mariuszdro 27.02.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 ależ my nie mówimy że nasi mężowie są nietypowi mają co potrzeba, wyglądają jak trzeba prawda dziewczyny tylko dyskutujemy o tym jak w sposób humanitartny i pezstresowy zaczęli myśleć tak jak my chcemy żeby myśleli przecież ktoś musi zapłacić za te wszystkie zabawki tak wiem, kobieta potrzebuje trzy zwierzątka 1) norki w szafie 2) jaguara w garażu i3) osła który na to wszystko zarobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.02.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja potrzebuję tylko osła reszte załatwie sobie sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 27.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja potrzebuję tylko osła reszte załatwie sobie sama Bardzo się cieszę że chociaż jesteśmy pod tym względema na pierwszym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Nie tylko pod tym wzgledem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 27.02.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Nie tylko pod tym wzgledem to teraz jestem całakiem zadowolony i mam nadzieję że nie tylko ty jedyna tak myslisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 28.02.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Mariusz - mam nadzieję że w żaden sposób cię nie uraziłamale sam wiesz że mężczyznom do życia jak woda potrzebne są wyzwania i zdobywanie, walka itda kobiety są w stanie im to wszystko zapewnićtakże żyjemy w ogólnej symbiozie i zawsze ten który sprosta tym maleńkim wymaganiom jest dla nas naj naj pod każdym względem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Rzeczywiscie, te trzy punkciki wymienione wyżej nie są jakieś wypasione Czyli nieniemożliwe do zdobycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 28.02.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 mnie nie jest tak łatwo obrazić, wydaje mi się że mam poczucie humoru pozdrowienia dla waszych wojowników itd. mają wspaniałe żony! to prawda że kobiety są w stanie to nam dać, ale nie każda chce, lub może chcieć! pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 28.02.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Dziewczyny czy któraś sama lub do spókłi z połową ocieplała poddasze- czy to trudne dla kobiety? 160w kapeluszu Może gdzies zaoszczędzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Ja zamierzam się tego nauczyć, bo mm sam chce to robić. POdobno nietrudne...To samo mówi mój majster o stawianiu ścianek działowych, że też umiałabym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.02.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 acca5... nie przejmuj się, nauczysz się) Ja już maluję, układam płytki, kładę tynki strukturalne Kto wie czego jeszcze się nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 28.02.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 ja z mężem zabieramy się za ocieplenie już w przyszłym tygodniu troszkę tym czytałam i pytałam wśród znajomych którzy już to robili poza tym mąż mojej koleżanki oferował swoją pomoc w razie jakichkolwiek kłopotów. tak że głowa do góry będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 01.03.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja też zamierzam z mężem ocieplać poddasze i mam nadzieję, że będę bardziej pomocą niż dyrygentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.03.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja zdecydowanie wolałabym facetowi podtrzymywać niż docinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.03.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.03.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 "Murator" zgłosił sie do nas z propozycją rozmowy na temat projektu wg którego budujemy. Ja nie widzę w tym nic złego, ale mój maż nie chce I obraził sie na mnie, że ja podeszłam do tego "entuzjastycznie" Wręcz nakrzyczał na mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 01.03.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 jeśli cie to pocieszy Beti to ci powiem że mój zareagowałby podobnienawet o dzienniku nie chce słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.03.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Wytłumacz mu, że "w dobrym guście" jest podzielić się z bliskimi no i połową świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 01.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Ja zdecydowanie wolałabym facetowi podtrzymywać niż docinać ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 01.03.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts