pobik 15.10.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 WitamMam nastepujace pytanie. Czy na dzialce o pow 1200m2 i wymiarach 24x50 jest szansa zmiescic dom, pompe ciepla (pionowa), POS i ujecie wody ??, wiem ze POS musi byc od ujecia wody oddalony o 35m a co z reszta?? i czy musze miec to wszystko rozysowane w projekcie w momencie skladania o pozwolenie na budowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 17.10.2005 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Nikt nic mi nie odpowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 17.10.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Nie wiem jak z pompą ciepła ale POS i ujęcie wody to muszą być od siebie chyba 30m a nie 35m ??? Upewnij się. A jeśli nie wiesz, czy się zmieszczą to weż kartkę narysuj dziąłkę w skali i potem pomierz odległości . To tak żartem. Ja widzę nawet bez kartki, że 30 między POS a ujęciem wody to spokojnie można rozplanować. U siebie próbowałem i tylko ekstremalnie po przekątnych by się dało a u Ciebie to nawet nie trzeba przekątnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts