Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Kasi+Damiana (R)

Willie

Recommended Posts

• Odpowiedzi 338
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pod względem wystroju wnętrz coraz bardziej mnie zaskakujecie in plus... Może macie kiedyś chwilę czasu? Z chęcią zobaczył bym w realu to wszystko.. :oops:

Dzieki KZE- czasu brakuje zawsze :oops: :( chyba to normalne w trakcie budowy czy wykańczania domu.

Cały czas cos nowego do zrobienia. :evil:

Zapraszamy , jak bedziesz miał chec sie wybrac poprostu dzwoń wczeœniej :wink: do Damiana czy do mnie. Czas na spotkanie zawsze się znajdzie :wink: .

Pozdrawiam :wink: ,

KasiaR

P.S. Może po "wszystkich œwiętych" bedzie lepiej z czasem u nas. :wink:

OK.

Zadzwonię. Na razie mam skręcona nogę, a poza tym nadal nie kupiłem samochodu. A bez samochodu z Żoną w ciaży i małym dzieckiem to chyba nie da się... :( W każdym wypadku zapamiętałem zaproszenie i postaram się zrealizować. U mnie zresztą tez kiepsko z czasem... :-?

Mówicie, że od nowa budować? Muszę chwilę pomieszkać, ale od czasu do czasu zastanawiam się co to by było jakbym drugi dom budował.. :o No, ale pierwszego nie skończyłem, więc wolę poczekać choć do końca budowy.... :lol:

• 2 weeks później...
Kasiu jak z gazety o wnetrzach...Masz talent dziewczyno!!! :D

Dzieki Zeljka :oops: Ciesze ,że sie podoba . W schodach bark poreczy która bedzie przymocowana do ceglanej œciany no i stopnie będš z jasnego drewna lakierowane na wysoki połysk. Ale to jeszcze nie teraz - fundusze na ten rok juz sš rozdysponowane na inne rzeczy. Bo dom to skarbonka :wink: :lol:

Pozdrawiam serdecznie,

KasiaR :wink:

Macie przepiekny domek !! wielkie gratulacje. Pewnie powiem cos niepopularnego, ale często oglądam dzinniki i widze jak rosna mury a potem załamuje się lekko co ludzi z takimi pieknymi murami robia - w sensie wykonczenia, ale wiadomo torzecz gustu. U was mi sie bardzo podoba, choc sama mam zapedy takie bardziej wiejskie, u was jest wszystko przemyślane i nie przesadzone - super - no i te wielkie okna - cudo. Niestety nie zdązyłam przeczytać calego watku i dlatego mam pytanie o projekt waszego domku. jaki to projekt?? I jaka macie wielkość działki. My dopiero jesteśmy na etapie wyboru projektu, jutro odbieramy Warunki zagospodarowania :) Podoba mi sie bryła waszego domu dlatego jestem ciekawa co to za projekt.

Macie przepiekny domek !! wielkie gratulacje. Pewnie powiem cos niepopularnego, ale często oglądam dzinniki i widze jak rosna mury a potem załamuje się lekko co ludzi z takimi pieknymi murami robia - w sensie wykonczenia, ale wiadomo torzecz gustu. U was mi sie bardzo podoba, choc sama mam zapedy takie bardziej wiejskie, u was jest wszystko przemyślane i nie przesadzone - super - no i te wielkie okna - cudo. Niestety nie zdązyłam przeczytać calego watku i dlatego mam pytanie o projekt waszego domku. jaki to projekt?? I jaka macie wielkość działki. My dopiero jesteśmy na etapie wyboru projektu, jutro odbieramy Warunki zagospodarowania :) Podoba mi sie bryła waszego domu dlatego jestem ciekawa co to za projekt.

Witam :D , Dziekuje bardzo za miłe słowa. Ciesze sie bardzo ,że Ci sie podoba.

Jest to projekt indywidualny około 300m2 (parter 150m2 + garaz 2 miejscowy około 34m2 + poddasze tyle samo co parter - skosy oczywiœcie).

Podobało nam się kilka domów z projektów gotowych (m.in. Wierzba z pracowni Dom na horyzoncie), ale w kazdym z nich było jakieœ ale. A to za mały salon, a to bez kominka itp.

Wkońcu sami rozrysowalismy rzut parteru - rozmieszczenie pomieszczeń i poszukaliœmy architekta w rozsadnych cenach , pokazalismy nasz rysunek i za 3-4 tni odebralismy gotowy projekt.

Działka ma 1540m2 (około 36m x 43m), ale dom oczywiscie zajmuje mniej niż powierzchnia działki.

Jeżeli macie ochote zobaczyc nasz dom i bedziecie w okolicach Wawy - to zapraszamy oczywiœcie :wink:

Pozdrawiam,

KasiaR :wink:

http://images3.fotosik.pl/249/aa7c1a297ebf85dcmed.jpg

dzieki za odpowiedź, prawdę mowiąc to wlaśnie podejrzewalam, że to indywidualny projekt :) Rzut wygląda bardzo fajnie, choc my osobiscie musimy mieć taras na prawej stronie domu. No i w ogóle duży ten wasz dom :) My właśnie mamy upatrzone 3 projekty natalia z mg projekt, Wierzba II i melodia. Pewnie na etapie adaptajci wieziemy to co nam sie z tych 3 najbardziej podoba. No działeczkę też mamy znacząco mniejszą bo 930 metrów, no ale dzis wreszcie odebralismy warunki zabudowy i mozemy stawiac kolejne kroki!!!!

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Szanownym Państwu R: Kasi i damianowi ...

dziękując za życzenia ...

chcąc się zrewanżować ...

mając radość w głowie ... jutro już tam nie idę ....

Przesyłam życzenia Radości, Rodzinności, Rozwoju, i innych pozytywów na "R" na nadchodzące Święta BN i cały 2007 Rok.

:lol:

J69

PS. Właśnie zauważyłem na zdjęciu, że macie domek w bardzo podobnych barwach do naszego ... tylko Wasz dach jaśniejszy...