Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

Gregmen

szklanka wody zamiast jest jeszcze mniej rakotwórcza...

a jesli sie popije ta woda jakis srodek przeczyszczajacy to zajscie w ciaze bedzie juz wogole niemozliwe .Z przyczyn technicznych .

:lol: :lol: :lol:

Zazdroszczę Ci tego spojrzenia z dystansu.

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gregmen

szklanka wody zamiast jest jeszcze mniej rakotwórcza...

a jesli sie popije ta woda jakis srodek przeczyszczajacy to zajscie w ciaze bedzie juz wogole niemozliwe .Z przyczyn technicznych .

:lol: :lol: :lol:

Zazdroszczę Ci tego spojrzenia z dystansu.

Markus to tylko pozorny spokoj .

Tak samo mnie nosi jak Was .

Wracam za kilka miechow .

Niemniej faktem jest , ze nabrac tu mozna dystansu i wyciszyc sie ,

co staram sie czynic :wink:

Nie zawsze z dobrym skutkiem :-?

I bardzo sobie cenie poczucie humoru Gregmena ,

bo przeciez nie pisze powaznie , tylko jaja sobie z nas robi . :wink:

Odnoszę wrażenie, że niestety na poważnie, tylko nie wie jaką opcję polityczną wybrać.

Gość gregmena

rrmi

pokaz który punkt to są jaja???

ostatnie główne moje punkty programu to i o tym pisałem

1. rząd Marcinkiewicza nie podniesie akcyzy na paliwa!! wbrew wielodniowym strachom większości tu piszących!! i zapewniających że rząd doprowadzi do podwyżek cen paliwa

2. jestem zwolennikiem becikowego, jako pierwszego kroku szerszej polityki prorodzinnej, ale ważniejsze są inne zmiany prorodzinne

3. nie wiem kto zaczął, ale uważam że każdy robi co chce, jedni biora tabletki, drudzy prezerwatywy, trzecie NPR, EXTRA... ale zgodnie z moją wiedza czerpaną z przeczytanych wyników badań, a nawet rozporządzenia Ministra Zdrowia, tabletki antykoncepcyjne maja wpływ na ryzyko raka piersi.... oczywiście nie każdy musi miec raka,

4. szanuje katolików którzy żyją zgodnei z zasadami wiary katolickiej, i którzy zgodnie z nauką kościoła katolickiego nie stosują antykoncepcji hormonalnej, pewnie dlatego ta dyskusja się toczy że jest rozmowa ateistów co np lawy przyznał i chwała mu za to!!! Nie wierze by katolicy tu walczyli za antykoncepcją hormonalną!!

5. uważam że PO to potęga hipokryzji

rrmi

Gregmena , dla mnie to juz nawet lepszy jest Cimoszenko , bo zdania nie zmienial co chwila , jak Ty . :wink:

Mam tez wrazenie , ze wiedzial o co mu chodzi , caly czas wiedzial .

W sumie kazdmu chodzi o kase .

Ale o co Tobie chodzi teraz , to ja juz nie wiem .

Moze jednak Markus ma racje , ze ja dystans mam za duzy zeby to ogarnac.

Nie mam pojecia co i komu udowadniasz :roll:

Prosze tylko , nie probuj mi tlumaczyc .Moze lepiej byc nieswiadomym czasami :wink: :roll:

Gregmena - spis z paru (tylko) ostatnich stron

na temat żony i antykoncepcji

Dropsia, moja żona jest katoliczką, bardzo ja szanuję za to że żyje w zgodzie z wlasna religią!!! Ja jestem ateistą i to jest mój ból, chciałbym byc tak wierzący jak ona..

Podziwiam ją za szanowanie zasad swojego kościoła, który jeśli mówi zaufaj JEzusowi, i jeśłi kościół mówi NPR, ona tak robi, nawet jeśli wiele razy sie z niej śmiałem, dziś wiem po latach i jejwierzę NPR jest w 100% skuteczny, i wcale nie jest trudniejszy niż inne metody, mamy zaplanowane dzieci, jest cudownie a to dzięki kościołowi i jego roli w mojej rodzinie. Kościół mówi NIE tabletkom i ja go za to szanuje, wiem że to grzech, ale to argumenty mojej żony,

dlatego żona wybrała NPR, każdy może wybrac inne metody, to wolny kraj można palic, brac tabletki antykoncepcyjne, a nawet z tego powodu nazywac kogoś trolem

z życia wzięte... ja powiem dlaczego moja zona zaprzestała i zainteresował ją temat... rok temu bedąc w Francji u przyjaciół... po prostu gospodyni była u nas w pokoju i zauważyła leżące tabletki antykoncpecyjne... i wręcz stanęła zdziwiniona.... a my pytamy o co chodzi.. a ona że przeciez te tabletki są już od roku wycofane w Francji bo badania wykazały że są rakotwórcze, a żona zdziwona że lekarz zalecił je jako nowość.... a ona że niemożliwe i że już one są we Francji nie do kupienia bo sa po prostu niezdrowe...

o katolikach

mam nadzieję że nie ma tu katolików.. bo chyba taka dyskusja w niedzielę mogła by kogos obrazić

tu jest wspaniałe katolickie wychowanie, pewnie jesteś przeciwko, ale ono mówi, poczekaj z 1 razem na meza... wiem wiem to niemodne.. ale to mi się podoba w kościel katolickim, szkoda że nie zebranym tu...

wybór należy do ciebie.. abstrachując, rozumię że rozmawiamy jako ateiści... a nie katolicy

Wlasnie dlatego szanuje katolików, bo respektują zasady swego kościoła!!!!

lawy nie obrażaj katolików... własnie tak twierdze że każdy katolik uznaje zasady swojego kościoła, to chyba jest oczywiste i nie popiera tabletek antykoncepcyjnych i że nie powinniśmy w niedziele o tym rozmawiać...

najbardziej mi sie podoba że za tabletkami zawsze walczą Ci których bardzo szanuje i poważam czyli katolicy!!!!! a Jutro do kościółka, w Boże Narodzenie do Komunii Św, to nic że ja popieram tabletki, biorę je i jestem katolikiem, a mój kościół jest przeciwko i nazywa to grzechem!! Przecież osąd katolika jest ważniejszy niż to co mówi JPII, kościół i itd....

o forumistach

jareko, ale tak powiedz szczerze.. czy w tej dyskusji napisałeś coś bez wyzywania mnie, porównywani kobiet do K..., zabierania cześci społeczeństwa praw wyborczych (pewnie dlatego że nie zagłosowały na PO).. czy Ty naprawdę jestes taki cacy....

wiesz wolę byc trolem niż takim zwykłym chamem niż TY,

ale pomimo wszystko nie musisz opowiadac że Twoi rodzice woleli kupic jabola niż chleb... kogo to obchodzi.... to nie miejsce na Twoje przeżycia... inny dział

nie kroyena ale czekam jak z dobrzykowicem nazakladacie setki nowych wątków, walki z RM, moherami, becikowym, Lepperem, Giertychem, Gregmeną itd itp.... przeciez ostatnio głownie tym się zajmujecie syczeniem nienawiścią i jadem.....

zbadać u psychiatry należałoby chyba juz dobrzykowica.... polew demagogi już u niego kipi, myślałem że od czasu jego stwierdzenia że w Polsce jest zapewniona darmowa mammografia dzięki TVP2, niczym mnie nie zaskoczy a tu jednak, fantazja nadal w głowie huczy....

powiem Ci tak, jareko byłes już zerem

Dropsiak a ja bym prosił byś przestała pisac do mnie, bo chyba od dawna nic merytorycznego opórcz wody z octem nie napisałaś

no i jeden o partii

oczywiście możecie także pamiętać o setkach wypowiedzi gdzie PO i Tusk obiecywali że nie bedą brali kasy na partię, ale dla dobra parti te 84 miliony wezmą....

Zamiast tego, moim zdaniem, lepiej byloby ta kase przeznaczyc dla rodzin naprawde w biedzie zyjacych. Gdzie na ubrania brak, na strawe ciepla - doslownie na wszystko brak.

znudziło mi się dalsze szukanie. Właściwie co post to perełka :wink:

Już raz napisałem, że pomimo iż nie należę do fan-klubu zarówno PiS jak i braci Kaczyńskich z wielką chęcią odszczekam za cztery lata wszystko co negatywnego powiedziałem na ich temat byleby w Polsce było lepiej. Mało tego, nawet jestem skłonny oddać na nich głos jeżeli doprowadzą do tego, że zamiast żyć na dwa, bardzo odległe od siebie domy, mojej żonie zapewni się w kraju godną pracę w zawodzie który kocha wykonywać i nie będzie musiała pracować za granicą.

Powściągliwość wypowiedzi i trasa Bruksela-Londyn-Bruksela w ciągu kilku dni wzbudzają moją sympatię i życzliwość. Jeżeli jeszcze zakończy się to sukcesem w negocjacjach to będę chylił czoła i życzył powodzenia.

Nie ukrywam, że nie podoba mi się, że premier swoje expose zamiast w Sejmie, wygłasza najpierw w rozgłośni radiowej, a pomysł becikowego uważam za skansen polityczny, ale niech tam.

Życzę sobie tylko, abym przez inność swojej optyki politycznej nie był wrzucany do jednego wora z SLD, Kwaśniewskim i Urbanem, bo jest to nieuczciwe i niesmaczne.

...I bardzo sobie cenie poczucie humoru Gregmena ,

bo przeciez nie pisze powaznie , tylko jaja sobie z nas robi . :wink:

Niestety - sadze ze wierzy w te slowa ktore tu wypowiada, ku realnie naszej uciesze, gdyz dzieki niemu, spojrzcie, ile juz postow powstalo. A, ze co chwila gubi sie z tym co przed chwila powiedzial ... hmmm.... coz..... milomil lub podobny preparat by sie zdal choc z racji wieku troszku za wczesnie ;)

Markus - podobnie postrzegam terazniejsza rzeczywistosc i na spokojnie przygladam sie temu co Marcinkiewicz czyni. Podziwiam go wrecz ze w tym balaganie politycznym jaki zafundowali nam Bracia lawiruje calkiem niezle. I oby wytrwal w tym :)

Marcus- gratuluję lekkiego dystansu do poprzednio prezentowanego przez Ciebie stanowiska!

Zmiana tonu jest zauważalna nie tylko u Ciebie.

To dobrze rokuje dla nas wszystkich.

Poprawia się klimat polityczny dla PIS.

Cóż to za rzadki zawód wykonuje Twoja żona?

Gregmena a dlaczego Ty- prawnik i Twoja żona - pedagog obecnie nie pracujecie?

LUCK na szczęście Ty i jareko macie prawo oceniac innych!!!

A teraz zabawa w slowotworstwo .

Skoro gregmena dostawia litere K do mojego imienia , to ja pozwole sobie dostawic litere D do jego nicka i otrzymujemy gregmenDa .

Tak mniej wiecej wyglada manipulacja jakiej sie greg dopuszczasz stale , zmieniajac troszeczke wypowiedzi , fakty . Niby podobnie wszystko brzmi ale jednak inaczej .

Gregmena - spis z paru (tylko) ostatnich stron

......jareko, ale tak powiedz szczerze.. czy w tej dyskusji napisałeś coś bez wyzywania mnie

No coz - widocznie nie czytasz nic z tego co inni pisza

porównywani kobiet do K...

tu bym polemizowal, gdyz w mojej ocenie sens wypowiedzi byl inny ale juz przeprosilem. Choc wyrwane z kontekstu dziwnie brzmia te slowa

zabierania cześci społeczeństwa praw wyborczych (pewnie dlatego że nie zagłosowały na PO)..

Ty chyba faktycznie czytac nie umiesz lub nie rozumiesz slowa pisanego bo nigdzie nie bylo o zabieraniu praw wyborczych

czy Ty naprawdę jestes taki cacy...

jestem a co ;)

wiesz wolę byc trolem niż takim zwykłym chamem niż TY

ten zwrot pozostawie bez komentarza gdyz ja zwrocilem sie do Ciebie raz jako do szczawika a chyba to az tak obrazliwe nie jest. Ale w porownaniu ze stylem Twoich wypowiedzi - tak, jestem chamem i chce nim przy Tobie pozostac (o ile sens tey wypowiedzi zrozumiesz - w co watpie)

powiem Ci tak, jareko byłes już zerem

No coz - na zero trzeba sobie zasluzyc - jak widze nie dorastasz mi do piet z poziomu ujemnego ;)

Lecz sie chlopie bo naprawde szkoda i Ciebie i Twej zony i Twych dzieci - a jak pamietam masz ich trojke. Chyba ze ilosc tez sie zmienila odkad w tylu watkach zaczales sie wypowiadac.

Wiecie co? Czytam to teraz spokojnie wieczorkiem, po odwaleniu niezłej roboty biurowej, słuchając moich ulubionych 8) Rozmów Niedokończonych , i tak sobie myślę...

Jak wlazłam do watku o perełkach to myslałam, ze Gregmena to taki facet co się w zapale bojowym pogubił i go poniosło. Potem wlazłam tu......

I myślę, że może to Wallenrod? :D :D :D

Udaje zwolennika opcji X ale tak o niej pisze, by w rzeczywistosci ludzi do niej zniechecać :-?

Co wy na to?

:D :D :D :D

pozdrawiam wieczornie :D

Gość gregmena

majka źle odrobiłas lekcję!!!!

napisałas że jestem autorem słów:

"Zamiast tego, moim zdaniem, lepiej byloby ta kase przeznaczyc dla rodzin naprawde w biedzie zyjacych. Gdzie na ubrania brak, na strawe ciepla - doslownie na wszystko brak."

a to nieprawda, autorem tych słów jest WASZ przedstawiciel... oj Majka, tak sie pomylić... oj nabijac się ze swoich!!! przypisywac tak piękne teksty gregmenie, nie zauważając ironni i dowcipu z zupełnie innej osoby

rrmi i inni adwersarze

co wam się z tych punktów nie podoba??

rrmi

i pokaż gdzie zmieniłem zdanie, kiedykolwiek

ostatnie główne moje punkty programu to i o tym pisałem

1. rząd Marcinkiewicza nie podniesie akcyzy na paliwa!! wbrew wielodniowym strachom większości tu piszących!! i zapewniających że rząd doprowadzi do podwyżek cen paliwa

2. jestem zwolennikiem becikowego, jako pierwszego kroku szerszej polityki prorodzinnej, ale ważniejsze są inne zmiany prorodzinne

3. nie wiem kto zaczął, ale uważam że każdy robi co chce, jedni biora tabletki, drudzy prezerwatywy, trzecie NPR, EXTRA... ale zgodnie z moją wiedza czerpaną z przeczytanych wyników badań, a nawet rozporządzenia Ministra Zdrowia, tabletki antykoncepcyjne maja wpływ na ryzyko raka piersi.... oczywiście nie każdy musi miec raka,

4. szanuje katolików którzy żyją zgodnie z zasadami wiary katolickiej, i którzy zgodnie z nauką kościoła katolickiego nie stosują antykoncepcji hormonalnej, pewnie dlatego ta dyskusja się toczy że jest rozmowa ateistów co np lawy przyznał i chwała mu za to!!!

NIE WIERZĘ BY KATOLIK POPIERAŁ ANTYKONCEPCJĘ HORMONALNĄ!!

5. uważam że PO to potęga hipokryzji

Gość gregmena

Hej!1 Rodacy!! Po wyborach. Prezio elekt jest, rzad nówka!1 serio!1 I rzadza już. Benzyna ma drożeć.! I wszystko za nia powoli też bedzie. Budżet się łata!!

I naprawde Po juz nic do tego nie ma!!! O co więc niektórzy walczą? I co chca udowodnic?? Samopoczucie podnieść??

Kazik słusznie śpiewa :cry:

jak widać Dropsiak jest prawdomówny, zawsze dobrze wróży, zawsze prawde mówi, zawsze jest OK, ale chyba słucha złego radia bo sie w głowie mu pomieszało

wiem skupcie sie na gregmenie, może się zapomni o tych setkach postów i krzyku że benzyna ma zdrozeć...

wiem wy mówicie zawsze prawdę i zawsze wasze słowa się sprawdzają, a gregmena jest oszołom bo mówił że benzyna nie zdrożeje

dobrzykowice, tak w poście niby moich wypowiedzi jest tekst nie mojego autorstwa....