Elfir 11.07.2016 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 jaki polecacie zestaw garnków indukcyjnych? czy taki zestaw nadaje się na prezent ślubny? Polecam używanie wyszukiwarki, zanim założysz nowy temat. Szansa na to, że nikt wcześniej nie poruszył tematu, o jaki chcesz zapytać jest bardzo mała. Łączę z istniejącym tematem. Czy się nadaje na prezent? A młodzi sobie takowy zażyczyli? Jeśli nie to nie ma co uszczęśliwiać ludzi na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
home_lover 17.03.2020 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 jaki polecacie zestaw garnków indukcyjnych? czy taki zestaw nadaje się na prezent ślubny? Obecnie nawet garnki emaliowane nadają się na indukcję Ja mam stalowy zestaw garnków na indukcję, ale widziałam też takie emaliowane, w pięknym tradycyjnym stylu a czy nadają się na prezent ślubny? pewnie i się nadają, ale warto dopytać parę młoda, czy potrzebuje, a jak tak to czy chce garnki emaliowane, garnki stalowe, a może garnki z powłoką non-stick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts