Nikoru 23.01.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 Mi się marzy wełniany, taki we wzorki. Będzie z pewnością niebrudzący. Coś w tym stylu:http://www.carpetvista.pl/carpets_img/16016/mid/dywany_Mashad_390x290.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 Co prawda nie mam jeszcze dywanu, ale zamierzam mieć jasny. A pies - w dni błotno - śniegowe schnie pół godziny w wiatrołapie. Ma tam chodnik. Jak jeszcze troszkę poskacze z radości, ze może wejść, to już łapy ma czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomarancza89 19.07.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Co myślicie o dywanach na podłodze? hit czy kit? gdzie kupujecie dywany, czym się sugerujecie przy zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkot 19.07.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Wyrzuciłam wszystkie dywany i jestem z tej decyzji bardzo zadowolona.Zniknęło siedlisko kurzu i w moim przypadku siedlisko kłaków, ponieważ posiadam koty perskie.Nie znaczy to że dywany mi się nie podobają. Jednak ładny dywan to niestety dywan drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Weronikaaa 19.07.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Jeżeli chodzi o dywan na całej podłodze to jest to zdecydowanie kit, jednak jeżeli już bardzo Ci zalezy na dywaniku to proponuje jakis niewielki dla ozdoby całego pomieszczenia;) plusem nieposiadania dywanu w całym pokoju jest zdecydowanie mniejszy problem z czyszczeniem podłogi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.07.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 jestem na nie dla dywanów z powodu mojego lenistwa - nie idzie tego tałatajstwa doczyścić bez turboszczotki i odkurzacza piorącego. Bo niestety, szkoda mi na razie kasy na dywan z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomarancza89 20.07.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 dzięki może faktycznie warto zainwestować w jakiś mały skromny dywanik i wziąć przy okazji środki czyszczące by życie sobie ułatwić macie jakieś doświadczenie ze sklepem Komfort? jakieś cenne rady może? planuję się tam wybrać i póki co przeglądałam stronę http://www.twoj.komfort.pl i ogólnie wizję pokoju jakąś mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KOCIAK 26.07.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ja też jestem przeciwnikiem tradycyjnych dywanów. Szkoda zdrowia na dopieranie zabrudzonego dywanu. Preferuję takie, które jestem w stanie wyprać w pralce, wysuszyć na ogrodzie i sprawa załatwiona. Owszem porządny dywan sprawia wrażenie przytulności we wnętrzu, ale ja stawiam na funkcjonalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 27.07.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 A ja uwazam ze dobrze dobrany dywan moze nadac ciepla i charakteru wnetrzu. Mówię o małym zgrabnym dywaniku na plytkach badz drewnianej podlodze np. miedzy dwoma kanapami. Uwielbiam takie stare klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.07.2010 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 A ja jakoś tak mam, że podoabją mi sie tylko bardzo drogie, wśród dywanów o przystępnej cenie nie znalazłam nic ciekawego, więc zrezygnowałam. Mam tylko dywany w pokojach dziecięcych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 27.07.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Ja jestem za dywanami, ponieważ pomieszczenia bez nich wydają się takie surowe. zimne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alladyn71 27.07.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 A ja jakoś tak mam, że podoabją mi sie tylko bardzo drogie, wśród dywanów o przystępnej cenie nie znalazłam nic ciekawego, więc zrezygnowałam. Mam tylko dywany w pokojach dziecięcych. Mam ten sam problem ....niestety nie tylko z dywanami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnika 28.07.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 U mnie będą w salonie obok naroznika pod stołem, żeby nóżkom nie było zimno....No i u dzieci, w sypialni u nas, ale to takie małe ok. 1,5 x 1,2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aczuc 28.07.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 dla mnie bez dywanu, tak jakoś pustoa bez dywanu i chociażby zasłon -to już surowizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 29.07.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ja kieruję się przeznaczeniem na dole mam same płytki i panele i tak zostanie, bo to jest ładne i wygodne, w salonie nie wyobrażam sobie dywanu na panelach, które mają zdobić, mam zamiar rzucić tylko jakąś skórę przed kominkiem, dla mnie dywan to przeżytek natomiast na górze patrze na funkcjonalność do sypialnii mam panele i bedzie malutenki dywanik chyba kolo lozka w dzieciecym bedzie wykładzina miekka, ale krotka, taka, zeby mozna bylo siedziec i sie bawic, latwo odkurzyc, wytrzec i zeby nie wchodzila jakas plastelina, czy cos podobnego.. w pokoju, w ktorym chce zrobic siliownie bedzie wykladzina miekka ale taka zeby mozna bylo swobodnie sobie pocwiczyc moja polówka tez chce wykladzine w swoim, bo lubi siedziec na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 29.07.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ja kieruję się przeznaczeniem na dole mam same płytki i panele i tak zostanie, bo to jest ładne i wygodne, w salonie nie wyobrażam sobie dywanu na panelach, które mają zdobić, mam zamiar rzucić tylko jakąś skórę przed kominkiem, dla mnie dywan to przeżytek Panele zdobią? Mamy to samo na myśli? Panele laminowane? Mnie domy bez tkanin wydają się nie do końca urządzone. Ale cóż, taki teraz trynd, aby okna i podłogi pozostawiać nagie. W niektórych wnętrzach taki minimalizm wygląda dobrze, ale na ogół powoduje on u mnie wrażenie zimna i pewnego niedokończenia w urządzaniu. Wrażliwym akustycznie przeszkadza też echo utrudniające nawet zwykłą rozmowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomarancza89 29.07.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 w Komforcie można wypożyczyć odkurzacze piorące za 1zł tylko trzeba zapłacić za płyn ciekawi mnie ta opcjanp. ja na panelach nie wyobrażam sobie dzieci szurających krzesłami i zarysowań dałabym im dywanik byłoby bezpiecznieja jak np. u Was przedstawia się sprawa z choćby dywanikami łazienkowymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 30.07.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 My dywanikow łazienkowych nie posiadamy (podłogówka).Do wychodzenia z wanny służą nam takie niewielkie,grube ręczniko-dywaniki z Ikei.Mam ich chyba ze trzy czy cztery.Codziennie wrzucam go do pralki a na wannę wykładam świeży.W pokojach dzieciaków mamy dywaniki raczej dla podkreślenia klimatu niż z powodu rysowania paneli.Pod każdym krzesłem przylepiliśmy do nóżek podkładki filcowe (świetnie zbierają kurz ) a pod krzesłami z kółkami kółka oblepiam grubą taśmą-tą czarną i co pewien czas wymieniam.Nawet ciszej i delikatniej chodzą Każdy dywan ma podkładkę antypoślizgową.O odkurzanie się nie martwię (roboclean i już ) Uważam,że pokój bez dywanika bardziej się kurzy bo wszystko przy każdym stąpnięciu osiada na meblach i ścianach a dywanik pełni tu rolę buforu.Ogólnie i tak odkurzam codziennie tzw.rynki a raz w tygodniu całość-to najlepszy sposób na kurz-proszę mi wierzyć.Odkurzenie rynków domu o powierzchni 170m2 zajmuje mi ok.20 minut ale co to jest wobec wieczności;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 04.08.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Uważam,że pokój bez dywanika bardziej się kurzy bo wszystko przy każdym stąpnięciu osiada na meblach i ścianach a dywanik pełni tu rolę buforu. No proszę, a ja myślałam że mi się tylko wydaje że tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela_ap 04.08.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 dywan mam tylko w salonie pod stolikiem kawowym, szkoda mi zakrywac drewnianą podłogę dywanami mam natomiast problem z dywanikami do łazienki - od jakiegoś czasu bezskutecznie poszukuję dywanika do łazienki w kolorze brąz czekoladowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts