Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto Prezydentem

rafslusarczyk

Kto Prezydentem  

210 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto Prezydentem

Recommended Posts

Gość gregmena

XENO dokładnie się wszystko zgadza 3 córki

grubo ponad rok temu po urodzeniu żona zaczęła brac tabletki, ale bedąc potem w Francji przeżyliśmy szok ze te tabletki są wycofane tam....

do tego dochodzi fakt że żona jest katoliczką, a jak wszyscy wiemy nie jest możliwe by brać tabletki i być katolikiem, to przecież sprzecznę z wiarą, chyba sie nie mylę??

od ponad roku NPR i skutecznośc 100%

opakowanie zostało, przesłać poczta??

może poprosić przyjaciół z Francji by znaleźli gazety z art. o tych tabletkach...???

ale w czym problem??

kolejny stek ataku na mnie???

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość gregmena

i co Dropsiak, w końcu pisałem gdzieś że Lubińska ma pomieszane w głowie z PYTAJNIKIEM czy bez???

może coś merytorycznego??? bo widzę że coś Ci się zakręciło na jeden temat...

WŁAŚNIE

Według Gregmeny pani Lubińska też ma pomieszane w głowie?

DROPSIAk co to za fantazje?????

skąd to się wzięło

gdzie tak napisałem??

Według Gregmeny pani Lubińska też ma pomieszane w głowie

KŁAMSTWO GREGMENY!!!!!! ZŁAPANYŚ GOŚCIU!!

napisałam;

Jak przeczytasz ten wywiad - wtedy się czepiaj. Pani minster mówi bardziej niemiłe ci rzeczy niz ja. Według Gregmeny pani Lubińska też ma pomieszane w głowie?

wcięło ci pytajnik??

Czy tez nie pasuje do założonej tezy?

Żałosne. żałosne, żałosne...

No i sam widzisz, ze z toba merytorycznie nie mozna.

Skoro nawet czytanie to problem. Dowodem na to twój ostatni post.

A jak pamięc szwankuje- odsyłam do MOJEGO postu z 7.36.

Widać jak manipulujesz i kłamiesz. Tak jak z octem.

Gość gregmena

właśnie pytam z czego to wywnioskowałaś??

dropsiak napisał:

Według Gregmeny pani Lubińska też ma pomieszane w głowie?

może zanim kogoś oskarżysz, albo włożysz mu kłamliwie słowa w usta których nie powiedział, wytłumaczysz z skąd Ci się wzięło takie stwierdzenie????

no powiedz, a nie wykręcaj się

2 pytanie skoro ja tylko jestem niekulturalny dlaczego admin uciszał jareko a nie mnie???

z octem napisałem że to nie ty napisałaś, ale przecież ty nie czytasz moich postów, atakujesz dla samego atakowania

wywiad z Lubińską i weekendowy w rzepie i dzisiejszy w gazecie prawnej, mi sie podobały!!!

Widzisz kochanie, nawet nie umiesz się przyznać i idziesz w zaparte.

Przykre to.

Tym niemniej ja nie zamierzam juz z tobą dyskutować o realiach, bo ty nie wiesz co to dyskusja. Manipulujesz, wyrywasz zdania i osadzasz je w innym kontekscie. Dyskutowac trzeba umieć. Po tej wymianie postów utwierdzam się w swej koncepcji Gregmeny Wallenroda wśród popierających pisowców.

Przekre to bardzo, bo mimo ze na PiS nie głosowałam uwazam, ze to mój rząd i nieprzyjemnie mi jest czytac teksty Gregmeny tworzące wokół niego/rzadu/ taki obrzydliwy klimat. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Z darmowej gazety.

Ciekawe kto nią steruje?

Wlk.Brytania

Ujawniając wśród akt Układu Warszawskiego mapę sowieckieckiego planu ataków nuklearnych an Europę Zachodnią, Polska naraża się na "gniew" i "niszczącą konfrontację z Rosją" - pisze dziennik "The Guardian".

podsumuję

masz 30 lat, juz 3 dzieci, przy czym jako antykoncepcję najlepszą na świecie uwazasz NPR, miedzy innymi poniewaz gospodyni w czyims domu we Francji powiedziala, ze tabletki są szkodliwe...

jestes ateista, ale kochasz RM, bo Żona się nawróciła

ale w czym problem??

kolejny stek ataku na mnie???

Chce tylko zrozumiec, co z Ciebie za ananasek.

A widziałaś komputer na korbkę.

Na linuxie, co 10 min trzeba min kręcić.

Chyba se kupie.

Bo jeszcze parę haseł pod adresem Rosjan i Łukaszence powiuedzą że Jamał zakręcamy.

A ja cholera mam dwufunkcyjny na ziemny.

I na dodatek jeźdźę samochodem na benzynę z Rosyjskiej ropy.

dropsiak :) :) :) :) :) :)

Coz, jakos nie potrafimy w polarnym niedzwiedziem dojsc do porozumienia - niestety

Juz kiedys popelniony zostal blad ogromny - odwrocenie sie od niego tylkiem i tym samym strata rynkow zbuty dla naszych produktow - a powiedzmy sobie szczerze ze wiekszosc z nich 10 lat temu nie bylo najlepszych lotow.

Ciekawe, ciekawe ogromnei jak budzet zbilansuja - czyim kosztem ;) choc jak sadze wiekszosc z nas zna odpowiedz na pytanie "kto za to wszystko zaplaci" - niestety My :(

majka źle odrobiłas lekcję!!!!

napisałas że jestem autorem słów:

"Zamiast tego, moim zdaniem, lepiej byloby ta kase przeznaczyc dla rodzin naprawde w biedzie zyjacych. Gdzie na ubrania brak, na strawe ciepla - doslownie na wszystko brak."

a to nieprawda, autorem tych słów jest WASZ przedstawiciel... oj Majka, tak sie pomylić... oj nabijac się ze swoich!!! przypisywac tak piękne teksty gregmenie, nie zauważając ironni i dowcipu z zupełnie innej osoby

serio?

to jeszcze raz, i może by tak okulary, jak nie dowidzisz swoich słów 8)

gregmena napisał"

oczywiście możecie także pamiętać o setkach wypowiedzi gdzie PO i Tusk obiecywali że nie bedą brali kasy na partię, ale dla dobra parti te 84 miliony wezmą....

Zamiast tego, moim zdaniem, lepiej byloby ta kase przeznaczyc dla rodzin naprawde w biedzie zyjacych. Gdzie na ubrania brak, na strawe ciepla - doslownie na wszystko brak.

i już nie wspomnę, że dlaczego nie pojanosikowujesz na pieniądzach innych partii :D

Tez się tego obawiam.

Co do reszty zawsze uwazałam, że polityka zagraniczna powinna byc wytyczona i konsekwentnie realizowana, nieleznie od ekip rzadzacych. A przynajmniej powinny byc okreslone zasadnicze priorytety, tak by nie powodowac konwulsji na zewnątrz i sciagac na nas jakichs afer.

Kurczę politycy przychodza i odchodza a gospodarka musi sie kręcić.

A co do niedzwiedzia to orzech najtrudniejszy. Ale cóż, jak ktoś chce władzy to pewnie ma pomysły jak to zrobić :wink: bo inaczej by się nie pchał, nie? :o :o :o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dropsiu ponieważ jesteś zainteresowany widzę, to wspiera to google pewnie jako przeciwwagę dla MicoSyfu. :lol:

Ma to zasilacz i kabel ukrytu w pasku. Jak nie masz prądu to składasz, kręcisz min. korbką i masz energi na 10 min w prężynie. 8)

Procesor ma mieć 500 MHz 1 GB pamięci Flash z Linuxem, 4 porty USB, WiFi oraz coś dla połaczenia z komórą. Na rysuneczku widzę głośniczki pada, a i rylec bedzie jak w obecnych Padach po ekranie.

Projekt poważny bo MIT.

Szacowany koszt ponizej 100 dolców.

Trzeba się pogodzić z tym że obecnie jesteśmy II Świat, a będziemy III. Jak już wszystko wyprzedamy.

No bo po co Vattenfal, tak ładna słowiańska nazwa się na ostro reklamuje.

jareko no właśnie.

Chociaż trąca to zoologią, to masz rację nie należy się do niedźwiedzia łobracać tyłem. Bo on jurny jest.

Problem w tym że jak do Białego się obrócisz przodem to z tyłu cię Czarny maca. Na południu lwy co pamiętają jak się niedźwiedź Biały wybrał na polowanie za pomocą Orła Białego w 68. Na północy Mrze, nasze Morze... ale jak nas do niego przyprą to już oba niedźwiedziae tam swoje rury zamoczyć planują. Chcieli my lwa użyć Albiony, ale się okazało że jak tylko my do niego tyłem to on też do nas zoologicznie podchodzi.

Cholera atrakcyjny ten nasz Orzeł Biały.

Trzeba nam było za godło wybrać se jeża. Zwinęlibyśmy się w kulkę i niechby kto spóbował. :oops: :roll: 8) :lol: 8)

Ale jesteśmy z pod znaku Orał Białego.

Wobec powyższego trzeba na robić kręcioła.

PS. Łoszczędzać na kręcioła bo bez Orkiestry to nam służba zdrowia padnie.

Gość gregmena

Xeno, ale dajmy wolność ludziom, żona moja NPR, Ty może tabletki (nie wiem i to chyba nie ważne) albo inna forma, albo jak jareko napisał podwiązanie, wszystko jest OK, różnie są drogi i już, wielokrotnie podkreślałem antykoncepcja to wolny wybór, zgodzisz się ze mną???

dlatego ludzie rożnie wybierają czy ze względu z obawy przed rakiem czy z religii (wiadomo dla katolików nie sa dopuszczalne tabletki hormonalne), to każdego wybór...

dropsiu, ale nadal nie rozumiem z czego wywnioskowałaś, że mogę uważać że Lubińska to...