Gajka 02.01.2003 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Kochani, nie mogę wejść na Forum do godziny 15-16 Zupełnie nie rozumiem jaka może byc tego przyczyna? Wszystkie inne portale działają sprawnie, portal muratora również, jedynie FORUM nie chce zaskoczyc Czy ktos wie co jest tego przyczyną? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 02.01.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Czy masz stałe łącze, czy łączysz się poprzez modem?Poza tym, czy wchodzisz na forum korzystając z adresu http://forum.murator.com.pl/index.php , czyhttp://fabrika.pl/bb/ .Spróobój obydwu adresów. Jeżeli będzie bez zmian, może pomoże Ci ktoś inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 04.01.2003 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2003 Dzięki Sanipro za zainteresowanie Mam stałe łącze, z podanych adresów też nie działa. No cóż, w poniedziałek wpadnie zaprzyjaźniony informatyk, może ustali przyczynę i ją zlikwiduje. Dziwne jest to nawet dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.01.2003 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Gajka - a w innych godzinach możesz Jeżeli nie mogłabyś się połączyć w ogóle, to podejrzewałbym, że szef (lub program śledzący) Ci założył szlaban na tę stronę, bo za często używasz. Ja nigdy nie miałem tego typu kłopotów ani w pracy, ani z domu, ani z zagranicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 05.01.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Frankai, to Ty nawet z zagranicy ślesz wiadomości?Was nie dogoniat, Frankai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 05.01.2003 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Oj, to prawda. Blokad nie mam, może cos z przeglądarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.01.2003 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2003 Gajka - nic innego mi nie przychodzi do głowy. Jedyna szansa to wizja lokalna w momencie problemów. Rafter - zgadza się - z Rosji też "nadawałem". Dokładnie z Surgutu na Syberii, a poza tym jeszcze z kilku innych miejsc, ale tu nie o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 16.01.2003 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2003 Problem został zlokalizowany, lecz nie usunięty. Widocznie tak ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 06.02.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 No dzisiaj to chyba sniegiem druty zasypało. Od rana nic aż do teraz. Becik - dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 06.02.2003 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2003 Potwierdzam, dzis bylo niemozliwe wejscie na FORUM, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 15.05.2003 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Znalazłem magiczne słowo na wypadek, gdy dostęp do forum jest utrudniony. Tym słowem jest Frankai. Wchodzę na stronę http://www.google.pl/, wpisuję Frankai, lub murator Frankai i w ciągu 10 sekund jestem na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.05.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Rozbawiłeś mnie Sanipro - nie wiedziałem, że można mnie użyć do takich celów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 16.05.2003 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 I jak my wtedy znajdziemy naszego lidera? Sanipro Muszę sprawdzić twój patent? Ale pomysł bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 16.05.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Sprawdziłam, faktycznie działa także na wpisanie nicków: Sanipro, Opal, Majka, Pitbull, i wszystkich innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 16.05.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Mam nadzieję, że nie naruszamy prawa do używania ników. W przeciwnym przypadku zjazd "forumowiczów" zorganizuje nam ktoś z zewnątrz. Nie będzie można wtedy wykręcić się od przyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 16.05.2003 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Sanipro - nie bój się. Gdyby były zastrzeżone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 16.05.2003 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Sanipro, moze mnie od pracy papierkowej uratowales? Sprawdze ten sposob w poniedzialek. Czego to sie czlowiek tu nie nauczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts