ave 06.07.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 cześć Jabko pozdrówka jak pokazesz jakies zdjecia, to też coś więcej napiszę, a na razie... nie mam sił, bo myłam okna - mimo deszczu - fajn ie było (te okna oczywiście w domu, w mieszkaniu nie chciałoby mi się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 14.07.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 jabko czy sprzęt agd kupowaleś gdzies na internecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 cześć Jabko pozdrówka jak pokazesz jakies zdjecia, to też coś więcej napiszę, a na razie... nie mam sił, bo myłam okna - mimo deszczu - fajn ie było (te okna oczywiście w domu, w mieszkaniu nie chciałoby mi się ) ave czy przemycasz potajemnie zakamuflowaną wiadomosć ze mieszkasz już w swoim domku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.07.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 jabko czy sprzęt agd kupowaleś gdzies na internecie? Tak Beciątko Kupiłem to w sklepie e-janki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Jabko, fajne zakupiliście płytki do salonu Mamy takie same na górze w holu, tylko ten jaśniejszy kolor jest ciut ciemniejszy Lubię te płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 14.07.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Kuluś To Iron z Paradyża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 14.07.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 I co się tak cieszy moje też z Paradyża, ale nie pamiętam czy iron, czy non iron nie tylko Hiszpania u mnie kotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.07.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Ładne te Twoje płytki do salony. Zdradzisz co to takiego, bo się nie mogę doszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 15.07.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Czy dobrze widzę, ze te jasne płytki mają takie wgłębienia? Jestem ciekawa jak będzie się sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 15.07.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 ave czy przemycasz potajemnie zakamuflowaną wiadomosć ze mieszkasz już w swoim domku ?? nie, ale czesto przebywam mężowi zdarza sie nocować... beze m,nie płytki będziemy mieć chyba podobne : my mamy sophistic - z paradyża: http://images26.fotosik.pl/27/a81867b53ab306cbm.jpg twoje są ..."eleganciejsze" (usłyszałam takie iokreslenie w sklepie ) u nas mniejszy domek i ma być bardziej wsiowo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 15.07.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Hej, masz śliczne fronty mebli kuchennych, czy możesz napisać kto Ci je będzie robił?Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 15.07.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 ... u mnie kotku ...a drapiesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 15.07.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Ładne te Twoje płytki do salony. Zdradzisz co to takiego, bo się nie mogę doszukać To kolekcja Iron z Paradyża Czy dobrze widzę, ze te jasne płytki mają takie wgłębienia? Jestem ciekawa jak będzie się sprzątać Mają Nie są równe jak lustro. A sprzątać się będą super ... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 15.07.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 ... mężowi zdarza sie nocować... beze m,nie ... Bliskie kontakty z sąsiadką dadzą wam obopulną korzyść i dobre sąsiedzctwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 15.07.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Hej, masz śliczne fronty mebli kuchennych, czy możesz napisać kto Ci je będzie robił? Ela Fronty są kupowane na wymiar w firmie "Wiech". A robił będzie znajomy meblarz. Koszt 5500zł za 6,25mb mebli (ale mało cudowania, koszy itp. Tylko dwa, amorki na zamknięciach drzwiczek, uchwyty z ceramiką i to tyle. Oczywiscie lodówka, zmywarka, piekarnik i mikrofala w zabudowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 22.07.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 dzięki, a tak swoją droga to Cię podziwiam za te dokładne wyliczenia, co do złotóweczki, no, no gospodarz jak się patrzy /albo księgowy /. Mnie już dawno umknęło co i ile kosztowało, chociaż jedno jest pewne - kasy przydałoby się więcej. Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.07.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Właśnie dlatego staram się zapisywać każde wydatki żeby wiedzieć ile i na co wydałem.Mysle że do tej pory nie zapomniałem w sumie o więcej niż 300zł więc wydatki są bardzo dokładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.07.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Jabko! Ty się juz wykańczasz!!! Nie zagladałam jakis czas do Twego dziennika a tu proszę... agd, mebelki A ja w polu Zazdroszcze! miłego meblowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 26.07.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Niedługo stuknie 200 000. Będzie okazja coś wypić Pozazdrościć, oj pozazdrościć samodyscypliny. Jeśli można, o ile się da na obecne pop... warunki, będę brał przykład z Mistrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.07.2007 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Jabko! Ty się juz wykańczasz!!! Nie zagladałam jakis czas do Twego dziennika a tu proszę... agd, mebelki A ja w polu Zazdroszcze! miłego meblowania Wykańczam się ? TAK. Mogę się zgodzic z tym stwierdzeniem AGD kupione po to by można było zacząć bezpiecznie robić meble kuchenne. A sypialnie tak za wcczasu kupiliśmy bo ładna była i niedroga I Ty nie narzekaj bo z początków pamietam tylko zieloną łączkę i barak blaszany a dziś widze że masz juz więźbę. Przy moim samodzielnym dłubaniu pewnie wprowadzisz się szybciej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts