kuleczka 07.07.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 No coz Wygralas konkurs Kulka W nagrode moze Cie House luksusem powozi Po Tapanzee Bridge, strachu napedzi to bedziesz latwiejsza nooo i będę miała wreszcie co tym kwiatkom poopowiadać bo teraz to jestem jak lelija nudy na pudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.07.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Kulka - gratuluje wygranej fotel prosto z luksusa , cala cielakowa rodzina pooszlaa http://www.edra.com/album2/15/zoom/15.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2007 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Znaczy mamy kolor tego cielaka wybrac czy jak? Mam dla AnSusi kominek chyba http://www.21stcenturyvillage.com/images/directoryimages/europeanhome/Contemporary_hole_in_the_wall_fireplaces.jpg Jakby ktos przechodzac mijal kominek narozny i kamieniem jakos udekorowany to poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.07.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Zosia, jesteś bezwzględna przecież jak House to zobaczy, nie zaśnie z zazdrości tyle luksusu na jednym fotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.07.2007 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Jakby mial nie zasnac to pol biedy , gorzej jak peknie Musze sie pochwalic drzwiami ,bede miala takie , tylko ciemniejsza rame. http://www.millworkforless.com/images/mai/BE200E.gif Taki bylby dla mnie akuratni , tylko gdybym mogla znalezc taki jakis narozny , tak dla pewnosci http://www.roc-con.com/webs/000288/images/tncfireplace-450.jpg A tutaj to mozna fajnie kapuste zakisisc http://img.timeinc.net/aolhome/i/basics/Bathrooms/bathrooms_88-4_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.07.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 rrmi - siem wzruszylam z racji kominka i krzeselka, ale...lavenda wstrzasla mna najbardziej ...to jednak na mnie dziala uprzejmnie donosze, ze kominek miec bede taki, tylko grafitowy a nie czarny: http://www.kamna-scan.cz/IMAGES/dsa5z.gif No i stetatytu do niego szukam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2007 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Zosiu Co do pumeksowatego trawertynu jestem jak najbardziej za . Tyle , ze cena mnie jakos powstrzymuje U nas ten co mi sie widzi jest po 399 m2 Musialabym na to co bym chciala polozyc kupic ok 50m2 A co Ty kombinujesz? Dla mnie wyglada to super i wcale nie jest upierdliwe jak sie o tym mowi, tym bardziej , ze Ty masz dobry odkurzacz w postaci Jagusi Poza tym nie uwazam , zeby korzystac tylko z praktycznych rozwiazan. Patrz na moje drzwi ,zasadniczo to bez sensu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.07.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Zosiu Co do pumeksowatego trawertynu jestem jak najbardziej za . Tyle , ze cena mnie jakos powstrzymuje U nas ten co mi sie widzi jest po 399 m2 Musialabym na to co bym chciala polozyc kupic ok 50m2 A co Ty kombinujesz? Dla mnie wyglada to super i wcale nie jest upierdliwe jak sie o tym mowi, tym bardziej , ze Ty masz dobry odkurzacz w postaci Jagusi Poza tym nie uwazam , zeby korzystac tylko z praktycznych rozwiazan. Patrz na moje drzwi ,zasadniczo to bez sensu . piękne są te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 piękne są te drzwi no w koncu AnSi no to ladnie Ci ten kominek pewnie wyjdzie . Jakie sciany beda ? Kolor znaczy? Jak pogoda na pomorzu? Da sie po plazy przeleciec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.07.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 stetatytu do niego szukam... czy Ty sie nie wyrazasz AnSi ? a co to jest ? bo moze mam rrmi piekne te drzwi, a brak sensu dodaje im uroku One wejsciowe maja byc czy wewnetrzne do "salonu" ? wlasnie z tym pumeksem - to go bym kombinowala na podloge na dole , ale tez bym potrzebowala z 50- 60 m kw .. Jak zobaczylam cene - to od razu sie ucieszylam, ze mam klopot z glowy i juz nie musze myslec no, ale wczoraj wlazlam do castoramy - i oni tam nie dosc ze maja, to jeszcze w promocji , niestety. Po jedyniutkie 90 i 120 za mkw - w zaleznosci od wymiaru plytki. Moze to nic nie warte.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2007 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 No cos sie naszej AnSi w nazewnictwie pomieszalo , ale mysle , ze Jej wybaczymy , bo same nie madrzejsze jestesmy Zosiu Widzialam ten w Casto , ale on jakis taki cienkawy jest . Od biedy to pewnie moze byc , no nie wiem. Zwlaszcza jakby nie widziec tego po 399 wczesniej toby bylo calkiem dobrze Te drzwi to do domu , na salony drzwi nie bedzie wcale. Poki co odkurzacz centr rozmierzam , bo zamowic juz czas , wylewki zaraz i lepiej , zeby na to nie czekac . Ja to juz musze o podlogach myslec na powaznie i kupowac poki mam na to czas. A Ty jaka podloge w salonie planujesz? Bo ja wciaz pomiedzy plytkami i czyms tam sie motam i nie wiem. Na pewno wiem , ze bedzie ta podlogowka.. Z hamerykanskiego wewatka nam sie polskie zyciowki robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.07.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 stetatytu do niego szukam... czy Ty sie nie wyrazasz AnSi ? a co to jest ? bo moze mam . Na wklad czy na obudowe szukasz tego steatytu AnSi ? PS Ansusia sie przeliterkowala z tym stetatytem, a Wy od razu , ze sie wyraza A fe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Oj pomieszało mi sie...to pewnie od tego wiatru. Na poleczke malutka chce tego steatytu, taki maly kawalek 1m x 50cm, o grubosci 3 cm rrmi - jesli o plaze chodzi - to przeleciec sie mozna i to dosc doslownie, wieje troszke A co, przyjezdzacie? Wojtus - dobrze, ze chociaz Ty wyrozumialy jestes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.07.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Oj pomieszało mi sie...to pewnie od tego wiatru. Na poleczke malutka chce tego steatytu, taki maly kawalek 1m x 50cm, o grubosci 3 cm Poszukaj u rzezbiarzy, to ich material. Kamieniarze niehetnie sie tym bawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.07.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Wiem Wojtku, bo sprawdzilam prawie wszystkich kamieniarzy w okolicy, mam jeszcze jeden adres do Krakowa do dostawcow kamienia - reklamuja sie, ze kazdy kamien dostarcza - moze tam cos znajde, a jesli nie....Rzezbiarze mowisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 08.07.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Wiem Wojtku, bo sprawdzilam prawie wszystkich kamieniarzy w okolicy, mam jeszcze jeden adres do Krakowa do dostawcow kamienia - reklamuja sie, ze kazdy kamien dostarcza - moze tam cos znajde, a jesli nie....Rzezbiarze mowisz... Tak rzezbiarze a do celow technicznych wiem, ze sciaga go bankowo Tulikivi i tam z pewnoscia dostaciesz go w plytach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.07.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Dziekuje Wojtku, powiedz mi tylko jeszcze, gdzie tego Tulikivi szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.07.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Dziekuje Wojtku, powiedz mi tylko jeszcze, gdzie tego Tulikivi szukac? wybaczcie, ale ta rozmowa jest przednia!!! jak sobie wyobraże AnSi, szukającej steatytu u Tulikivi Wybaczcie amatorce niewiedzę, ale co się pośmiałam to moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.07.2007 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 ja to nawet nie wiedzialam co to jest ten ste ..cos tam. Musialam z wrodzonej ciekawosci poszukac . Jak to dobrze miec adwokata Pacz AnSusia co Ci na starosc przyszlo , po rzezbiarzach sie tulac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.07.2007 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 ja tez nie mialam pojecia co to ten statyw czy jak tam - a nie zebym sie wymadrzala czy cos . o nie. bylam w castoramie ogladac ten tam. e tam. raczej nie. najbardziej to bym lubila miec drewno, ale na ogrzewanie podlogowe to tak slabo chyba.. myslam jeszcze o pytkach typu coto - no takiej naturalnej ceramice/ terakocie. Ale nie wiem czy nie za ciemno i przasnie. ja znam jednego rzezbiarza. ale w drewnie. taki pech ps rrmi Wasze drzwi nie maja klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts