Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KLUB BUDUJĄCYCH KOBIET

EFKAkonewka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja dziś skapitulowałam. Od tygodnia boli mnie gardło, ale próbowałam się leczyć sama. Przecież zawsze to wystarczało. Ale niestety, nie tym razem... Zapisałam się na dziś do lekarza.

A dodatkowo okazało się, że brakuje mi do pozwolenia na budowę jeszcze jakiegoś świstka no i muszę w gminie go załatwić i dowieźć do starostwa. Oczywiście o załatwieniu od ręki nie ma mowy, więc też się to trochę przeciągnie.

Ale i tak widzę, że te moje problemy to drobiazg w porównaniu z tym, co się na Waszych budowach dzieje. Trzymam kciuki dziewczyny!!! Na pewno się pogoda poprawi na tyle, byście mogły spokojnie dokończyć to co poplanowałyście :)

Cześć dziewczyny. Nie było mnie tydzień bo wzięłam trochę urlopu i odwiedziałam rodzinę.

W zeszły poniedizałek byłam z dizeckiem u lekarza i dziś znowu trzeba iść. Koszmarna pogoda sprzyja chorobom. Na szczęście mąż dziś siedzi w w domu i sam pójdzie z Małym na wizytę. Tylko nie wiem jaki będzie efekt bo jeżeli kolejne zwolnienie to ...

Nie nie, chodzi mi gdzie to sie wydzwania? do hurtowni jakis, składów budowlanych? bo ja nawet nie wiem... :oops:

Aaaa, ok :wink: W panoramie firm wpisałam blachodachowka, wybralam kilka firm i przefaxowalam tam rzut wiezby i dachu oraz moje "wymagania". Tam gdzie bedzie najtaniej, pojade osobiscie. Zobaczymy co z tego wyjdzie :wink:

wstawianie domku do avatara jest proste opisze koljne kroki...

1. ze strony z projektem trzeba zapisac obrazek (prawy klawisz myszki zapisz obrazek jako)

2. otworzyc przegladarke wpisac adres http://imageshack.us

3. wybrac opcje: resize image avatar (100x75) (zaczekowac)

4. wskazać plik zapisany na dysku

5 kliknac download

pokaze sie zapisane zdjatko z kilkoma odnosnikami

wybieramy ten najnizszy (kliknac na nim, zaznaczyc i prawy klawisz myszki-> kopiuj)

otwieramy swój profil w muratorze (lewy górny róg)

na dole jest odnośnik do zewnętrznego emblematu i tam wklejamy adres obrazka z imagechack'a. daejmy wyslij i gotowe...

jakby ktos mial problemy to zrobie instrukcje w domku z obrazkami i podesle wieczorem

Nie nie, chodzi mi gdzie to sie wydzwania? do hurtowni jakis, składów budowlanych? bo ja nawet nie wiem... :oops:

u nas jest tak duży wybór hurtowni, składów budowlanych, że jeśli ktoś ma na to czas, to może przebierać.

Z tym, że w ostatnim czasie to hurtownie, składy budowlane wybierają sobie klientów. Mają ich tyle, że nie wyrabiają z realizacją zamówień. :roll:

Niestety budujemy w okolicach Warszawy więc tylko tutaj mogę służyć kontaktami.

pozdrawiam

Grażyna

u nas jest tak duży wybór hurtowni, składów budowlanych, że jeśli ktoś ma na to czas, to może przebierać.

sęk w tym ze właśnie nie mam mozliwośći jeździc sama i szukać...mogę tylko przez internet lub telefonicznie... :cry: