Jaskier 27.10.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Ja tez raczej bym bym za podwieszanymi, wiadomo - estetyka, wygoda. Nie wiem, po prostu stojace mi nie odpowiadaja. A ze koszta troche wyzsze? Coz, za przyjemnosc trzeba placic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 27.10.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 ja jestem w dziwnej sytuacji bo zdecydowalem sie na kolo ego - ale stojace ale spluczka bez stelaza kosztuje drozej niz ze stelazem, wiec mam (bede) stajacy ale ze stelazem ktos tak kombinowal? pasuje? tez mam ego stojaca i za stelaz geberita zaplacilem niecale 300PLN. Ze stelazem kosztuja okolo 700PLN wiec nie wiem co za spluk wybrales. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 27.10.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 andre59 I stąd moje pytanie. Nie chcę iść w koszty, bo już mamy tyle naknocone z tym domem, że myślimy o sprzedaży na parę lat. Nie węzmę ze sobą kibla pod pachę, ale z drugiej strony widzieliśmy jak sąsiedzi mają nieestetycznie zamontowany stojący z poziomym odpływem. Chcę tanio, ale nie byle jak. no wlasnie to bylo kolejnym zrodlem moich dylematow - dostac estetyczny kopakt w rozsadnej cenie (tzn ponizej 1500PLN) to bardzo trudne. moje stojace ego wyszlo 400PLN taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 27.10.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Użytkuję podwieszane sedesy od trzech miesięcy. Bajka jeżeli chodzi o utrzymanie w czystości. Teraz to standard, nawet w przedszkolu zamontowliśmy takie dla dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gremon8383 08.08.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 mam pytanie... czy taki podwieszany kibelek można zamontowac w łazience gdzie ściany są z płyt g-k? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts