komarek 07.11.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 I dlatego drogie kobietki dyskutujecie na forum budujących kobiet. Zawsze tak było, ze kobiety są silniejsze i bardziej wytrzymałe. jak idzie coś nie tak to siądą sobie w kątku, wypłaczą się a potem znowu zaciskają pięści i robota wre.Górą solidarność jajników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 07.11.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 moj tez sie wszystkim stresuje. Ja to bardziej lajtowo przyjmuje. Ale to ja jestem w ciazy i hormony mi szaleja i mam dosyc. Normalnie walnelabym tgo naszego wykonawce w twarz Jak nie zrobi czegos w ciagu jednego dnia, to chyba umowie sie z nim na maly sparing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.11.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Agutek, z tym sparingiem to moze jeszcze poczekaj Aż urodzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 07.11.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Agutek, z tym sparingiem to moze jeszcze poczekaj Aż urodzisz... No nie wiem, czy wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 07.11.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 A mój szanowny małżonek ma już dość perypetii związanych z podziałem. Zawsze był osobą trzeźwo patrzącą na życie. Ja optymistka wciąż się łudziłam i mówiłam: jeszcze chwila,na pewno w tym miesiącu wszystko się wyjaśni a tu mija 6 miesiąc i nadal nie jesteśmy właścicielami działki. Mimo to wciąż każdego dnia czekam na telefon. Czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.11.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Komarek, a jak tam Twój maluch u lekarza? Jak ze szczepionką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 07.11.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 pytałam się o tą szczepionkę na pneumokoki.lekarz powiedział, że dla 4 latka już można zaaplikować tą tańszą. Dla maluszków szczepionka zawiera jakieś składniki mleka i dlatego jest taka droga. W każdym bądź razie nie wyraził jednoznacznie zdania, ze należy bezwzględnie zaszczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 07.11.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 A wczoraj znowu bylismy u lekarza bo kaszle okropnie. Ale lekarz powiedział, że nic się nie dzieje i skończyć te leki, które dostał w zeszły poniedziałek. A mnie strasznie połamało. Chodzę skrzywiona, wogóle nie mogę głową kręcić. Dostałam jakieś leki przeciwzapalne i mam siedzieć w cieple. Dlatego w pracy włączyłam grzejnik i się podgrzewam. Byle do wiosny!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.11.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 tak, tylko gdzie ta wiosna... a moja córka ,tfu, tfu, odpukać. Od sierpnia zdrowa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Czesć budujące baby Z wyzej wymienionych względów, to nam kobietom Bozia dała dar ciąży i porodu, bo faceci nie daliby rady.. Odnośnie chorób to mam anginę ropną córka też. Obie się kurujemy.. a mężowi kupiłam wydanie muratora o poddaszu, niech czyta i sie uczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 07.11.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Czy zauważyłyście, że udało mi sie wkleić zdjęcie naszego domku. Huraaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.11.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 zauważyłysmy, piekny...tylko wiesz juz ile ma kosztować dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ooo jaki ładny ale ten dach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.11.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 komarek ładny ale przypomnij jaki to projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.11.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Czy zauważyłyście, że udało mi sie wkleić zdjęcie naszego domku. Huraaaaa Domek baaaardzo ładny Ale wydaje mi sie, ze juz kiedys Ci to mowlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.11.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 A wczoraj znowu bylismy u lekarza bo kaszle okropnie. Ale lekarz powiedział, że nic się nie dzieje i skończyć te leki, które dostał w zeszły poniedziałek. A mnie strasznie połamało. Chodzę skrzywiona, wogóle nie mogę głową kręcić. Dostałam jakieś leki przeciwzapalne i mam siedzieć w cieple. Dlatego w pracy włączyłam grzejnik i się podgrzewam. Byle do wiosny!!!!!!!! Czy dziecko miało zapalenie oskrzeli? Czy dawałaś steryd wziewnie? Kaszel po zapaleniuu występuje często, szczególnie suchy. To nadreaktywność oskrzeli, jeżeli zmian osuchowych już nie ma. Ja daję wziewnie córce Flixotide albo chociaż Budesonid (naogół razem z antybiotykiem ale czasem po, jak jej się przeciąga kaszel). Jest to miejscowe leczenie przeciwzapalne, doskonale "goi rany" w oskrzelach. Oczywiście trzeba wykluczyć różne koklusze itp... Piszę, bo wielu pediatrów wziąż boi się sterydów i nie dają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 07.11.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Czesć budujące baby Z wyzej wymienionych względów, to nam kobietom Bozia dała dar ciąży i porodu, bo faceci nie daliby rady.. Odnośnie chorób to mam anginę ropną córka też. Obie się kurujemy.. a mężowi kupiłam wydanie muratora o poddaszu, niech czyta i sie uczy.. No podejrzewam, bo mój luby nie wytrzymuje bez piwa dłuzej niż 48h Nie mam co pisać o domku teraz, kurcze no. Wpadam tu i tylko czytam co tam u Was słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 07.11.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 A wczoraj znowu bylismy u lekarza bo kaszle okropnie. Ale lekarz powiedział, że nic się nie dzieje i skończyć te leki, które dostał w zeszły poniedziałek. A mnie strasznie połamało. Chodzę skrzywiona, wogóle nie mogę głową kręcić. Dostałam jakieś leki przeciwzapalne i mam siedzieć w cieple. Dlatego w pracy włączyłam grzejnik i się podgrzewam. Byle do wiosny!!!!!!!! Czy dziecko miało zapalenie oskrzeli? Czy dawałaś steryd wziewnie? Kaszel po zapaleniuu występuje często, szczególnie suchy. To nadreaktywność oskrzeli, jeżeli zmian osuchowych już nie ma. Ja daję wziewnie córce Flixotide albo chociaż Budesonid (naogół razem z antybiotykiem ale czasem po, jak jej się przeciąga kaszel). Jest to miejscowe leczenie przeciwzapalne, doskonale "goi rany" w oskrzelach. Oczywiście trzeba wykluczyć różne koklusze itp... Piszę, bo wielu pediatrów wziąż boi się sterydów i nie dają... Nie daja bo jak maja wypisac lek ktory w dostepnej cenie jest tylko dla pacjentow z rozpoznana astma czyli na choroby przewlekle, a tak to kosztuje kilkadzisiat zlotych. Ale np Berodual lub Atrovent w inhalacjach tez niweluje dobrze nadreaktywnosc oskrzeli po infekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 07.11.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Czesć budujące baby Z wyzej wymienionych względów, to nam kobietom Bozia dała dar ciąży i porodu, bo faceci nie daliby rady.. Odnośnie chorób to mam anginę ropną córka też. Obie się kurujemy.. a mężowi kupiłam wydanie muratora o poddaszu, niech czyta i sie uczy.. No podejrzewam, bo mój luby nie wytrzymuje bez piwa dłuzej niż 48h Nie mam co pisać o domku teraz, kurcze no. Wpadam tu i tylko czytam co tam u Was słychać A pokażesz zdjęcie Juska - fasolki??? A wogóle to jak się wam podoba moje czarownie pogody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.11.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 pogoda dzis bedzie superowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts