

fakty są takie:

ROZPORZĄDZENIE

MINISTRA ZDROWIA I OPIEKI SPOŁECZNEJ

w sprawie czynników rakotwórczych w środowisku pracy oraz nadzoru nad stanem zdrowia pracowników zawodowo narażonych na te czynniki.

................

ZAŁĄCZNIKI

ZAŁĄCZNIK Nr 1

Część I

Wykaz czynników rakotwórczych dla ludzi

A. Substancje chemiczne i mieszaniny

.......................

17 ------------ Doustne środki antykoncepcyjne stosowane w terapii sekwencyjnej

18 ------------ Doustne złożone środki antykoncepcyjne

19 ------------ Estrogenami terapia substytucyjna

20 ------------ Estrogeny niesterydowe

21 ------------ Estrogeny sterydowe

..........................

dlaczego zarzucasz mi kłamstwo skoro mówię prawdę???

nie wiem co ty czytasz... i co pisza w NAszym dzienniku podaje za zapewne niewiarygodnym dla was źródłem jakim jest rzeczpospolita:

Rzeczpospolita 5 kwietnia 2002

Nowe badania raka piersi i jajników

Antykoncepcja: więcej korzyści czy zagrożeń

Piotr Kościelniak

Pigułki antykoncepcyjne zwiększają ryzyko zachorowania na raka piersi - twierdzą specjaliści ze Szwecji i Norwegii po przeanalizowaniu wyników trwających 7 lat badań. Niemal jednocześnie zaprezentowane zostały wyniki analiz wskazujących, że stosowanie zastępczej terapii hormonalnej zwiększa ryzyko zachorowania na raka jajników.

...................

FAKTY, BADANIA, nie to co pisze TINA i co mówią w reklamach...