beti555 18.12.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Umowa jest umową i powinien zrobić. Do tej pory tez myślałam, ze jak podpiszemy umowe, to jestem zabezpieczona w razie takiej ewentualności. Jednak okazuje się, ze nie Facet wszystko ma przepisane na rodzine, nie posiada żadnego majątku, juz ma komornika, ktory jednak nic z niego nie moze sciagnać, bo nie ma z czego On w twarz sie smieje, ze nic nie mozna mu zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Śliwka 18.12.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Beti, cena za robociznę więźby z września to 17 zł za metr. Facet ma tupet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.12.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Beti współczuję... i pomyśleć że ja się na swojego wykonawcę złościłam bo mi nie uporządkował placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.12.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 To ja jeszcze sie nie mam na co złoscić, bo wszystkie prace przede mną.beti555 współczuję bardzo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.12.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Dziewczyny, dziękuje za wsparcie. W kazdym razie wiezbe robia, mam nadzieje, ze szybko, i oby napewno, skoncza i niech spadają z naszej budowy Juz wpisałam ich na Czarna Liste Wykonawców Trojmiasta. Mam nadzieje, ze chociaz jedna osobe uchronie przed tym wykonawca , bo nie oszukujmy sie, nie kazdy budujący zaglada na to forum Pozdrawiam B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.12.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Beti, ile płaciłaś za drzewo z impregnacją i ile masz zapłacić cieślom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.12.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Beti, ile płaciłaś za drzewo z impregnacją i ile masz zapłacić cieślom? Za metr drzewa bez impregnacji (robiliśmy ja sami) płacilismy 805(z Vat). Hmmm cieśle życza sobie za dach 5000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.12.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 to my za gotową więźbę prefabrykowaną mamy zapłacić 22 tyś z transportem i montażem. 250m dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 19.12.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 beti współczuję i trzymam kciuki, żeby jak najszybciej skończyli Ci robotę, poszli już sobie i żebyś jak najszybciej mogła o tych panach zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.12.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 a ja właśnie podpisałam umowę na okna... koszt 12 500 za całość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 19.12.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Temat okien póki co jest mi zupełnie obcy wiec tylko z Twojej radości wnioskuję, że jest to dobra cena A jeśli tak to gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Sylwia, a jakie okna? Drewno? Pcv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.12.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Sylwia, a jakie okna? Drewno? Pcv? okna aluplastu round line 4000 PCV białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 19.12.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Cześć Nie piszę ale czytam wszystko. Jak widać po moim obrazku, projekt wybrany prawie na 100 %. Czekam na podpisanie umowy notarialnie do działki, ale to dopiero w styczniu bo urzędasy robią mapki dopiero wtedy mogę myśleć o reszcie która mnie czeka czyli więcej urzędasów i papierów Co najlepsze wykonawca sam do mnie wydzwania cyklicznie co tydzień a jak widzę to większość musi za nimi chodzić, zobaczymy jak się sprawdzi. Czekam na wycenę materiałową domu, potem się dowiem ile chce wykonawca, dorzucę 20 % i z takim kosztorysem ruszę do banku. A jak u Was babki przed świętami, bo ja ich zupełnie jakoś nie czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziag78 19.12.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Zazdrośnico, nie chcę Ciebie martwić, ale nasz budowlaniec też za nami chodził i wydzwaniał i płacił za nas w kawiarni nawet wszystko się zmieniło jak podpisaliśmy umowę, oby u Ciebie było inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Sylwia, a znasz wymiary okien? Chociaż tak na "oko"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.12.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Sylwia, a znasz wymiary okien? Chociaż tak na "oko"? Aga masz gg? moze bedzie poreczniej ? jasne ze znam wymiary okien pomieszczeń i czego tylko chcesz w końcu jestem baba budująca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 19.12.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 mam, nr 3436122(dla chętnych ). Podpytuję, bo zastanawiam się jak moje wychodzą cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 19.12.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Zazdrośnico, nie chcę Ciebie martwić, ale nasz budowlaniec też za nami chodził i wydzwaniał i płacił za nas w kawiarni nawet wszystko się zmieniło jak podpisaliśmy umowę, oby u Ciebie było inaczej No to jak radzicie sprawdzić jakie ma intencje, ja zamierzam póki co żadnych zaliczek dopóki nie zrobia danego etapu w umowie. Coś jeszcze można podpytać podchwytliwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 19.12.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Zazdrośnico, nie chcę Ciebie martwić, ale nasz budowlaniec też za nami chodził i wydzwaniał i płacił za nas w kawiarni nawet wszystko się zmieniło jak podpisaliśmy umowę, oby u Ciebie było inaczej No to jak radzicie sprawdzić jakie ma intencje, ja zamierzam póki co żadnych zaliczek dopóki nie zrobia danego etapu w umowie. Coś jeszcze można podpytać podchwytliwie? pytanie ci niewiele pomoże "wyjdzie w praniu". Wszak wykonawca ci na wejściu ni e powie zamierzam panią kantować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts