Agutek 06.12.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 My elektryke robimy dopiero teraz. A alarm dziala na pradzie pozyczonym od sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 e.kala przykro mi z powodu kradzieży... Mam nadzieję, że założenie alarmu pomoże... Byliśmy wczoraj u pana budowlańca spodobał mi się facet, na dodatek zna moich przyszłych sąsiadów, więc załatwi i prąd i wodę, której nie ma..Dokładne kosztorysy bedziemy mieli za tydzień... Co do okien, to też myślałam nad plastikowymi barwionymi jednostronnie. W środku brąz jakoś dziwnie wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.12.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 my również kupujemy okna okleinowane jednostronnie. Oczywiście złoty dąb. A tak poza tym to czytałam przed chwią na necie, że zima ma trwać...tydzień (w lutym). Oby się sprawdziło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A jak sie przedłuży?? Bo ja wstepnie umówiłam się na marzec na rozpoczęcie robót... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.12.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Nie, nie przedłuży się. Bądźmy dobrej mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.12.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 bardzo proszę nie denerwować mnie zima ma się skończyć w lutym najpóźniej bo wtedy prąd może już będą mi podłączali i chcę z wykończeniówką startować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 07.12.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Tak w sumie to i ja mam zagwostkę. Miałam sobie spokojnie zimować po kupnie działki, przeglądac projekty zbierać papierki i takie tam, a jak jest taka zima jak widać to bez problemu mogłabym w styczniu lać fundament, nie wiem jak z kredytem zrobić teraz, bo wzięłam tylko na działkę póki co, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.12.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 zanim załatwisz pozwolenie i kredyt na budowę domu to się okaże, że właśnie wiosna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.12.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Nie wierzę w te prognozy. Jeszcze nie trafiło mi się, zeby sprawdziła się. Mówię o takiej długoterminowej. Kiedyś słyszałam, jak jakaś pani od przewiduwania pogody powiedziała, że nikt nie potrafi przepowiedzieć pogody na dłużej niż trzy-cztery dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 07.12.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 kurcze, padła mi sieć przy wysyłaniu maila, a po backu treść mi wcięło no to jeszcze raz - e.kala - mam nadzieję, że w obu przypadkach nie ponieśliście dużych strat My dalej robimy rozeznanie w oknach. Najbardziej spodobały nam się okna z Megabudu w Rumii, mocno polecanego przez Trójmiejskich forumowiczów. Mają okna plastikowe Avante i drewniane Dziadka. Nie jesteśmy jeszcze do końca zdecydowani, czy chcemy plastiki czy drewno, ale powoli skłaniamy się do plastikowych barwionych jednostronnie na złoty dąb. Wydaje mi się, że robiąc od środka białe okna nie narzucę sobie kolorystyki, do której musiałabym się dopasowywać dobierając drzwi wewnętrzne, podłogi itp. Drzwi i podłogi planuję niezbyt ciemne, a kolory okien w większości są ciemne albo bardzo ciemne. Sama nie wiem. Jeżeli chodzi o złodziei to ukradli niewiele a zniszczyli garaż. izi7 a u was spokojnie? W sprawie okien, my zdecydowanie jesteśmy za drewnem, ostatnio właśnie polecał mi ktoś Dziadka. Napisz izi7 czy te okna dziadka są lepsze od tych z Kartuskiej. Czy orientujesz się co maja lepszego i czy są droższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 07.12.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Sylvia tyż prowda - budowanie to rzeczywiście wyzwanie życiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 07.12.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 e.kala baaaardzo Ci współczuje Powiesiłabym tych złodzieji za... jakbym dorwała Wstawiasz zimą okna? Czy po dachu planujesz zrobić przerwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 07.12.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 IZIAlarm zalożyl mi gosciu- szwagier jak montowali okna( cena 1400zł), elektryk tylko dał kabelek z pradem-zasilanie, w domu na scianie garazu mam juz docelową skrzynkę elektryczną i wyprowadzoną siłę i dwa gniazdka, to wystarcza do rozprowadzenia alarmu, Alarm satela- kod znam tylko ja, nawet mężowi musiałam go podać bo nie znał, jutro podpisuje umowe z firma ochroniarska- alarm i powiadomienie firmy, z przyjazdem ochroniarzy- cena 660 zł plus co miesiąc 80 zł.Cena łączna ok. 2 tys. Wole to niz sie martwić o okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.12.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 O długiej zimie pisałam na podstawie obserwacji ubiegłorocznych. Też listopad był piękny a grudzień ładny (może nie tak, jak teraz) i co? Śnieg w maju Co do okien chciałabym drewniane, ale niestety, mój mąż się nie przekona. On chce bezobsługowe, a drewno trzeba malować i zabezpieczać. I nie mówcie, że nie, bo widzę na przykładzie mojej mamy. Kupiła 4 lata temu i już by należało im się przyjrzeć. I teraz zaczyna żałować, bo nie ma chętnych do malowania a i kasy na drogie lakiery jaoś brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 08.12.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 O długiej zimie pisałam na podstawie obserwacji ubiegłorocznych. Też listopad był piękny a grudzień ładny (może nie tak, jak teraz) i co? Śnieg w maju Co do okien chciałabym drewniane, ale niestety, mój mąż się nie przekona. On chce bezobsługowe, a drewno trzeba malować i zabezpieczać. I nie mówcie, że nie, bo widzę na przykładzie mojej mamy. Kupiła 4 lata temu i już by należało im się przyjrzeć. I teraz zaczyna żałować, bo nie ma chętnych do malowania a i kasy na drogie lakiery jaoś brak... A moja mama miała drewniane a załozyła PCV i żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.12.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Cześć dziewczyny! Nieczęsto tu zaglądam, bo niewiele się teraz u mnie dzieje... Czekamy na chudziaka i na elektryka No i na zimowe śnieżne Świeta, a później na szybką wiosnę i wykańczanie domku W międzyczasie planujemy sobie, jak będzie wyglądał nasz dom, wymyślamy, jak będą wyglądały pokoje, salon, kuchnia itp Za to u Was mnóstwo pracy i zmian... Oby tak dalej! Pozdrawiam serdecznie! pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 08.12.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 No i na zimowe śnieżne Świeta Wypluj te słowa bo my tu budujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.12.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 O własnie...BUDUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 08.12.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.12.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 No i na zimowe śnieżne Świeta Wypluj te słowa bo my tu budujemy Nie wypluję, bo chcę śnieżne Świeta Poza tym w Świeta raczej budować nie będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts