Xena z Xsary 27.10.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Kasia i ja tez mysle juz o następnym domu;) cos w tym jest;)pokaz, jaki będzie Twoj następny dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 27.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Kasia i ja tez mysle juz o następnym domu;) cos w tym jest;) pokaz, jaki będzie Twoj następny dom? Narazie to jeszcze taka słodka tajemnica . To tylko sa rzuty domu. Bryły jeszcze nie narysowałam . Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 27.10.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Pięknie, pięknie! Gratuluję medialnych sukcesów! To trochę schizofreniczne, ale ja,mimo, że jeszcze nie skończyłam budowy, już sobie po cichutku myślę, co ja bym zbudowała sobie w przyszłości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.10.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 To jakaś plaga czy co A myślałam, że tylko ja taka porąbana jestem a tu proszę, jest nas więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Piekny artykul. Co z Wami babami, jeszcze dobrze nie mieszkaja juz chca sie znowu budowac!? Cos mi sie wydaje, ze dobrze Wam szla ta budowa. No ale, zeby az tak budowanie pokochac!!!! Wszystko przede mna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.10.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Pod względem wystroju wnętrz coraz bardziej mnie zaskakujecie in plus... Może macie kiedyś chwilę czasu? Z chęcią zobaczył bym w realu to wszystko.. Dzieki KZE- czasu brakuje zawsze chyba to normalne w trakcie budowy czy wykańczania domu. Cały czas cos nowego do zrobienia. Zapraszamy , jak bedziesz miał chec sie wybrac poprostu dzwoń wczeniej do Damiana czy do mnie. Czas na spotkanie zawsze się znajdzie . Pozdrawiam , KasiaR P.S. Może po "wszystkich więtych" bedzie lepiej z czasem u nas. OK. Zadzwonię. Na razie mam skręcona nogę, a poza tym nadal nie kupiłem samochodu. A bez samochodu z Żoną w ciaży i małym dzieckiem to chyba nie da się... W każdym wypadku zapamiętałem zaproszenie i postaram się zrealizować. U mnie zresztą tez kiepsko z czasem... Mówicie, że od nowa budować? Muszę chwilę pomieszkać, ale od czasu do czasu zastanawiam się co to by było jakbym drugi dom budował.. No, ale pierwszego nie skończyłem, więc wolę poczekać choć do końca budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Kasiu, to super, czekam na fotki, bo jestem pewna, ze znow wyjda mi galy z wrazenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.11.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Ja tez czekam z niecierpliwościa na fotki oswietlenia schodów i salonu. na pewno jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 15.11.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 jak obiecałam tak zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.11.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Kasiu jak z gazety o wnetrzach...Masz talent dziewczyno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 15.11.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Kasiu jak z gazety o wnetrzach...Masz talent dziewczyno!!! Dzieki Zeljka Ciesze ,że sie podoba . W schodach bark poreczy która bedzie przymocowana do ceglanej ciany no i stopnie będš z jasnego drewna lakierowane na wysoki połysk. Ale to jeszcze nie teraz - fundusze na ten rok juz sš rozdysponowane na inne rzeczy. Bo dom to skarbonka Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 15.11.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 Och och och! Tylko tyle moge z siebie wydusić, bo mi dech zaparło z wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 16.11.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Och och och! Tylko tyle moge z siebie wydusić, bo mi dech zaparło z wrażenia Dzieki Dominikams , fajnie, że sie podoba Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 16.11.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2006 Macie przepiekny domek !! wielkie gratulacje. Pewnie powiem cos niepopularnego, ale często oglądam dzinniki i widze jak rosna mury a potem załamuje się lekko co ludzi z takimi pieknymi murami robia - w sensie wykonczenia, ale wiadomo torzecz gustu. U was mi sie bardzo podoba, choc sama mam zapedy takie bardziej wiejskie, u was jest wszystko przemyślane i nie przesadzone - super - no i te wielkie okna - cudo. Niestety nie zdązyłam przeczytać calego watku i dlatego mam pytanie o projekt waszego domku. jaki to projekt?? I jaka macie wielkość działki. My dopiero jesteśmy na etapie wyboru projektu, jutro odbieramy Warunki zagospodarowania Podoba mi sie bryła waszego domu dlatego jestem ciekawa co to za projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 17.11.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Macie przepiekny domek !! wielkie gratulacje. Pewnie powiem cos niepopularnego, ale często oglądam dzinniki i widze jak rosna mury a potem załamuje się lekko co ludzi z takimi pieknymi murami robia - w sensie wykonczenia, ale wiadomo torzecz gustu. U was mi sie bardzo podoba, choc sama mam zapedy takie bardziej wiejskie, u was jest wszystko przemyślane i nie przesadzone - super - no i te wielkie okna - cudo. Niestety nie zdązyłam przeczytać calego watku i dlatego mam pytanie o projekt waszego domku. jaki to projekt?? I jaka macie wielkość działki. My dopiero jesteśmy na etapie wyboru projektu, jutro odbieramy Warunki zagospodarowania Podoba mi sie bryła waszego domu dlatego jestem ciekawa co to za projekt. Witam , Dziekuje bardzo za miłe słowa. Ciesze sie bardzo ,że Ci sie podoba. Jest to projekt indywidualny około 300m2 (parter 150m2 + garaz 2 miejscowy około 34m2 + poddasze tyle samo co parter - skosy oczywicie). Podobało nam się kilka domów z projektów gotowych (m.in. Wierzba z pracowni Dom na horyzoncie), ale w kazdym z nich było jakie ale. A to za mały salon, a to bez kominka itp. Wkońcu sami rozrysowalismy rzut parteru - rozmieszczenie pomieszczeń i poszukalimy architekta w rozsadnych cenach , pokazalismy nasz rysunek i za 3-4 tni odebralismy gotowy projekt. Działka ma 1540m2 (około 36m x 43m), ale dom oczywiscie zajmuje mniej niż powierzchnia działki. Jeżeli macie ochote zobaczyc nasz dom i bedziecie w okolicach Wawy - to zapraszamy oczywicie Pozdrawiam, KasiaR http://images3.fotosik.pl/249/aa7c1a297ebf85dcmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 17.11.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 dzieki za odpowiedź, prawdę mowiąc to wlaśnie podejrzewalam, że to indywidualny projekt Rzut wygląda bardzo fajnie, choc my osobiscie musimy mieć taras na prawej stronie domu. No i w ogóle duży ten wasz dom My właśnie mamy upatrzone 3 projekty natalia z mg projekt, Wierzba II i melodia. Pewnie na etapie adaptajci wieziemy to co nam sie z tych 3 najbardziej podoba. No działeczkę też mamy znacząco mniejszą bo 930 metrów, no ale dzis wreszcie odebralismy warunki zabudowy i mozemy stawiac kolejne kroki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 05.12.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 zaje..........fajnie wygląda ściana z cegły jesteśmy pełni podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 08.12.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 WOW jestem pod wrażeniem waszego dziennika!!!! nie miałem czasu jeszcze poczytać bo siedze w pracy i mam tylko chwile przerwy... super pomysły, z gustem i za smakiem - takie są moje pierwsze ważenia. pozdrawiam!!! bede tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 21.12.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Kasiu Wam również zyczymy Wszelkiej pomyślności i spełnienia w te Święta oraz realizacji marzeń w Nowym Roku!! http://foto.m.onet.pl/_m/ee133c62cbc522d8d6c982e888926e42,5,19,0.jpg pozdrawiam słodko motyczka ps. dziękuję za życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek69 21.12.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Szanownym Państwu R: Kasi i damianowi ... dziękując za życzenia ... chcąc się zrewanżować ... mając radość w głowie ... jutro już tam nie idę .... Przesyłam życzenia Radości, Rodzinności, Rozwoju, i innych pozytywów na "R" na nadchodzące Święta BN i cały 2007 Rok. J69 PS. Właśnie zauważyłem na zdjęciu, że macie domek w bardzo podobnych barwach do naszego ... tylko Wasz dach jaśniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts