Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

Gość gregmena

I jeszcze co do mammografi bo o niej pisałem a nie o całej sytuacji w słuzbie zdrowia to daj do przeczytania żonie to http://ww6.tvp.pl/2695,20051017257572.strona a nie każ czekac 5 miesiecy.

Ekspert w dziedzinie zdrowia własnie pocieszył cały naród że TVP2 rozwiązało problem mammografi.... potem przez wiele stron sie kłócił, że w całej Polsce dzięki TVP2 mammografia jest za darmo bez kolejek

Dobrzykowice na Ministra Zdrowia....

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość gregmena

Dropsiak napisał:

Hej!1 Rodacy!! Po wyborach. Prezio elekt jest, rzad nówka!1 serio!1 I rzadza już. Benzyna ma drożeć.! I wszystko za nia powoli też bedzie. Budżet się łata!!

I naprawde Po juz nic do tego nie ma!!! O co więc niektórzy walczą? I co chca udowodnic?? Samopoczucie podnieść??

Kazik słusznie śpiewa

jak widać Dropsiak jest prawdomówny, zawsze dobrze wróży, zawsze prawde mówi, zawsze jest OK,

wiem skupcie sie na gregmenie, może się zapomni o tych setkach postów i krzyku że benzyna ma zdrozeć...

wiem wy mówicie zawsze prawdę i zawsze wasze słowa się sprawdzają, a gregmena jest oszołom bo mówił że benzyna nie zdrożeje

Gość gregmena

majka źle odrobiłas lekcję!!!!

napisałas że jestem autorem słów:

"Zamiast tego, moim zdaniem, lepiej byloby ta kase przeznaczyc dla rodzin naprawde w biedzie zyjacych. Gdzie na ubrania brak, na strawe ciepla - doslownie na wszystko brak."

a to nieprawda, autorem tych słów jest WASZ przedstawiciel... oj Majka, tak sie pomylić... oj nabijac się ze swoich!!! przypisywac tak piękne teksty gregmenie, nie zauważając ironni i dowcipu z zupełnie innej osoby

rrmi i inni adwersarze

co wam się z tych punktów nie podoba??

rrmi

pokaz który punkt to są jaja???

i pokaż gdzie zmieniłem zdanie, kiedykolwiek

ostatnie główne moje punkty programu to i o tym pisałem

1. rząd Marcinkiewicza nie podniesie akcyzy na paliwa!! wbrew wielodniowym strachom większości tu piszących!! i zapewniających że rząd doprowadzi do podwyżek cen paliwa

2. jestem zwolennikiem becikowego, jako pierwszego kroku szerszej polityki prorodzinnej, ale ważniejsze są inne zmiany prorodzinne

3. nie wiem kto zaczął, ale uważam że każdy robi co chce, jedni biora tabletki, drudzy prezerwatywy, trzecie NPR, EXTRA... ale zgodnie z moją wiedza czerpaną z przeczytanych wyników badań, a nawet rozporządzenia Ministra Zdrowia, tabletki antykoncepcyjne maja wpływ na ryzyko raka piersi.... oczywiście nie każdy musi miec raka,

4. szanuje katolików którzy żyją zgodnie z zasadami wiary katolickiej, i którzy zgodnie z nauką kościoła katolickiego nie stosują antykoncepcji hormonalnej, pewnie dlatego ta dyskusja się toczy że jest rozmowa ateistów co np lawy przyznał i chwała mu za to!!!

NIE WIERZĘ BY KATOLIK POPIERAŁ ANTYKONCEPCJĘ HORMONALNĄ!!

5. uważam że PO to potęga hipokryzji

gdybyście jednak chcieli podyskutować, ale idę o zakład że skupicie sie juz tylko na gregmenie

Gość gregmena

rrmi ale przez dziesiątki postów był krzyk że PIS podniesie akcyze i okazało sie że Ci krzykacze nie mieli racji!!!!

kłamstwo krzykaczy jest o tyle podwójne, że podwyżke, a raczej powrót do odwieszonej akcyzy to była sprawa rządu Belki który czasowo do końca roku zawiesił 25 groszy akcyzy, nie był więc to punkt rządu PIS... Marcinkiewicz realnie więc akcyze obniżył, wbrew planom budżetowym SLD

co więcej MArcinkiewicz mówił także że zrezygnuje z planowych w czasie 2006 podwyżek akcyzy na benzynę, co więcej podjął także interwencje wobec koncernów naftowyc by te obniżyły marże i benzyna realnie staniała....

więc po co taki dropsiak i wiele innych osób krzyczało na PIS że podniesie akcyzę?????

pozostaje pytanie po co te krzykactwo, zoologiczna nienawiść (to nie ja wymyśliłem) i to ciągłe im gorzej tym lepiej.... na szczęście możecie sobie teraz ulżyć na gregmenie

Gość gregmena

rrmi a dlaczego zamiast mnie atakowac nie odpowiesz na proste pytanie

rrmi

i pokaż gdzie zmieniłem zdanie, w oponi co do tych punktów????

punkty patrz wyżej

dobrzykowice a swoją zone wysłałeś na mammografię do TVP2??

wiedziałem, że nie wytrzyma :lol:

Chyba jednak musze przyznać swojej żonie rację, która twierdzi,że :" faceci to są takie nieskomplikowane stworzonka i bardzo łatwo jest przewidzieć ich najbliższą reakcję i zachowanie :D :D

i tak to dzieki Forum Muratora zrozumiales ..ekhmm.., ze trzeba doceniac swoja madra zone :wink: :D

1950 nie moge powiedziec , choc znam odpowiedz na gnebiace Cie pytanie

rrmi

a kiedy zaczales pisac w tym we watku?

bo wtedy sie jaja zaczely .

Zacznij sluchac tego co ludzie pisza , wyrob sobie wlasne zdanie , przedstaw je jasno , bez kretactw , bo tak naprawde to nie wiadomo co tam sobie po cichutku dumasz

Gość gregmena

rrmi

1. rząd Marcinkiewicza nie podniesie akcyzy na paliwa!! wbrew wielodniowym strachom większości tu piszących!! i zapewniających że rząd doprowadzi do podwyżek cen paliwa

2. jestem zwolennikiem becikowego, jako pierwszego kroku szerszej polityki prorodzinnej, ale ważniejsze są inne zmiany prorodzinne

3. nie wiem kto zaczął, ale uważam że każdy robi co chce, jedni biora tabletki, drudzy prezerwatywy, trzecie NPR, EXTRA... ale zgodnie z moją wiedza czerpaną z przeczytanych wyników badań, a nawet rozporządzenia Ministra Zdrowia, tabletki antykoncepcyjne maja wpływ na ryzyko raka piersi.... oczywiście nie każdy musi miec raka,

4. szanuje katolików którzy żyją zgodnie z zasadami wiary katolickiej, i którzy zgodnie z nauką kościoła katolickiego nie stosują antykoncepcji hormonalnej, pewnie dlatego ta dyskusja się toczy że jest rozmowa ateistów co np lawy przyznał i chwała mu za to!!!

od samego początku pisze to samo i co do tego powyżej nie zmieniłem zdania

rrmi

i pokaż gdzie zmieniłem zdanie, w oponi co do tych punktów????

punkty patrz wyżej

jak zaczniesz pisac na czerwono to juz bedzie wszystko jasne

Narazie tylko powtarzasz do znudzenia swoje posty

chociazby ten , powiem wiecej to sa jaja jak berety.

Jest to najbardziej oczywisty przyklad hipokryzji .Sam rowniez pisales , ze dzieki jakiejs gospodyni twoja zona przestala brac pigulki .

Nie tak dawno napisales , ze stosuje matody naturalne .

Na tej podstawie stwierdzam , ze albo sie gubisz , albo nie rozumiesz co piszesz .

To taki najlepiej zapamietany przyklad .Nie chce mi sie szukac daalej , ale uwazaj i sie nie napraszaj .Mam duzo czasu i zawzieta jestem

ps .Zapomnialabym dodac , ze mowiles o swojej zonie jako o gorliwej katoliczce , dlatego stosuje metody naturalne , tylko jak taka gorliwa katoliczka przyjmowala pigulki ?

nie

jaja to Ty w tym i innym watku

I daj se siana bo nudny jestes

1950 - niestety chyba nam przyjdzie zrobic to samo co Ty, bo takiego niereformowalnego nie widzialem jeszcze w ani jednym watku

Pozdrawiam Mazury i uciekam stad - ten facet naprawde przypadkiem klinicznym powoli sie staje i szkoda nerwow

tak czysto informacyjnie.. co jakis czas tu zaglądam...więc prosze trzymać odpowiedni poziom dyskusji...

Luc, ty juz wiesz co...

m.

Oczywiscie ze wiem .

Na swoja obrone pragne jedynie dodac , ze to wiadoma osoba pierwsza dodala litere do mojego imienia , zmieniajac jego brzmienie ( ja jestem strasznie nadwrazliwy , jezeli o me imie chodzi ) . Dodalem D do gregmeny w odwecie .

To tak jakby ktos uderzyl mnie w morde a ja nie namyslajac sie wiele - chlast go w twarz .

I kto jest winny ? Ze sie retorycznie zapytam . Napastnik czy atakowany ?

A tak w ogole , to prosze do mnie ucielesnienie niewinnosci mowic , a nie podsadny .

rrmi

od samego początku pisze to samo i co do tego powyżej nie zmieniłem zdania

quote="gregmena"]

Dropsia, moja żona jest katoliczką, bardzo ja szanuję za to że żyje w zgodzie z wlasna religią!!! Ja jestem ateistą i to jest mój ból, chciałbym byc tak wierzący jak ona..

Podziwiam ją za szanowanie zasad swojego kościoła, który jeśli mówi zaufaj JEzusowi, i jeśłi kościół mówi NPR, ona tak robi, nawet jeśli wiele razy sie z niej śmiałem, dziś wiem po latach i jejwierzę NPR jest w 100% skuteczny, i wcale nie jest trudniejszy niż inne metody, mamy zaplanowane dzieci, jest cudownie a to dzięki kościołowi i jego roli w mojej rodzinie. Kościół mówi NIE tabletkom i ja go za to szanuje, wiem że to grzech, ale to argumenty mojej żony, ja dodaje to że tabletki według wielu badan są rakotwórcze, owszem jak z papierosami, nie każdy palacz będzie miał raka płuc, ale...

z życia wzięte... ja powiem dlaczego moja zona zaprzestała i zainteresował ją temat... rok temu bedąc w Francji u przyjaciół... po prostu gospodyni była u nas w pokoju i zauważyła leżące tabletki antykoncpecyjne... i wręcz stanęła zdziwiniona.... a my pytamy o co chodzi.. a ona że przeciez te tabletki są już od roku wycofane w Francji bo badania wykazały że są rakotwórcze, a żona zdziwona że lekarz zalecił je jako nowość.... a ona że niemożliwe i że już one są we Francji nie do kupienia bo sa po prostu niezdrowe...

Cytaty pochodza z dziel wybranych wiadomej osoby .

Rozbieznosci dotycza pnktu 4 .

Jezeli nie rozumiesz , pisz smialo .

Postaram sie wyjasnic .

Gość gregmena

luc

a gdzie ta nieścisłość???

przeciez jestem ateistą

żona się nawróciła, obecnie jest katoliczką

kiedyś brała tabletki, teraz nie bierze tabletek, podkreślam że także z powodu badan wskazujących na rakotwórczoiść (podkreślam przygodę u przyjaciół w Francji), ale i dlatego że jest katoliczką, wkrótce będzie 2 lata NPR i to sie sprawdza!!!! znamy pary których ta metoda nigdy nie zawiodła

ateista chyba może szanować katolików???

katolik w myśl zasad swojej wiary nie może popierać tabletek hormonalnych!!!! powiedzcie mi jak to jest w religii katolickiej, może się mylę???

gdzie tu nieścisłośc???