martynka1 16.01.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Kubolotku pięknie masz w domku ,cieplutkie kolory, piękna choinka i te przeróżne światła. Pięknie poprostu cudnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomki 4 16.01.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ciągle wracam do Twojego domku. Bardzo mi sie podoba kolorystycznie. Napisz proszę jakim kolorem pomalowałaś ścianę z półkami u Kuby. Planuję taki kolor do młodszej córki (podobno zielenie "uspokajają" ). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.01.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Rewelacyjnie urządzony...Kolory jak dla mnie...a najbardziej urzekają mnie schody chyba, mimo że jak pisałaś wcześniej coś tam było niezbyt idealnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 16.01.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 no ślicznie jest:) robi się tak domowo, sypialnia bardzo przytulna, pokoik Kubusia słodki, to już wczesniej pisałam, ale piesek przebił wszystko, jest słodziutki i śliczniutki, nic tylko go schrupać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 21.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 prosze sprawdz poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 23.01.2007 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Wkoncu sprawdzlam, grzejniki sa włoskiej firmy FARAL, a sciana w dzieciecym pokoju ta zołta to zdaje sie narcyz napewno dekoral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.01.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Kubolotku- jaki piękny słoneczny salon !! I mebelki w pokoju malucha fajniusie Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolia 05.02.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 http://img138.imageshack.us/img138/7940/a0491ke.jpg Kubolotku mam wielką prośbę dotyczącą tego zdjęcia - czy możesz mi powiedzieć jak jest zrobiona ta obudowa? Jakieś stelaże. takie zwykłe aluminiowe do płyt KG, czy coś innego? Chcę właśnie mieć tak wbudowane w blat z kafli 2 umywalki i moi kafelkarze nie mają koncepcji jak to zrobć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.02.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Kubololku-śliczny i z dobrym smakiem urządzony masz domek Nareszcie, przy końcu pokazałas wykończony kominek. On jak i pozostałe rzeczy wyszły bosko.Bardzo fajnie , kolorystycznie dobrałas kolor na ścianach Kubusia. Doczytałam, że twój Kubulek też w lipcu 2006 skończyła 2 latka. Mój dokładnie urodził się 31.07 pozdrawiam życząc szczęsliwego zamieszkiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 06.02.2007 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 tomki 4 wlasnie zauwazylam ze chodzilo ci o zielony kolor a nie zółty w dzieciecym pokoju, wiec zielony to soczyste winogrona z dekorala, kolia niestety nie mam innych zdjec z ta umywalka zeby ci pokazac jak to wyglada ale sa normalne profile aluminiowe pod spodem i na to ta zielona lyta, tez to meczyli ale zrobili:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert 100 18.03.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Bardo fajny domek ciepły, przytulny i urządzony bardzo gustownie. Wszystko przemyślane i dopięte na ostatni guzik. Sper ! Mam pytanie do kolorystyki a dokładniej chodzi mi o kolor (rodzaj farby) ścian w kuchni, przedpokoju przy schodach, w salonie i na kominku. Odnośnie salonu piałaś, że to farba z dekorala kremowe mango a jaka jest ta ciemniejsza na kominku? Czy mogłabyś mi napisać jakie panele macie w pokojach. Z góry dziękuje Kapi A domek super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.03.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 piękny domek ! piękne wnętrza ! życzę Ci oby mieszkało się Wam w nim pogodnie i radośnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 19.03.2007 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ivonesca i Robert dziekuje bardzo za pochwały:),Robert wielu nazw juz nie pamietam ale co moge teraz to odpisuje , wszystkie pokoje w domu mamy pomalowane farbami z dekorala, w kuchni mamy dwa kolory(moze na zdjeciu tego nie widac) to narcyz i piasek pustyni, w przedpokoju i na schodach mamy polozony tynk akrylowy ten co sie daje na zewnatrz domu nr koloru nie pamietam , jesli ci zalezy to sprawdze, jesli chodzi o salon to naokolo jest kremowe mango, sufit i sciana za kominkiem to szlachetny bez, a kominek to calkiem co innego tzn.kominek tez ma na sobie taki drobny kamyczek a pozniej zostal przymalowany jakas farba i to nie jest dekoral, w tej chwili nie pamietam ani nazwy ani firmy ale sprawdze jesli ci zalezy, a jesli chodzi o panele to o co dokladniej ci chodzi, bo w kazdym pokoju mamy inne, chcesz nazwe kazdych czy tylko firme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert 100 19.03.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Dziękuję bardzo za odpowiedź w zupełności mi wystarcza. Tak przypuszczałam, że jeden z odcieni żółci to piasek pustyni. Chcemy tym kolorem pomalować przedpokuj i dlatego chciałabym zobaczyć jak on się prezentuje na większej płaszczyźnie. Twoja kuchnia bardzo mi się podoba dla uściślenia czy na ścianie, na której zawieszony jest okap występuje ten kolor - piasek pustyni? Mebelki w kuchni też super! A co do paneli w waszej sypialni to juz doczytałam, że to kasztan novara z kronoorginal. Napisz jak się sprawują. Z góry dzięki za odpowiedź KAPI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 19.03.2007 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Robert hm... w kuchni sciany i sufit naokolo sa jasniejsze a sufit podwieszany jest ciemniejszy i wydaje mi sie ze ten ciemniejszy to p.pustyni a narcyz byl jasniejszy ale nie jestem pewna, na tym zdjeciu lepiej to widac http://img239.imageshack.us/img239/6967/1023sw0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 20.03.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 GRATULACJE!!!macie świetny domek, piękne wnętrza,cudne kolory na ścianach, jak ja bym chciała zeby tak u mnie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 24.03.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 jestem pod wrazeniem - sliczny domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 30.03.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Kubolotku twój dom mi się bardzo podoba.Jestem na etapie wyboru podłogi i czy mogłabyś mi powiedzieć, czy ta podłoga z jatoby jest olejowana, czy lakierowana? Jest śliczna i próbuję przekonać do takiej samej mojego męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 31.03.2007 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 bluszcz, małgonia, eunika dziekuje, ciesza mnie pochwały innych:), a parkiet w salonie jest lakierowany chyba jakims polmatem, prezentuje sie ładnie ale teraz juz jest porysowany przez dziecko ze az go szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 01.04.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Kubolutku co słychać ? Pokaż nowe fotki z wykańczania domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts