agnieszkakusi 02.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Premiumgdzies się podziewała? Jak tam samopoczucie?E.kalano właśnie sie zastanawiam, ale wszędzie gdzie dzwonię, a mam kilka osób znajomych w hurtowniach, to mówią, że ten rok jest tak dziwny, że nie będzie zimowych promocji takich jak zawsze. Wszytsko sprzedają na pniu i wiedzą, że przyszły rok będzie taki sam albo jeszcze gorszy (dla inwestorów). Nie wiem czy jest sens czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.11.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 A witojcie, witojcie, no i wróciłyśmy z Zakopanego...., było cudnie, że hej Dziewczynki mam pytanie: czy jeśli inwestycja jest wspólna (ja i współwłaściciel) i dotyczy to zarówno działki jak i budowy domu (pozwolenie na budowę-2 inwestorów), to czy tylko jedna osoba może wziąć kredyt na ukończenie budowy? /quote] Pewnie może. Przecież jeden współwłaściciel może budować za gotówkę a drugi za kredyt. Ale zabezpieczenie kredytu jest tylko na połowie inwestycji. Więc trudniej będzie dostać i mniejszy będzie. No i ty go spłacasz a w razie sprzedaży robisz prezent, bo forsy dostaniesz pół. Żadne umowy nie zabezpieczają przed tym, może tylko weksel... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 03.11.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Premium, jest oscypek i ciupaga! we wtorek idę do banku na dywanik zobaczymy co tam wydumają w sprawie mojego kredyciku Pzd [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 03.11.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Słuchajcie- Uruchomili nam kredyt!!! Czyli pewnie zaplaca pieniazki za dzialeczke facetowi w poniedzialek albo poszlo dzisiaj. Zadzwonila do mnie nasza posrednik. Tylko jakos do mnie wczesniej nie doszlo ze musimy jej zaplacic 1% prowizji. Teraz juz sobie przypominam ze tak z nia rozmawialam , ale myslalam ze to bedzie prowizja banku:-( I zapomnialam o tym. Jaka ja jeszcze gl;upia jestem A moj tato wspanialomyslny dzis kupil mi maszyne do szycia! I to ze sciegami overlokowymi, zebym mogla sobie firaneczki szyc do nowego domu ((( Nie, no super. Ale gdzie budowa jak jeszcze kasy nie ma na zakup projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 03.11.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Czy ta zima nie mogła jeszcze z tydzień poczekać Więźba jest i czekamy na nieco lepszą pogodę aby dało sie dokończyć kominy i położyć dachówkę. Tak mało zostało do zrealizowania w tym roku i dekarze mieli wejść w poniedziałek i prawdopodobnie w piątek by był koniec, ale nie ma tak dobrze Dorbie gtratulacje. Fajny prezent ci tata zrobił. Może trzeba było podpowiedzieć, że najpierw projekt. Może by sie domyślił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 gratuluję prezentu, przyda się jak znalazł a jakby tata Ci nie kupił to potem nie byłoby kaski na prezenty. A na projekt i tak musisz wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.11.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Tez mnie denerwuje ta pogoda Prace na budowie stanely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Dziewczyny, nie ma Was tutaj dzisiejszego wieczoru??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 jestem, ale mam problemy z kompem i nie wiem jak długo będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 04.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Córcia spi, maz tez a ja czytam forum, bo wciaz mam ogroooomne zaleglosci Nie wiem czy kiedykolwiek je nadrobie mam same watpliwosci... tak duzo ciekawych tematow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.11.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 a moja krąży miedzy swoim pokojem a naszym i nie wie gdzie ma spać...spryciula przyzwyczaiła się do naszego łóżka i nie wiem jak ją od tego odzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 agnieszkakusi jak już Małą tego nauczysz to podpowiedz jak, mi sie to przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.11.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Dziewczyny, byłam dzisiaj na budowie, ktora nie rusza ostatnio z miejsca (zatrzymalismy sie na etapie stropu nad parterem). I znowu mam doła Garaż zalany, wszedzie takie błoto, ze kalosze z mezem gubiliśmy Wypompowywalismy wode z garażu, a w pewnej chwili mąz mówi: sprzedajmy to w cholere I powiem Wam,ze w takich chwilach jak ta dzisiaj naprwade bym to zrobiła... Wszystko pod góre... I to jaką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.11.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Betti ja też mam doła nie martw się u mnie dach jeszcze nie połozony- mam do poprawki jeden komin, przecieka koło nie obrobionych kominów- żal serce ściska,że cieknie postropie, musze nawiercic jeszcze dziury w płytach kanałowych coby woda wyciekła- więc chyba nie zrobię tynków-bo jak -ogolne syfiato, i mam problem z wypłata ranszy- za mało rachunków w stosunku do wydanych pieniędzy.Musze chyba zwiększy kredyt. też mam zagwozdkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.11.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Hejka!!!! A podziewałam się tu i tam Był mąż aż 2 tygodnie i musiałam się z Nim nabyć, bo dziś znów mi uciekł, a przyjedzie w piątek, bo idziemy juzka zobaczyć Swoją drogą juzek bardzo mi daje w kość, bo chodzę coraz bardziej zmęczona, śpiąca i z częstszymi odruchami na cokolwiek, co zjem Stwierdziliśmy z mężem, że to będzie chłopak, bo mdłosci mijają, gdy pomagałam przy zabezpieczaniu folią okien, gdy jeżdzę autem, gdy siedzę na kursie na prawko i (uwaga), gdy oglądam TVN TURBO I dziękuję za oscypka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.11.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Mamy taki etap: strophttp://images4.fotosik.pl/196/2619eb7074cf4a80m.jpg http://images2.fotosik.pl/233/2fc36a86b795e9e8m.jpg http://images3.fotosik.pl/233/ad59320a145863ecm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 beti555 podobno ma sie poprawić pogoda, może cos się ruszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 05.11.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Oj, zeby sie pogoda poprawila... powiałoby optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 05.11.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Widzę, że nastroje u wszystkich podobne. U mnie tez mokro, zimno i wietrznie. Dekarze jeszcze nie wchodzą ponieważ kominy nieskończone (pogoda to uniemożliwia), dachówka jedzie z Niemiec już drugi miesiąc i jeszcze jej nie ma, boki lukarn nieobrobione. Drewno leży w błocie tzn. łaty i kontrałaty, reszta więźby, deski impregnowane. Mąż wnosił dzisiaj je do środka, ale szybko mu się odechciało przy tej pogodzie. Jutro poniedziałek a więc rano do przedszkola, potem praca i mnóstwo spraw budowlanych do załatwienia. Niestety okazało się, że nic nie załatwię, mój samochód dzisiaj nie zapalił i nie wiem dlaczego? Oznacza to, że czeka mnie załatwianie mechanika i wydatki. Nawet na działkę nie pojadę, a jak mąż wróci to juz będzie późno. Ogólnie tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.11.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Dziewczyny mam wiadomość ............już za 5 mięsiecy WIOSNA,będzie sucho, pięknie z ekipa i będziemy znowu budować...a narazie to która z was już ulepiła bałwana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts